Gość Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Z której strony bym się nie patrzył, to nie widzę różnicy. No ale nie ma to jak siła autosugestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Jedna i druga wygląda tragicznie. Nie jest tak zle, w ruchu jest calkiem dobrze, ale nie ukrywam, ze ciesze sie, ze to juz koniec obecnej generacji konsol, bo juz mi sie zygac chce. Porownanie dla tych co nie widza roznicy: Edytowane 17 Września 2013 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Patrząc na tą grafikę, trzeba dziękować że nowe konsole wychodzą za 2 miesiące bo na moich 47" oczy bolą. Grafika zwykle nie jest dla mnie priorytetem ale po The Last of Us GTA wyglada tragicznie. Oczywiście nadrabia klimatemi humorem, mam nadzieje ze misje sie rozkręca z czasem bo narazie jest to samo so w poprzednich 4 odsłonach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Nie jest tak zle, w ruchu jest calkiem dobrze, ale nie ukrywam, ze ciesze sie, ze to juz koniec obecnej generacji konsol, bo juz mi sie zygac chce. Porownanie dla tych co nie widza roznicy: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-grand-theft-auto-5-face-off PS3 ma problemy z LoD X360 ma gorsze tekstury podłoża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Patrząc na tą grafikę, trzeba dziękować że nowe konsole wychodzą za 2 miesiące bo na moich 47" oczy bolą. Grafika zwykle nie jest dla mnie priorytetem ale po The Last of Us GTA wyglada tragicznie. Oczywiście nadrabia klimatemi humorem, mam nadzieje ze misje sie rozkręca z czasem bo narazie jest to samo so w poprzednich 4 odsłonach. ja mam 25h grania za soba i uwierz mi - misje sie rozkrecaja na maksa, sa po prostu jak wyjete z filmow. Edytowane 17 Września 2013 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Ja pograłem może z godzinę i dałem sobie spokój. Wczytywanie tekstur jest tragiczne i psuje całą zabawę. Śmiesznie to wygląda kiedy jedziesz rozpędzony przez miasto, a zamiast budynków masz kartony. Na ps3 podobno nie lepiej, kumpel płacze że gra potrafi zjechać do 20klatek/s i trzymać tą zawistną prędkość przez jakiś czas. Doliczyć do tego niezbyt fajny model jazdy i tragiczny model uszkodzeń i nie jest już tak różowo. Ja tam poczekam na jakąś łatkę. Edytowane 18 Września 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 W sumie taki milowy tytuł to chyba w ogóle warto zostawić na next geny. Tak jak do tej pory nie narzekalem to kurde grafa na obecnych sprzetach zaczyna irytowac. A jak ktoś ma większy ekran to jeszcze gorzej. Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 W sumie taki milowy tytuł to chyba w ogóle warto zostawić na next geny. Tak jak do tej pory nie narzekalem to kurde grafa na obecnych sprzetach zaczyna irytowac. A jak ktoś ma większy ekran to jeszcze gorzej. Wysłane z Memo Pad HD 7 Na nextgeny tez sie kupi, przeciez nie bede czekal do 2014 roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Ja pograłem może z godzinę i dałem sobie spokój. Wczytywanie tekstur jest tragiczne i psuje całą zabawę. Śmiesznie to wygląda kiedy jedziesz rozpędzony przez miasto, a zamiast budynków masz kartony. Na ps3 podobno nie lepiej, kumpel płacze że gra potrafi zjechać do 20klatek/s i trzymać tą zawistną prędkość przez jakiś czas. Doliczyć do tego niezbyt fajny model jazdy i tragiczny model uszkodzeń i nie jest już tak różowo. Ja tam poczekam na jakąś łatkę. Jak masz zainstalowane GTA? obie płyty na hdd? Jedna na hdd druga na usb? czy z płyty grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Jesli macie problem z teksturami to:Disc 1: Instalacja na HDDDisc 2: NIE INSTALOWAĆ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 CD 2 instalować niby można na USB -> patrz update 3 http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-16-rockstar-warns-dont-install-gta5-xbox-360-play-disc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Mam obie płyty wrzucone na dysk. Widziałem te kombinacje alpejskie z instalacją jednej płyty na hdd drugiej na usb, ale nie po to kupuje się konsolę.Z płyty też potrafi gubić tekstury, nieznacznie to tylko niweluje problem. Przynajmniej u mnie. Edytowane 18 Września 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Jeśli na konsoli profil A ma kupione i zassane DLC to profil B ma również dostęp do tej zawartości. A jeśli konto A zostanie z konsoli usunięte to profil B dalej może używać dodatków jak wcześniej czy profil A musi byc cały czas obecny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Profil A nie musi być obecny na dysku. Usuwa się tylko konto, licencja zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Panowie, mam uprzejme pytanie - na 30 urodziny dostałem od znajomych xbox 360 (wersja 250gb+kinect+gierka kinect cośtam) i chciałbym uruchomić konto Gold ale nie wiem jak to zrobić. Nigdzie w pudełku nie ma żadnego kodu, natomiast jestem pewnien na 99,99% że po pierwszym uruchomieniu konsoli wyskoczyło mi okienko z pytaniem czy chcę teraz aktywować (?) 1 msc gratis golda. Ja, w związku z tym że najpierw chciałem się zapoznać ze sprzętem kliknąłem "odłóż na później" no i teraz chciałbym wrócić do tej możliwości. Niestety nigdzie w opcjach znaleźć tego nie mogę, a kumple już naciskają bym dołączył do nich w BF3. z góry dziękuję za pomoc. tolokan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 zakladasz konto na live. czy to z konsoli czy z poziomu kompa. pierwszy miech na tym koncie masz gratis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 @dumpmuzgu dzięki za informacje. Niestety tak u mnie to nie działa. Przeszukując strony internetowe MS w tej sprawie natrafiłem na informację, iż bezpłatne 30-dniowe konto działa po wpisaniu danych dot. płatności. I zrobiłem tak jak pisano podłączając swoje konto pay pal do konsoli. Zaraz po tej czynności próbowałem odpalić vevo (pamiętałem, że wcześniej nie działało bo konsola ciagle prosiła o zalogowanie do konta gold) i o dziwo - mimo kilku komunikatach o konieczności zapłaty, nagle dało się przeglądać i odtwarzać teledyski. jednakże jak przelogowałem się na swoje drugie konto i potem wróciłem do wcześniejszego już nie działała ta funkcjonalność. Nie mówiąc już o tym, że BF3 też nie działa (btw. czy tam trzeba się zalogować do jakiegoś bffeed?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dużo tracę pomijając pierwszego Wieśka? Jest jakieś wprowadzenie do fabuły a'la Genesis jak do ME2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) W1 i W2 nie sa ze soba fabularnie powiazane. Gra jest tak zrobiona, ze osoby nie znajace w ogole swiata sapkowskiego latwo sie odnajda. Fani natomiast znajda wiele odniesien. Zachecam jednak do przejscia 1 na PC jesli masz mozliwosc bo to byla swietna gra. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Może ktoś podrzucić info na jaki kraj w tej chwili najkorzystniej założyć Live? Ma być dużo i tanio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 USA/Kanada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 UK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Rzucę pytanie trochę odstające od typowych w tym topicu. Czy ktoś mógłby powiedzieć ile na oko warty jest dzisiaj X360 Jasper z 2 padami i powiedzmy z dyskiem 60-120GB?add: Oczywiście mówimy o sprawnym egzemplarzu, bez przeróbek, chyba, że istnieją takie nie blokujące XBL.Allegro jest niestabilne cenowo. Edytowane 24 Października 2014 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Z 350 zł jak bez gwarancji.. Sporo tego jest na Allegro. Ja bym na Twoim miejscu wystawił od 1PLN. Czasem można zbić lepszą cene na licytacji. Zwłaszcza jak konsola sprawna i nieZBANOWANA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) To bardziej chodzi pod kątem zakupu dla siebie, konieczność pogrania w głupiego CODa z kimś przez ocean ;) A jak miałbym już takiego antyka u siebie to oczywiście PGR i Forzę chciałbym pomęczyć.XBL rozumiem tylko jako konto GOLD do gry po necie jak opłacę abonament. Z przeróbek to tylko LT 3.0 wchodzi w grę, żeby nie być zbanowanym, ale i nie katować czytnika? Różnice między Falconem a Jasperem znaczące oprócz niezawodności i procesu produkcyjnego? Jednak RROD mnie nie interesuje, gdyż po jakimś czasie pewnie odsprzedam. Na coś jeszcze trzeba zwracać uwagę? Edytowane 25 Października 2014 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 Przeróbka tylko XKEY. Co prawda koszt początkowy większy ale odpada problem z zakupem i nagrywaniem płyt. Nie wiem czy wiesz że potrzebna jest specjalna droższa nagrywarka.... oraz że sporo płyt które nagrasz pójdzie w śmietnik..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Szczerze, to nie wiem czy będę bawił się w przeróbki. Chyba pozostanie vanilla, nie wiem też jak wygląda sprawa z podwójnym NANDem, bo to multi jest konieczne. Zakładałem, ze LT 3.0 pozwala na posiadanie nawet oryginałów na dysku i możliwość ich odpalenia bez płyty. XKEY to umożliwia?Natomiast jak się ma sprawa z nowszymi rewizjami, warto szukać Corony, Trinity czy Winchestera? Edytowane 25 Października 2014 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Zakładałem, ze LT 3.0 pozwala na posiadanie nawet oryginałów na dysku i możliwość ich odpalenia bez płyty. Nie ma takiej możliwości ;) XKEY to umożliwia? Nie. Umożliwia to RGH - ale zapomnij o Xbox Live. (edit) xkey czyta kopie z dysku hdd podłączonego przez USB i działa na live więc w zasadzie tak(/edit) XKEY jest wpięty pomiędzy napęd DVD i płytę główną. Cała konsola pracuje jak oryginał jedynie gdy trzeba to zamiast danych z DVD otrzymuje podmieniony strumień danych z XKEY-a. edit: RGH + dual nand już trochę kosztuje. Wydaje mi się że nawet z dual nand będziesz musiał mieć płytę w napędzie (w przypadku oryginałów i live) więc dużo nie zyskujesz. edit2: http://allegro.pl/xbox-360-slim-500gb-rgh-rgx-lt-3-0-dual-nand-i4703199088.html tu masz dla przykładu poczytaj opis. Edytowane 25 Października 2014 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Ok, dzięki za informacje. Chyba jednak zostanie vanilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonk Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Cześć Polecicie dobrego rpga dla kogoś, kto jedyną styczność z gatunkiem miał przy trylogii Mass Effect? Dla pomocy wrzucam kilka najlepiej ocenionych: Dark Souls 2 Dragon Age 2 Dragon's Dogma Fable 3 Final Fantasy 13 Kingdoms of Amalur Skyrim Witcher 2 Edytowane 22 Grudnia 2014 przez alepajonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...