dumpmuzgu Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 skoro nic nie wnosi to po co jest? slyszalem, ze "przygotowuje" klocka pod winde. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Widziałem gdzieś zajawki dasha w stylu Metro UI z Win8 (nie pamiętam już gdzie), więc zapewne jest to podkładka pod owy update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Też mi się tak wydaje. costi proszę ;) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ZOOeZMI-7a8 http://www.youtube.com/watch?v=ZOOeZMI-7a8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Gry z Xbox 360 na PC dzięki Windows 8 - TwojePC.pl przedsmak tego co będzie ... jak dla mnie to bezsens świat konsol to całkiem inna bajka, łączenie tych światów w jedność to jak dla mnie błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Gry z Xbox 360 na PC dzięki Windows 8 - TwojePC.pl przedsmak tego co będzie ... jak dla mnie to bezsens świat konsol to całkiem inna bajka, łączenie tych światów w jedność to jak dla mnie błąd. Nie wiem jak naiwnym trzeba być, żeby wierzyć w takie wiarygodne "newsy". :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 To stary news. W ostatnim czasie były jakieś informacje że gry z XBLA będą działać w Windows 8, i chyba tylko tyle. Oczywiście miło jakby działało wszystko, chyba wyłącznie konsolowcy by mogli na to narzekać, bo stracili by exclusive-y, co dla wielu jest z jakiegoś powodu niezwykle ważne. Skoro X360 ma emulator pierwszego Xboksa, całkiem przyzwoity, to pewnie teraz jeszcze łatwiej zrobić by było emulator 360-tki właśnie przez ludzi z M$. Różnica w mocy sprzętu jest kosmiczna, a i architektury podobne. I tak pewnie next-gena chcieli zrobić zgodnego z 360-tką (choć lepiej że by to była pełna sprzętowa zgodność), więc po części podobne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Nie wiem jak naiwnym trzeba być, żeby wierzyć w takie wiarygodne "newsy". :blink: Ta wiadomość przewinęła mi się przed oczyma na kilku forach i portalach tak, że na poligamii, a że nie śledzę tematu cały czas tak, że zaskoczyło mnie to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Czy ktoś może mi wyjaśnić pewien fenomen. Na moim koncie w Xbox Live mam dodaną jedną formę płatności - konto PayPal. Na nim widnieje kwota 0,83PLN. W takim razie jakim cudem dostałem dzisiaj maila o pomyślnym odnowieniu subskrypcji miesięcznej za 29 złotych? Nie bardzo ogarniam jak mogli mi przedłużyć abonament skoro nie mieli jak ściągnąć za niego pieniędzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 A nie korzystałeś kiedyś z karty podczas płatności PP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Miałem podpiętą kartę, ale nie była uwierzytelniona czy coś takiego. Poza tym nawet jeśli to również z konta nic nie zniknęło, a powinno od razu przynajmniej zablokować te środki. A tu nic, stąd moje zdziwienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Deus Ex 3 za 55zł :blink: wałek? Czy przez rosyjską wersję językową? Jak było ze zmianą języka? No i jeszcze nie jest napisane czy jest PAL :unsure: Deus Ex: Human Revolution - NOWA FOLIA (1873610885) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Miałem podpiętą kartę, ale nie była uwierzytelniona czy coś takiego. Poza tym nawet jeśli to również z konta nic nie zniknęło, a powinno od razu przynajmniej zablokować te środki. A tu nic, stąd moje zdziwienie. Moze dostales na kreche, splacisz jak sie odkujesz ;D coraz lepsze akcje z tymi kontami... @g00dMan, tam zapewne w ogole nie ma mozliwosci zmiany wersji jezykowej... podobnie jest z polskimi wersjami jezykowymi. Wiadomo, teraz nie ma granic, to pol europy by u nas kupowalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 W sprawie gry to wcale nie byłbym taki pewien. Alan Wake w wersji kolekcjonerskiej kupiony w Ultimie był właśnie od ruskich i polską wersję oczywiście miał. A tak przynajmniej twierdził koleś za kasą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Sprzedajacy jest zapewne doskonale zorientowany jaki jezyk zawiera ta gra, i jezeli by mogl podniesc jej wartosc to by dopisal PL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Coś kojarzę że z jedną z gier było tak że jeśli mając wersję PL chciało się grać po angielsku to wystarczyło zmienić w dashu język na ang, wówczas w grze też zmieniał się na ang. Może z tym Deusem jest podobnie? :unsure: Cena kusi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Prawie z każdą grą jest tak że ustawia się język taki jak w dashu. Jednym z wyjątków była Medal of Honor, gdzie polska edycja miała tylko języki polski i ruski, czyli fail. Ja bym w ciemno chyba nie kupował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) Ta wersja wyglada na pelna, tzn dubbing + tekst... Wersja multi7 na pieca miala np 10 gb, a z samym angielskim cos ponad 6. edit: chwilka szukania i mamy odpowiedz :P Xbox 360: Due to space limitations, Xbox 360 versions do not contain additional languages. http://support.eu.square-enix.com/faqarticle.php?kid=59794&ret=main&id=2134&la=2 Edytowane 17 Października 2011 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 i wszystko jasne :) thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Powinni inne wersje językowe dodawać na dodatkowej płycie, żeby móc je zainstalować jak np. auta i trasy do Forzy. Ja przez to unikam kupna gier w PL bo nigdy nie wiadomo co będzie jak jest znaczek PL, jak wiem na pewno że jest też angielski to wtedy można kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Trackball Controller for XBOX 360 Fajne, tylko na dobrą sprawę M$ nie powinni zezwalać na coś takiego. Bardzo mnie ciekawi ilu z tych wymiataczy w shooterach multi korzysta z adapterów do myszek czy takich padów. Cena na szczście kosmiczna, choć dla bogatych krajów pewnie nie koniecznie. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W38JTIKSGGw&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Jak dla mnie to genialnie, nie cierpię celować za pomocą gały analoga a to taka fajna pctowa analogia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 No to jest coś nad czym zdecydowanie powinni pomyśleć przed nową generację konsol. Bardzo by sie przydał taki ficzer w standardzie, bo widać że działa to fajnie. Na chwile obecną to jest to praktycznie czitowanie, jak ktoś na tym gra w multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Dlaczego czitowanie ? to to jak ktoś gra przykładowo w jakiegoś unreala na PC za pomocą jakiejś kosmicznej precyzyjnej myszki logitecha za 400zł to też czituje bo nie gra tak jak większość przy użyciu a4techa za 15zł ? btw. jaki masz id na live ? Edytowane 22 Października 2011 przez slavOK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 PC to coś innego. Cały sprzęt się różni, detale graficzne też ludzie obcinają. Podstawowa zaleta konsol to że każdy ma tak samo, a takie gadżety już to zmieniają. Od biedy mógłbym sobie nawet kupić takiego pada, ale przyznam że nie dawało by mi frajdy koszenie tym ludzi. Dużo większa satysfakcja jak sie udaje kosić na padzie, a nie raz fajne serie wchodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) chyba bym zwariował :lol: btw. możecie polecić jakieś sensowne nakładki na analogi ? ew. jakieś zamienniki cy by sobie gałki podmienić, bo wytarły mi się te wypustki... zresztą bardzo szybko sie wycierają i teraz w bardziej dynamicznych grach często mi po prostu ta gała z pod palca ucieka... Edytowane 23 Października 2011 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Miganie bez sensu, ale przezroczyste podświetlane przyciski bym chciał, w odpowiadających im kolorach, i jakiś ciemny niebieski na reszcie. Ja używam takich nakładek - FPS Freek by KontrolFreek | Accessories Xbox 360 & PS3 Controllers | Analog Sticks for Halo, CoD & FPS Games Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Dziś kupiłem używanego xboxa. Testowałem go u sprzedającego, działał pod jego TV. U mnie w domu działa tylko pod minitorem 22cale LG. Pod tv lg i tyv schneirer nie działa. Oba są HD ready i na obu nie działa pod HDMI HDMI i tymi kablami dodawanymi do xboxa. Co jest nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Może ma ustawioną w dashu rozdzielczość, której TV nie łyka? Zajrzyj do ustawień i ustaw wyjście na 720p/50Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Byłem u sąsiada i u niego na HD ready Samsung wszystko działa. Co mogę zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Zrobiłeś co radził Costi. Sprawdzaj na każdej rozdzielczości i odświeżaniu. Rozumiem że masz czarny obraz, ale dźwięk słychać ? Podaj łaskawie jaki dokładnie masz TV (model ) Ew. podłącz inny kabel HDMI (jakiś starszy). Chociaż wykluczam że to wina kabla. Co do tego trackball'a to dla mnie i tak to by bylo mniej wygodne niż myszka. Zwłaszcza że bawiłeś się kiedyś czymś podobnym na komputerze. Wiadomo że od analoga jest lepsze. Ale czy tak precyzyjne jak myszka to wątpię ;) Edytowane 21 Listopada 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...