Jarek1853 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy spotkał się ktoś z kartami live, które na półce w sklepie są nieaktywne i dopiero aktywowane/zasilane przez zakup? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Jarek1853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENENO Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Czy te nakładki będą pasować do pada od xbox 360 ? orientuje się ktoś. http://www.morele.net/hama-xbox-one-zestaw-nakladek-do-kontrolera-001155950000-628242/ Ktoś się orientuje gdzie w polsce można kupić kontrol freek model CQCX lub snipr. ? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez VENENO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyKing1337 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 Witam. Mam xboxa 360 i nie chce już grać na telewizorze. Mój monitor nie ma wejścia hdmi tylko dvi-d i czy jak podlacze go https://www.empik.com/kabel-dvi-d-hdmi-savio-cl-10-1-5-m-savio,p1114256815,elektronika-p?gclid=Cj0KCQiA4aXiBRCRARIsAMBZGz9vQ39rQ0vey5agd-qf5uNyGk4WG0IIls4WsHJqPL8UgYAQ3y_12JUaAjlFEALw_wcB&gclsrc=aw.ds to będzie wszystko dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyKing1337 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deroli Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Strzelam że będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyKing1337 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Brak sygnału :( wiecie czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Takie przejściówki są często kiepskiej jakości. W pracy zależy jaka się trafi z dostawy to działa albo nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSkul Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Siemka, nie wiem czy pisze w dobrym dziale, jesli nie to przepraszam. Mianowicie od kilku dni mam problem z moim XBOX 360. Jak włączam go często wyskakuje błąd na całym TV - E65, a przycisk na konsoli świeci się na czerwono. Próbowałem poczytać w necie i w sumie to znalazłem, że problem leży w dysku. Pytanie brzmi, czy to znaczy, że całkiem umarł, bo konsola od czasu do czasu włącza się jak gdyby nigdy nic i działa normalnie. Stąd moje pytanie czy ktoś miał coś podobnego, jeśli tak to co to dokładnie jest i ile może kosztować ewentualna naprawa. Dodatkowo czy może ktoś jest z Warszawy i zna jakiś dobry i nie zbyt drogi serwis, który mógłby to ogarnąć? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Chłopie ogarnij się. Używane Xbox'y 360 są tanie jak barszcz. Ostatnio w lombardzie widziałem po 150 zł z kamerą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 E65: DVD Drive Error.... Błąd napędu DVD - występuje gdy firmware jest uszkodzony, błędny lub brak kości z fw. Może występować również gdy tacka od napędu nie zamknęła się całkowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...