maSTHa212 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Definitywnie bedzie trzeba zakupic jakis wiekszy telewizor zamiast monitoraAlbo projektor :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Projektor fajna rzecz. Nie jest taki drogi, ma spore mozliwosci aczkolwiek trzeba miec jeszcze warunki do jego posiadania ;) Hałas wydzielany przez niego w takim wypadku zostałby zagłuszony przez x0, ale krotka zywotnosc lampy dyskfalifikuje go w moich oczach jako wyswietlacz dla konsoli. No ale nie robmy offtopu, bo to tego jest inny temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Właśnie często się zdarzało, że konsola pionowo lubiła rysować płytki. Z tego co pamiętam dotyczyło to napędów LG/Samsung, w Benq niby to wyeliminowano. Zgadza się, u mnie napęd Hitachi w poprzednim Premiumie drapał większość płytek. Obecnie Benq w Arcade pracuje bez zastrzeżeń. Cały czas konsola stoi dęba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Czy x36o obsługuje filmy z napisami? I w jakich formatach? Wiem, że gdzieś w temacie było nawet porównanie PS3 vs X0, ale nie mogę znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko w przypadku dvd i hd-dvd :> W divx czy wmv nie obsluguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Nawet tych zaembedowanych? BTW. jak to jest w przypadku avika z wiecej niz jedna sciezka dzwiekowa? Da sie zmieniac jezyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 a czy do divx nie musi miec czasem napisów w formacie.srt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Rozroznijmy dwie rzeczy: DivX to tylko kodek, mozna go wpakowac w praktycznie dowolny kontener (avi, mkv, ogm). Mkv i ogm to sprawa oczywista (nie dziala), ale w aviku tez mozna zzaembedowac softsuby i kilka sciezek audio. Pytanie brzmi czy X360 to odczyta jak trzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) Uwazajcie na gry na allegro. Ostatnio jakis wysyp jest dziwnych wersji. Wczesniej sprzedawali same plyty z grami a teraz sprzedaja je w zielonych pudelkach i drukowanych okladkach w domu na plujce... W opisach aukcji "Gra oraz okładka w wersji angielskiej. Brak książeczki" Nie ma slowa o tym ze to nie jest normalna wersja gry. Ceny czesto sa niskie ale niektorzy juz wyczuli na tym biznes i sprzedaja w normalnych cenach. Wersje te najlatwiej poznac po powiekszeniu zdjecia okladki. Sa krzywo wycinane:> Nie ma tez znaku po zielonej plombie. Swoja droga skad nagle tyle tych plyt sie pojawilo na allegro? Praktycznie kazda gra jest w takiej wersji do kupienia. Edytowane 24 Marca 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 No może nie większość, ale spora ilość, zwłaszcza od EA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Witam Pękła mi płytka z DMC4, chciałem zareklamować ją u producenta ale okazało się że paragon niestety gdzieś zaginął, więc mam prośbę do posiadaczy DMC4, czy mógłby ktoś podesłać mi na email skan paragonu. Kupowałem w empiku w Gliwicach ale podejrzewam że miejse zakupu nie ma większego znaczenia. Wielkie dzięki. Piszę tutaj dlatego że pewnie więcej osób zagląda do tego tematu niż do tematu o grze sorry za offtop Pozdrawiam Odświeżam i ponawiam prośbę o pomoc HELP :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Co myślicie o tym monitorze do Xbox360 ? Czy będzie się dobrze grało ? Monitor ma rozdzielczość 1680x1050. Czy xbox360 taką obsłuży ?Czy będzie trzeba ustawiać niższą i będą zniekształcenia ? Samsung 2032BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Co myślicie o tym monitorze do Xbox360 ? Czy będzie się dobrze grało ? Monitor ma rozdzielczość 1680x1050. Czy xbox360 taką obsłuży ?Czy będzie trzeba ustawiać niższą i będą zniekształcenia ? Samsung 2032BW KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Co myślicie o tym monitorze do Xbox360 ? Czy będzie się dobrze grało ? Monitor ma rozdzielczość 1680x1050. Czy xbox360 taką obsłuży ?Czy będzie trzeba ustawiać niższą i będą zniekształcenia ? Samsung 2032BW 1. Temat o monitorach/TV jest nieco nizej ;) 2. Mam podobny model tyle ze 1 cal nizej (1440x900). Powazna wada w tych monitorach jest ze nie dają sobie rade z rozdzielczosciami 1280x768 (16:10) i 1360x768 (16:9), a to sa jedne z najwiekszych dostepnych rozdzielczosci. Moim rozwiazaniem było odpalenie 1280x1024 + ustawienie "obraz panoramiczny" w konsoli, gry wygladaja w takiej konfiguracji b. dobrze (połaczenie poprzez kabel VGA za 30zł :P). Nie wiem jak z 1920x1080, osobiscie moj monitor nie potrafil poprawnie downscalowac takiej rozdziałki :( . Ogolnie nie jest zle, ale na telewizor trza zbierac :twisted: P.S maSTHa212: Jak masz czas to odpal na tym monitorze 1280x1024 +ustawienie panoramiczne i powiedz ktora rozdzielczosc wg ciebie lepiej wyglada ;) Z gory dzieki Edytowane 25 Marca 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Ja tez mam taki monitor i ustawiam 1280x720 i wyglada to znosnie. Oczywiscie o porownaniu do jakosci projektora z natywnym 720p nie ma co mowic, ale tragedi tez nie ma. edit. @up: Hmm szczerze? Nie widze miedzy nimi roznicy :D Edytowane 25 Marca 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Co myślicie o tym monitorze do Xbox360 ? Czy będzie się dobrze grało ? Monitor ma rozdzielczość 1680x1050. Czy xbox360 taką obsłuży ?Czy będzie trzeba ustawiać niższą i będą zniekształcenia ? Samsung 2032BW Odpowiem ci,jak taki zestaw działa razem :) za dwa dni jak dojdzie do mnie xbox + kabel VGA BigBen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Panowie, przypominam, ze temat o monitorach, projektorach i telewizorach to nie tutaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Koledzy, pewnie temat wałkowany od "przed wojny", ale wybaczcie - jest sens kupować kabel VGA firmy "krzak" czy lepiej dołożyć drugie tyle i brać M$? Czy jest naprawdę sens? Czytałem trochę o tym, ale odnoszę wrażenie, że to bajdurzenie ludzi, którzy nie mieli z innymi kabelkami do czynienia nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Koledzy, pewnie temat wałkowany od "przed wojny", ale wybaczcie - jest sens kupować kabel VGA firmy "krzak" czy lepiej dołożyć drugie tyle i brać M$? Czy jest naprawdę sens? Czytałem trochę o tym, ale odnoszę wrażenie, że to bajdurzenie ludzi, którzy nie mieli z innymi kabelkami do czynienia nigdy.Kup BigBena bardzo dobry wyrób za rozsądną cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Wg mnie zero różnicy. Osobiście posiadam BigBena którego kupiłem zupełnienie nieświadomie w miejscowym MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Ja tez mam taki monitor i ustawiam 1280x720 i wyglada to znosnie. Oczywiscie o porownaniu do jakosci projektora z natywnym 720p nie ma co mowic, ale tragedi tez nie ma. edit. @up: Hmm szczerze? Nie widze miedzy nimi roznicy :D Hmm to dobrze, jednak nie jestem slepy :D Koledzy, pewnie temat wałkowany od "przed wojny", ale wybaczcie - jest sens kupować kabel VGA firmy "krzak" czy lepiej dołożyć drugie tyle i brać M$? Czy jest naprawdę sens? Czytałem trochę o tym, ale odnoszę wrażenie, że to bajdurzenie ludzi, którzy nie mieli z innymi kabelkami do czynienia nigdy.Mam kabel za 30zł, oprocz tego ze materiał nie wyglada na pierwsza klase, izolacja jest gruba i solidna. Na jakosc obrazu nie narzekam, a jestem "obrazofilem" :P. Nie mam w kazdym razie porownania, ale jak dla mnie glowna roznica miedzy drozsza a tansza wersja są dodatki - za 50zł wiecej otrzymujemy przejciowke 2xchinch/jack i przejsciowke do podlaczenia monitora zensko/zenska. No i oczywiscie wszystko pozlacane :P (co w przypadku niektorych kabli za 30zł tez dostajemy) Edit: Dodam jeszcze ze jakosc obrazu jest taka sama jak na kompie przy podlaczeniu DVI, grajac 1280x800 z AAx4 ;) No moze jest troche ostrzej, ale to juz do wyregulowania w monitorze. Edytowane 25 Marca 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Koledzy, pewnie temat wałkowany od "przed wojny", ale wybaczcie - jest sens kupować kabel VGA firmy "krzak" czy lepiej dołożyć drugie tyle i brać M$? Czy jest naprawdę sens? Czytałem trochę o tym, ale odnoszę wrażenie, że to bajdurzenie ludzi, którzy nie mieli z innymi kabelkami do czynienia nigdy. na moje oko nawet tani VGA, przynajmniej ten który ja mam(30zł), jest lepszy od oryginalnego komponenta, o ile być może na przekątnych rzędu 32-42 cale nie widać znaczących różnic to na 100 calach jest tragedia pierwszy plan jest bez zarztu za to drugi jest mało szczegółowy i jakiś rozmazany, do tego pojawiają się jakieś szumy w sygnale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 U mnie przy kablu VGA (nie pamiętam niestety nazwy) za 80zł obraz był przesunięty dość znacznie i było to widać na 32 calach. Więc jeśli chodzi o kable VGA to nie można oszczędzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Przesunięty? Trzeba było wyregulować rozdziałkę albo dać auto adjust. To nie wina kabla raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item336373831_1000_g..._promocja_.html Ekhm... A co wtedy, gdy ktoś już przeszedł "Avatar TLA: TBE"? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 To pewnie zagra w GoW ; ]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 "Po wygranej aukcji proszę podać mi : E-mail na którym zostało zarejestrowane konto XboxLive oraz hasło do tego e-maila." Chyba się skuszę, loool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Witam. Jako że mój xbox już się wysłużył, zaczynam się zastanawiać nad kupnem xboxa 360. I wszystko było by pięknie gdyby nie jeden problem. Czy istnieje jakaś możliwość podłączenia jednocześnie xboxa i pc do jednego monitora ? W monitorku mam tylko jedno vga. Czy np przełącznik KVM będzie działał ? Czy może jednak jestem skazany na żonglowanie kablami miedzy konsolą a pc. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Przełacznik KVM jak najbardziej powinien działac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Xbox 360 Core - 499,99 zł http://www.empik.com/xbox-360-core,3073307,p dla ludzi szukających czegoś naprawdę taniego super sprawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...