mastertab Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jakaś mała szybka rada by się przydała ;] Używany premium vs nowy(albo też używany:P ) arcade - co jest lepszym wyborem? Jakikolwiek byleby na nowej płycie z nowym prockiem 65nm i lepszym chłodzeniem później pozostaje kwestia z dyskiem czy bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie da sie zaladowac napisow do kradzionych filmow w divx. Jesli juz chcesz to mozesz nalozyc sobie napisy na stale na plik video za pomoca dostepnych roznistych narzedzi. BTW kto Cie nauczyl stawiac spacje przed przecinkiem? :lol2: A tak Ci to przeszkadza ? Taki mam nawyk i tyle. Wiem, że się nie powinno tego robić. ;) Co do "kradzionych" DivX'ów to są to tylko ripy seriali. Filmów nie oglądam w tym formacie.Tylko i wyłącznie DVD. Ceny filmów na DVD nie są takie zabójcze, więc mnie stać na "niekradzione" EOT :) Co do tych napisów to już sobie poradziłem. Nałożyłem je za pomocą programu. Dzięki za pomoc. Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Do posiadaczy nowego Arcade'a - słyszycie delikatny, nieomal ultradźwiękowy pisk dobiegający z zasilacza, gdy ten jest w stanie "standby"? Po włączeniu konsoli pisk zanika. Ciężko go wychwycić jeśli coś w tle hałasuje lub ktoś jest przygłuchy. :) Nie wiem czy mam się martwić czy ten typ tak ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mam jeszcze jedno pytanie co do kabla hdmi, posiadam 32 samsunga le32r51b z hdmi. No i gdy dowale ten kabel http://www.allegro.pl/item337125345_k273_n...600p_hd_2m.html , niby w najnowszej specyfikacji 1.3 a mam złącze np w wersji 1.1 lub 1.2 to będzie on hulał. i działał razem z x360?? Chodzi o to czy nie mam zastarego modelu tv na ten kabel w 1.3. myśle że zrozumieliście o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Będzie "hulał" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 oki doki ,dzieki za odpowiedz. wiec wezme ten w wersji 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mam jeszcze jedno pytanie co do kabla hdmi, posiadam 32 samsunga le32r51b z hdmi. No i gdy dowale ten kabel http://www.allegro.pl/item337125345_k273_n...600p_hd_2m.html , niby w najnowszej specyfikacji 1.3 a mam złącze np w wersji 1.1 lub 1.2 to będzie on hulał. i działał razem z x360?? Chodzi o to czy nie mam zastarego modelu tv na ten kabel w 1.3. myśle że zrozumieliście o co chodzi. Zajebisty marketing, szkoda tylko, ze wraz z wersjami HDMI kabel sie nie zmienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jakikolwiek byleby na nowej płycie z nowym prockiem 65nm i lepszym chłodzeniem później pozostaje kwestia z dyskiem czy bez.Więc wybór padł na wersję arcade do którego później dokupię hdd (widzę że potaniały sporo). Teraz tylko czekać na promocję w sklepie dla idiotów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 TOP20 bestsellers w TOP20 znalazło się: - 3x exclusive na Wii - 2x exclusive na X360 - 0x exclusive na PS3 Co ciekawe, pierwszy exclusive na PS3 znalazł się dopiero na 51. miejscu (Motorstom - 1M). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Do posiadaczy nowego Arcade'a - słyszycie delikatny, nieomal ultradźwiękowy pisk dobiegający z zasilacza, gdy ten jest w stanie "standby"? Po włączeniu konsoli pisk zanika. Ciężko go wychwycić jeśli coś w tle hałasuje lub ktoś jest przygłuchy. :) Nie wiem czy mam się martwić czy ten typ tak ma... Normalne, w dwóch premiumach i arcade tak miałem... Obecny też piszczy, ale dużo ciszej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Mam do was pytanko. Chciałbym zmienić mój dysk 20GB Xbox-a na 120GB, ponieważ trochę ściągam z xbox live, i teraz pytanie. Czy da się jakoś przenieść wszystkie dane z dysku 20GB na ten 120GB ?? Nie chciałbym kupować znów gier z xbox live arcade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 humax5400, ty nie zartujesz z tym pytaniem? Nie dalej, jak 3-4 strony temu Bania pytal o tzw. migration kit. Wiadomo, ze na forum mamy sobie pomagac etc. ale skrajnego lenistwa nie popieram- w takim przypadku ten temat bedzie miec >1000 str, a wciaz bedzie sie dyskutowac o tym samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 primo jesli za gra raz zaplacisz a usuniesz z dysku np. to mozesz ja sciagac drugi raz nieplacac ( na to samo konto ) niejestem pewien na 100% na WII tak mi dziala :)) secundo profile i sejvy przeniesiesz np. memory cardem M$ niewiem jak z grami :))) ........ albo odpowiednimkabelek i zgrywasz na pc a potem na drugi twardy :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 TOP20 bestsellers Co ciekawe, pierwszy exclusive na PS3 znalazł się dopiero na 51. miejscu (Motorstom - 1M). A co tam niby sie mialo sprzedawac :) Jak te pare tytulow wartych kupienia na ps3 wejdzie dopiero w tym roku (i dla ktorych ja kupie :) zamiast pozostac wiernym PCtowcem :) ) Jak dla mnie smutne jest ,ze Mass Effect sprzedał mniej kopii niz jakis crap na licencjach filmowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Martwi mnie tez stosunkowo mala sprzedaz Bioshock'a, ktory jest dla mnie gra wybitna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mam do was pytanko. Chciałbym zmienić mój dysk 20GB Xbox-a na 120GB, ponieważ trochę ściągam z xbox live, i teraz pytanie. Czy da się jakoś przenieść wszystkie dane z dysku 20GB na ten 120GB ?? Nie chciałbym kupować znów gier z xbox live arcade. Jak kupisz sam dysk 120GB to w komplecie masz kabel do skopiowania danych. W X360 Elite tego kabla nie ma, trzeba zamawiać od MS (albo od kogoś pożyczyć ;) ) Pamiętaj, że dane skopiować możesz tylko na większy dysk (lub o takiej samej pojemności), więc 120GB->20GB już później nie skopiujesz... Sama operacja trwa koło godzinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tzn co masz naciagane z Live? To co kupujesz jest przypisane do konta wiec mozesz miec nowy dysk ale gry Arcade czy tez bonusy do innych gier mozesz posciagac sobie z "dowolnego" miejsca na ziemi ale musisz wejsc na swoje konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tak jest, bez problemu na nowej konsoli mogę grać w kupioną na XBLA Contrę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie zadam już ostatnie banalne pytanko. Chodzi mi o Microsoft Points i kupno kart z kodem. Znacie jakieś inne źródła po za Allegro i Ultima gdzie mogę je kupić ? Obecnie mogę mieć 1600 za 50 PLN, ale mam pewne obawy, że mi wyślą już użyty kod. A na Ultimie to troszkę drogo mają w porównaniu do Allegro. Może chociaż jakieś namiary na pewnego sprzedawcę od którego braliście. Dzięki za pomoc. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ja przed paroma minutami kupilem z tej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=343949877 dam znac czy wszystko poszło ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja kupowalem od uzytkownika papyflo, ale teraz widze ma konto zawieszone o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 On teraz tutaj sprzedaje xboxonline77.com Zamowilem wlasnie MS Points u niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja kupuje od użytkownika a3mat, wpłacam kasę i zawsze na ten sam dzień mam MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Warszawa, Blue City, Saturn: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pewnie już tych konsol nie ma, ale i tak fajnie jest się dowiedzieć ile marży mają na konsolach, bo pewnie te x-y Arcade po kosztach zakupu sprzedają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) pewnie juz ich niebedzie (kupia co ci handluja na allegro lub jakies mniejsze sklepy) lub bedzie 1 egz :P albo taka reklama na zachete - dawno temu w Tesco byla promocja jakiegos lepszego piwa i za zgrzewke wychodzilo chyba 30zl gdy poszedlem do srodka byla tablika - przepraszamy brak towaru z przyczyn od nas niezaleznych i tak przez 2 dni Ten XO77 ma niezle ceny, taniej niz na allegro :) Co do kodow, czemu sie obawiacie? Przeciez oni sprzedaja tego juz iles - jesli nie dziala to piszesz do niego i rozwiazujesz problem - jesli boisz kupc w sklepie za 2x drozej... Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez signap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ten XO77 ma niezle ceny, taniej niz na allegro :) Co do kodow, czemu sie obawiacie? Przeciez oni sprzedaja tego juz iles - jesli nie dziala to piszesz do niego i rozwiazujesz problem - jesli boisz kupc w sklepie za 2x drozej... To jest stary dobry papyflo ;) Przed godziną kupiłem 1600MS points po 10minutach od mojej wpłaty już mi odesłał kodzik. Nigdy z nim nie mialem problemu a już kilka zdrapek od neigo kupiłem :) Komentarz Pozytywny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Wszystko ok, jesli chodzi o aukcje która podalem wcześniej, godzine po przelewie dostałem kod. Doladowywałem konto US, więc nie musiałem się bawić w kombinacje podane na aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 W media ma być arcade za 699,- Jakoś pod koniec miesiąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 To jest stary dobry papyflo ;) Przed godziną kupiłem 1600MS points po 10minutach od mojej wpłaty już mi odesłał kodzik. Nigdy z nim nie mialem problemu a już kilka zdrapek od neigo kupiłem :) Komentarz Pozytywny :P ale ci sie nie oplacalo, za 2x tyle mialbys 4000 ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...