lukk_ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 A sa jakies gry na xboxa 360 typu super mario czy cos takie proste i fajne gry arcade chce cos z dziewczyna pograc najlepiej 2 pady jakby sie dalo :) Troche OT. Jezu człowieku naucz sie pisać. Przecież w sigu masz w każdej linijce błąd (oprócz RAMów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 LEGO Star Wars :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Przepraszam za błędy ale siedzie w pracy i tak szybko trochę pisze wiec sorki :P za sygnaturę też sooorryyy będzie teraz poprawnie zadowolony Panie polonisto :) Edytowane 5 Marca 2008 przez Elendir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Gry z xbla - na pewno coś tam znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Dokładnie, podłącz x'a do Internetu, na Marketplace znajdziesz mnóstwo gier arcade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Lian Li case for xbox 360 omg, powariowali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 To ja jeszcze mam pytanie:) szukam takiej gry w TV leciała recenzja tylko zapomniałem jak sie nazywała:) generalnie sterowało sie jakimś gościem on biegał z mieczem jakby świetlnym no i była sieka ostra w stylu GTA ogólnie to wygladlo :P może mi ktoś coś podpowie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) jestes pewien, ze w stylu GTA z mieczem swietlnym? moze Devil My Cry 4? Edytowane 6 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Nie nie na pewno nie DMC :) z początku myślałem ze to crackdown ale wychodzi chyba na to że to nie to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 No More Heroes na Wii? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Różnica w grafice jednak byłaby powalająca ;) Ciężko stwierdzić co to była za gra, w crackdown raczej się z mieczem nie biegało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 .... Koleś z mieczem świetlnym, a wy nie możecie zgadnąć co to za gra ? Lego Star Wars , albo Star Wars: The Force Unleashed. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) A moze Dead Rising (miecz swietlny jest i widok tpp rowniez)? Ten lian li paskudny ;) Edytowane 6 Marca 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 http://www.techradar.com/news/gaming/rumou...rch-14th-257400 obnizka X0 o 50$ :banana: Teraz czekać tylko do swiat i kupuje swoją sztuke od reki :) I teraz mam pytanie: Narazie posiadam taki monitor jak w sigu (wiem wiem, 19" jest małe i wogole bleee...) i w jaki sposob najlepiej podlaczyc konsole do monitora? Posiada on wejscia d-sub i dvi, narazie korzystam z dvi (PC). Najtaniej wychodzi kupic kabel hdmi-dvi (15zł) i podlaczyc konsole, a komputer poprzez d-sub'a. Jest to najlepsze wyjscie pod wzgledem jakosci obrazu jak i ceny tylko miałbym problem z dzwiekiem, a raczej z jego brakiem... Z tego co wyczytałem to jedynym wyjsciem jest "popsucie" wtyczki component i wtedy moglbym spokojnie podlaczyc dzwiek pod amplituner. Drugim wyjsciem jest kupno taniego kabla VGA za 30zł, ale wtedy jakosc obrazu stoi pod duzym znakiem zapytania... Sensowne kable Big-Bena stoją za około 80zł :/ Wezcie pod uwage ze na lato bede prawdopodobnie kupował jakis tani telewizor 32" LCD HD (chciałbym go wtedy podlaczyc takze pod PC'ta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Nie to było no more heroes tylko nie wiem co mi sie ubzdurało że to na xboxa jest:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Pewny news dla lubiących CS'a ;) Ja jakoś nie wyobrażam sobie tą grę na x'a - gra padem przy tak dynamicznej rozgrywce do mnie nie przemawia. Ukaże się Counter-Strike na X360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Do wszystkiego można przywyknąć ;-) Jak dla mnie super wiadomość. Jeszcze niech wypuszczą Flight Simulatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Pewny news dla lubiących CS'a ;) Ja jakoś nie wyobrażam sobie tą grę na x'a - gra padem przy tak dynamicznej rozgrywce do mnie nie przemawia. Ukaże się Counter-Strike na X360 w coda sie da, w ut sie da to w to tez napewno sie da :] ciekawi mnie tylko jak bedzie wygladalo kupowanie broni na spawnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 pewnie tak samo jak w CeSie na xa pierwszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Szczerze mówiąc wątpię, żeby coś takiego wypuścili... Od ilu lat CS już istnieje a na żadnej konsoli jeszcze go nie było (w przeciwieństwie do CoD itd)... Aczkolwiek byłoby miło znów postrzelać na d2, tym razem padem od x0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 CS byl na konsolach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Od ilu lat CS już istnieje a na żadnej konsoli jeszcze go nie było (w przeciwieństwie do CoD itd)... rok 2004 ~~ gamerankings.com - 73% Edytowane 7 Marca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 można było wywnioskować że CeeS był już na konsolach po moim poście. Zresztą polecam youtube. Tam jest gameplay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Aaaa to pardon, nie wiedziałem ;) Grywalne w ogóle to to było? @boro napisałeś ten post w tej samej minucie co ja, więc nie czytałem go... Edytowane 7 Marca 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Elite'y juz chodzą nawet po 1400zł. Wystarczy wejsc na skapiec.pl albo ceneo.pl i sprawdzic ceny. Moze ta obnizka juz weszła w zycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Od jakiegoś tygodnia/dwóch są w tej cenie. Na allegro lekko używane przeważnie z dwoma padami i kilkoma grami w cenie ~1550zł, sam mierzę w czarnucha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Grywalne w ogóle to to było? he he na pewno nie to samo co na pc :wink: mi osobiście się nie spodobało i odstawiłem ten tytuł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Pewny news dla lubiących CS'a ;) Ja jakoś nie wyobrażam sobie tą grę na x'a - gra padem przy tak dynamicznej rozgrywce do mnie nie przemawia. Ukaże się Counter-Strike na X360 Hehe to lepiej niech ogranicza multi tylko do innych posiadaczy konsoli. Bo starcie takiego zawodnika grajacego na padzie kontra przecietnie uzdolniony PCtowiec z dobra mysza i klawiatura mogloby wywolywac sporo frustracji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 BTW. w Universe At War bedzie mozliwosc gry miedzy X360 i PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Od jakiegoś tygodnia/dwóch są w tej cenie. Na allegro lekko używane przeważnie z dwoma padami i kilkoma grami w cenie ~1550zł, sam mierzę w czarnucha :P A są już używane elite z cpu 65nm? Bo innej wersji moim zdaniem kupować zupełnie nie warto. BTW, odezwij się na pw w sprawie tego hdd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...