Gość Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Hehehe, to się doczekaliśmy :lol: Raczej, konto zostaje tak jak jest - nie warto się grzebać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Wyjasnicie mi, czemu nie warto, bo jakos nie kumam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Bo na polskim live będzie pusto, a sama możliwość utracenia zakupionych dotychczas dodatków średnio mi się widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Ale nie powiedzieli, ze zakupione dodatki sie straci tylko, ze nie bedzie mozliwosci ich ponownego sciagniecia. Majac je na dysku nadal bedziesz je miec. Poza tym z tego co zrozumialem to ma byc to chwilowy, a nie permanentny stan. Tak przynajmniej twierdzi MS. Ja tam raczej sie przepisze na rodzimy Live, ale jedno trzeba przyznac: cene dowalili konkretna, prawie 2 razy wiecej niz dotychczas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Dlatego napisałem możliwość utraty. Dla mnie nie ma żadnego plusu takiej migracji, bo trąca mnie jaka flaga wisi przy moim nicku. Edytowane 12 Października 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Nie jestem w temacie ale czy rownoczesnie stanie sie dostepna usluga Games for Windows Live ? Bedzie mozna grac np. w GTA4 posiadajac konto na PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Tak, można to wyczytać w powyższych linkach. To jest dokładnie ta sama usługa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 jeżeli te ceny faktycznie sie przyjmą to xboxowi mówie definitywnie papa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 E tam, podejrzewam, ze zdrapki EU dalej beda dzialac i ceny sie nie zmienia na Allegro za bardzo. Zreszta, mozna na wszelki wypadek wykupic Golda w pazdzierniku i martwic sie za rok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Panowie, kupował ktoś z Was na allegro te gierki bez pudełek ? jest gość na allegro co tym handluje, wylicytowałem ze 3 gry za 150zł (za wersje z pudełkami itd trza by było dać z 3 stówki) zastanawia mnie skąd oni biorą te płytki, jak dojdą to dam znać jak to wygląda, już sobie dokupiłem zielone pudełka i znalazłem okładki więc jak będzie ok to ciekawa alternatywa dla pełnowartościowych opakowań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Juz tu o tym bylo; wynoszone na lewo z tloczni albo kradzione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) E tam, podejrzewam, ze zdrapki EU dalej beda dzialac i ceny sie nie zmienia na Allegro za bardzo. Zreszta, mozna na wszelki wypadek wykupic Golda w pazdzierniku i martwic sie za rok ;) Ceny już skoczyły do góry, jak patrzę na 12 miesięcznego golda za 150zł to zaczynam się głębiej zastanawiać nad tym biznesem....:huh: Panowie, kupował ktoś z Was na allegro te gierki bez pudełek ? jest gość na allegro co tym handluje, wylicytowałem ze 3 gry za 150zł (za wersje z pudełkami itd trza by było dać z 3 stówki) zastanawia mnie skąd oni biorą te płytki, jak dojdą to dam znać jak to wygląda, już sobie dokupiłem zielone pudełka i znalazłem okładki więc jak będzie ok to ciekawa alternatywa dla pełnowartościowych opakowań. Wyniesione w majtach edyszon? ;> Edytowane 13 Października 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 qrde ale żeby aż tyle tego gość wynosił? przecież facet tych gier po kilkanaście dziennie opycha... Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Ceny już skoczyły do góry, jak patrzę na 12 miesięcznego golda za 150zł to zaczynam się głębiej zastanawiać nad tym biznesem....:huh:Za 140 zł jest. Rok temu kupiłem za bodajże 120 (bywały czasem tańsze aukcje ale nie wyglądały zbyt pewnie). Mnie się kończy na początku listopada, chyba kupię już teraz na wszelki wypadek. Taka cena to ogólnie mi nie przeszkadza. Zakup usprawiedliwiam sobie tym ile ludzie wydają na używki, wtedy raczej na nic mi nie szkoda kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Bez przesady Panowie przeliczając to na miesiące to wychodzi 12,5 zł/mc... nie jeden z Was tyle na byle ciach!ły wydaje, ja golda nie wykupuje bo przez ostatni rok na live zagrałem może 4 razy w forze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Ma tutaj ktoś Slima? Jakie wymiary ma pudło? Jest kabel sieciowy w zestawie? Edytowane 14 Października 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Mam, wymiary są w zbliżone do starszej wersji (minimalnie węższy jest slim), pudło od razu poleciało na strych, ale ztcp kabla sieciowego nie było (jest w końcu wbudowane wifi :lol:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 dotarły te gierki do mnie, żadnych problemów na płytkach tylko delikatne ryski... mam nadzieje, że nie pójdę siedzieć za paserstwo hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 W Amazonie UK Slim jest za 192 funty, do tego FIFA 11 za 20 funtów, co razem daje cenę taką jak u nas konsola bez gry, a wysyłka gratis. Chyba jest sens kupić, bo gre spokojnie sprzeda sie za ponad stówę. Chyba wezmę, choć najpierw bym chciał sobie zapewnić kupca na starą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 W Amazonie UK Slim jest za 192 funty, do tego FIFA 11 za 20 funtów, co razem daje cenę taką jak u nas konsola bez gry, a wysyłka gratis. Chyba jest sens kupić, bo gre spokojnie sprzeda sie za ponad stówę. Chyba wezmę, choć najpierw bym chciał sobie zapewnić kupca na starą. hmm a nie za 185? ;) Xbox 360 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games baardzo fajna sprawa z tą darmową wysyłką :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Dla nas są wyższe ceny wszystkiego, kwestia VAT-u. Przy tanich produktach różnica jest mała, przy droższych już kilka funtów się robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Dzisiaj na ibood był fajny zestaw Guitar Hero: Metallica z gitarą za 160zł (+29zł wysyłka), aż sobie kupiłem bo cena naprawdę dobra. Edytowane 22 Października 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Tak gwoli scislosci, to za 190, bo 30zl wysylka, ale i tak cena dobra. Rowniez nabylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Cena całkiem okej, ale od tej gitary trzymałbym się jak najdalej. Co prawda rozmiarowo jest już większa od poprzednich, przez co leży lepiej w łapach, ale to jest najbardziej awaryjny model ze wszystkich z serii GH. Sorry, za psucie humoru po zakupie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 miałem kupon na darmową wysyłkę ;) więc 160 hehe spoko Grobel za 160zł warto zaryzykować, gwarancja jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Ja sobie chciałem dziś przenieść licencje na nową konsole, to oczywiście po rewolucji na xbox.com większość linków (support, FAQ itp itd) nie działa. If it ain't broke, don't fix it. LOL - Edytowane 22 Października 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Panowie gdzieś tu pisało jak podłączyć równolegle kablem hdmi tv a zwykłymi chinchami do stereo, tylko nię mogę się tego doszukać... wystarczy, że rozbiorę tą wtyczkę i wepchnę jednocześnie hdmi i ten drugi kabel a z drugiej strony do wzmacniacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Panowie gdzieś tu pisało jak podłączyć równolegle kablem hdmi tv a zwykłymi chinchami do stereo, tylko nię mogę się tego doszukać... wystarczy, że rozbiorę tą wtyczkę i wepchnę jednocześnie hdmi i ten drugi kabel a z drugiej strony do wzmacniacza ? Robisz wtyczce to: I gra gitara. Dla pewności owinąłem ją taśmą izolacyjną, żeby chałtury nie było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 tak myślałem :D dzięki Leborg B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Nadszedł wieczór, za oknem zrobiło sie cicho, tak więc i w pokoju cicho. I co? Ano zasilacz od slima jest głośniejszy od konsoli!!! Jednym słowem fail, jakaś masakra po prostu, już stary był cichszy, co za debile, po co zmniejszali tą bryłe? Już miałem zmienić zdanie że wreszcie tą konsolę można traktować poważnie, a tu takie coś Na szczęście mam wnękę z tyłu pod regałem ze sprzętem, wiec jak sie go tam wsadzi to już go prawie nie słychac. Edytowane 22 Października 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...