costi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A kabel prosty czy skrosowany? Swoja droga, to jak bez sterownika chciales to zrobic to gratuluje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A włączyłeś w ogóle sieciówkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Hmm, a włączyłeś LAN w bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Dokładnie. Włącz w BIOSie sieciówkę: Integrated Peripherals -> OnChip LAN Controller -> Auto Tylko nie zapomnij zapisac ustawień! Windows powinien ci wykryć nowe urządzenie - kartę sieciową, prawdopodobnie NVIDIA nForce Networking Controller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Widzę, że nikt nie pożyczy paragonu :rolleyes: . Płytka pójdzie na renowację. Ma ktoś z tym jakieś doświadczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Panowie a czy będę mógł podłączyć kierownice i pada od PC do Xboxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 O ile mi wiadomo to nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Niestety nei -_- Kierownice działają tylko 3: oryginalna ms, kiera logitecha i jakaś podróba madcatza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Szkoda a nie ma żadnej przejściówki? A zauważyliście że ta kiera Logitecha pod Xboxa 360 ma złącze USB. Edytowane 20 Czerwca 2008 przez krzychu26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tu nie chodzi oto - firmware/soft nie pasuje. Kiera Logitecha to pad do 360 w opakowaniu kierownicy i to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam Może już ktoś miał taka sytuacje.Wczoraj dzwoniłem do MS po pada bo mi siadł. I poinformowano mnie że jeśli paczka nie dojdzie do mnie po 4 tyg to wyślą jeszcze raz (wiec co sie dzieje z tymi paczkami) .No i po jakim czasie sie moge spodziewać tego pada , przyszedł komuś w mniej niż 2 tygodnie?? .Wczoraj dzwoniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak ktos ma konto w azji to podobno mozna juz pociagnac demo Tales of Vesperia: http://polygamia.pl/demo-tales-of-vesperia-juz-dostepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam Może już ktoś miał taka sytuacje.Wczoraj dzwoniłem do MS po pada bo mi siadł. I poinformowano mnie że jeśli paczka nie dojdzie do mnie po 4 tyg to wyślą jeszcze raz (wiec co sie dzieje z tymi paczkami) .No i po jakim czasie sie moge spodziewać tego pada , przyszedł komuś w mniej niż 2 tygodnie?? .Wczoraj dzwoniłem. Najczęściej te pady idą z Niemiec, mi przyszedł dokładnie po 3 tygodniach :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ja miałem farta i mi przyszedł w niecały tydzien... :) Z tego co Pani przez telefon mowila, pady wysyłane są "hurtowo" raz w miesiacu. Zalezy tylko od szczescia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam do Was takie pytanie... nierozeznany w temacie znajomy kupił w markecie Xboxa i sprzedawca zarzekał się, że jest to nowa wersja z HDMI i nowym chłodzeniem (on wiedział, że właśnie taką wersję dobrze jest kupić). Po rozpakowaniu w domu okazało się, że jest to stary bez-HDMI 203 watowy klocek. Czy jest jakaś szansa na wymianę tego sprzętu czy sprzedawca na tyle dobrze wyrolował niezorientowanego, że już się nic nie da z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Zawsze jest szansa. Trzeba się tylko przejść do marketu i zapytać, a jak będą jakieś "anse" to awantura ;) Na pudełku powinna być stosowna informacja co do wersji: ps Arcade nie brał ?? Edytowane 23 Czerwca 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam do Was takie pytanie... nierozeznany w temacie znajomy kupił w markecie Xboxa i sprzedawca zarzekał się, że jest to nowa wersja z HDMI i nowym chłodzeniem (on wiedział, że właśnie taką wersję dobrze jest kupić). Po rozpakowaniu w domu okazało się, że jest to stary bez-HDMI 203 watowy klocek. Czy jest jakaś szansa na wymianę tego sprzętu czy sprzedawca na tyle dobrze wyrolował niezorientowanego, że już się nic nie da z tym zrobić? Media Markt daje 10 czy 14 dni na zwrot towaru teoretycznie. Jak kumpel nie poniszczyl opakowan to powinni przyjac. W innych seciach to nie wiem jak jest trzebaby zadzwonic i spytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 w MM jest 7 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnb111 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Witam! Czym najlepiej podłączyc x0 do lcd 22`` , compozytem, vga czy hdmi? i jeszcze pytanie czy wszystkie wersje premium z hdmi sa w technologii 65nm? Edytowane 23 Czerwca 2008 przez dnb111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nie wiem czy wszystkie, ale aby to wiedzieć wystarczy sprawdzić jaki zasilacz jest dołączony do konsoli. Parę postów wyżej masz zdjęcie z oznaczeniem na pudełku. Jak widnieje 175W to znaczy,że to wersja z CPU 65nm. Co do podłączania to na VGA zdaje się jest lepsze AA, a na HDMI nieco lepsze kolory. IMO jedno i drugie, będzie dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Component - bardziej soczyste kolory, lepszy AA bo krawędzie są mniej wyraźne. VGA - minimalnie mniej soczyste kolory ( trochę zabawy z TV plus ustawienia w dashu powinny dopełnić braki ), troszkę bardziej widoczniejsze braki w wygładzaniu w porównaniu z pierwszą opcja HDMI - kolory na poziomie componentu, jednak wielu ludzi się skarży na zbyt ostre wyświetlanie obrazu przez widać wszystkie ułomności obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Odnośnie HDMI to jednak wiele (wszystko) zależy od wyświetlacza i ustawień obrazu. Na poprzednim tv obraz po HDMI mi się nie podobał, teraz jest po prostu bajecznie. Przeskalowanie do full hd jak i rozmiar matrycy swoje pewnie robią, ale w tym momencie HDMI stawiam zdecydowanie przed innymi źródłami sygnału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Odnośnie HDMI to jednak wiele (wszystko) zależy od wyświetlacza i ustawień obrazu. Na poprzednim tv obraz po HDMI mi się nie podobał, teraz jest po prostu bajecznie. Przeskalowanie do full hd jak i rozmiar matrycy swoje pewnie robią, ale w tym momencie HDMI stawiam zdecydowanie przed innymi źródłami sygnału.A od kiedy to HDMI daje sygnal? ;) Ale zgoda, ze HDMI pokazuje na co go stac dopiero po zabawie z ustawieniami wyswietlacza. I ofkoz daje potem najlepsze rezultaty z 3 wymienionych sposobow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Oj, skrót myślowy Jacku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 @maSTHa212 Obejrzałeś bonda? :) Jak Ci już nie potrzebny to możesz odesłać. ;) Widzę panowie, że jednak przekonaliście się do HDMI. :) Pamiętam jak kiedyś mówiło się: a po co to komu. ;) Jednak lepiej mieć niż nie mieć. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Haha właśnie wczoraj sobie o tym przypomniałem, że chyba będzie dopłata w wypożyczalni za przetrzymanie płytki :lol: Podeślij adres na PW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mi by sie HDMI przydalo glownie po to, zeby nie przelaczac co i rusz wejsc w TV. :P Niby Harmony zalatwia sprawe, ale czasami zdarza mu sie zglupiec i ustawia nie wiadomo co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hmm czy stary premium po 700 zeta to dobra oferta ? http://www.gram.pl/sk6_9Anq3_XBOX360_Premium.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...