Skocz do zawartości
cavarr

Microsoft Xbox 360 - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Major Nelson says, “The Xbox 360 guide will be faster!”

Durring his latest podcast, posted on Sunday, June 22nd, 2009, Major Nelson and his co-host “e” confirmed that they have heard our cries and are doing their dead-level best to increase the speed of the Xbox 360 Guide.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy macie może problem pełnym dostępem do zasobów xklocka? U mnie od paru dni dzieją się jakieś cuda, wchodzę w dowolne podmenu i nie mam np. zdjęć lbu w ogóle nie mogę czegoś pobrać. Nie czaję o co chodzi.

Dołączona grafika

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniala mi sie jedna sprawa. Wybiera sie ktos na Xbox Fun Day?

:P

Olsztyn team: honor, kas i ja z kumplem :mrgreen:

I jeszcze Grandmaster wspomniał wcześniej, że będzie.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gruba reprezentacja. A ze stolicy smiga ktos? Ja sie zarejestrowalem juz jakis czas temu, ale w sumie malo jest informacji o tym co tam ma sie w ogole dziac? Moze ktos byl w zeszlym roku to by powiedzial co i jak na tym festynie sie wyprawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gruba reprezentacja. A ze stolicy smiga ktos? Ja sie zarejestrowalem juz jakis czas temu, ale w sumie malo jest informacji o tym co tam ma sie w ogole dziac? Moze ktos byl w zeszlym roku to by powiedzial co i jak na tym festynie sie wyprawia.

Zobaczymy jak pogoda to może Cie zabiorę jak będę jechał przez Warszawę ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam niezręczne pytanie :unsure:

Czy x360 odtworzy oryginalny film na DVD ? Jeżeli tak, a ten film jest z napisami np. w menu filmu można wybrać opcję napisy, dubing, etc - to czy te napisy również pójdą ?

edit:

dzięki szczupak :)

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak sprawdzic kiedy konczy mi sie Live gold ?

lub tutaj: https://live.xbox.com/en-US/Flows/ManageSub...aspx?Check=true

edit:

słyszał ktoś o tym?

http://www.rlslog.net/xbox-360-profile-edi...racked-nru-bmp/

Mam nadzieję, ża za używanie tego leci automatycznie ban... -.-

Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie spotkała mnie niemiła niespodzianka - konsola zaczęła sypać artami :| grałem nie za długo bo może ~3h.

post-140793-1246214303_thumb.jpgpost-140793-1246214318_thumb.jpgpost-140793-1246214330_thumb.jpg

Spotkał się ktoś z czymś takim? Na razie czekam aż ostygnie, może to od ciepła ale nie powinna się gotować bo nie jest zastawiona.

Edytowane przez g00dMan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkał się ktoś z czymś takim? Na razie czekam aż ostygnie, może to od ciepła ale nie powinna się gotować bo nie jest zastawiona.

Zapewne ponownie jej nie właczysz, moja co prawda przed padem dodatkowo atakowała ekran rozowa poswiata, ale tez wystepowaly artefakty. Po ostygnieciu i probie wlaczenia, zgon definitywny.

Byc moze sie mysle i zadziala, niemniej nie ludzilbym sie. Poszukaj sobie na allegro zastepczej, a ta powoli przygotuj do wysylki gwarancyjnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e-74 :D Nic nie zrobisz - gwara.

Zapewne ponownie jej nie właczysz, moja co prawda przed padem dodatkowo atakowała ekran rozowa poswiata, ale tez wystepowaly artefakty. Po ostygnieciu i probie wlaczenia, zgon definitywny.

Moja poprzednia chodziła tydzień z takimi kwadratami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja poprzednia chodziła tydzień z takimi kwadratami :lol:

moja obecna chodziła 30 min :P

g00dMan już się przygotuj na wysyłkę konsoli i bynajmniej nie próbuj jej oszczędzać tylko usmaż czym prędzej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klocek ewidentnie strzela fochy :lol2:

Dzisiaj rano przed pracą uraczył mnie miłą niespodzianką dla odmiany - arty zniknęły jak gdyby nigdy nic ;) może nie spodobał mu się crap w jaki grałem wczoraj :rolleyes:

A tak na poważnie to nie wierze w cudowne ozdrowienie więc cierpliwie czekam aż całkiem zdechnie ;)

Powiedzcie mi czy wysyłając konsole na serwis wysyłamy ją z hdd? (strzelam że tak ;) )

@cavarr lub moderacja:

Jeśli uważacie to za dobry pomysł to można dodać moje fotki do FAQ z info że jest to zwiastun zbliżającej się śmierci konsoli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci zostało mało gwarancji to paaal chłopie paaal ;) A tak po za tym to każdy chyba jest na tyle kumaty to zrozumie, że to pierwsze objawy zgonu konsoli. Starajcie się nie wrzucac takich zdjęć, bo potem przeżywam stres przed każdym włączeniem x'a. W sumie od 6 dni nie grałem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie ma usmazyc to sie usmazy i tyle, nie ma co robic w portki tylko wyslac potem na gwarke i tyle. Przy szczesciu mozna sie zalapac na nowy egzemplarz. A co do zdjec to bez przesady, chyba nie trzeba zbyt wiele wiedziec o konsolach zeby ogarnac, ze bledy graficzne to jednak cos zlego, a nie "ten typ tak ma".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Powiedzcie mi czy wysyłając konsole na serwis wysyłamy ją z hdd? (strzelam że tak ;) )

(...)

Z tego co wiem (choć nigdy jeszcze nie miałem problemu z konsolą, odpukać!) wysyła się tylko samą konsolę, bez dysku czy innych akcesoriów, koniecznie w zastępczym pudełku (nie tym, w którym była konsola gdy ją kupiłeś). To wszystko chyba jest zresztą w FAQ'u napisane ;). Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi