Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 edit. Nawet dodatek do ME zajmuje tylko 250MB, wiec maaaaalo. Poczekajmy na dodatki do gta4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hmmm, a pomoże coś moje konto na UK zarejestrowane :D ?Patrza po IP wiec rejestracja w UK, USA czy gdzie tam jeszcze mozna, nic nie da. @up: Spoko, spoko. Nawet z tym nie bedzie potrzeby zmieniac dysku na wiekszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Oczywiście nie sugerowałem, że trzeba będzie zmienić dysk :P Ale na pewno swoje ważyć będą :> Chociaż gdyby m$ wydał w końcu ten update z możliwością instalacji gier na hdd... Ciekawe czy się tego doczekam :lol: Miał być wiosenny update, ale chyba o nim zapomnieli xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludshot^^ Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Mam kolejne pytanie w związku z punktami msp :) Otóż w x'ie jest opcja karty kredytowej i płatności nią za odpowiednią ilość punktów (nie)stety wartość podana w funtach. Jest możliwość płacenia Visą? ( tzn ja tu mam na mysli czy przeliczy na funty złote? Czy koniecznie zostaje tylko allegro? Edytowane 26 Czerwca 2008 przez bludshot^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Z tego co wiem to możesz płacić Visą ale nie zarejestrowaną w Polsce :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Czy podlącze Xboxa pod monitor z wejściem DVI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Xbox 360 z HDMI -> przejściówka HDMI-DVI -> monitor z wejściem DVI było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) w dodatku złącze DVI w monitorze musi być zgodne z HDCP (?) a kable są np tu [; http://www.allegro.pl/46696_hdmi_dvi.html?...&view=gtext Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wracajac do dysku: DLC do Mass Effecta, DLC do Lost Odyssey (+ jeszcze drugi, drobny pack), kupa samolotow do Ace Combat 6, ze dwie gry z Arcade, jakies demka (3-4), save'y z 6 gier i pewnie jakies ciach!lki sie walaja i konsola pokazuje 9 GB wolnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 w dodatku złącze DVI w monitorze musi być zgodne z HDCP (?) a kable są np tu [; http://www.allegro.pl/46696_hdmi_dvi.html?...&view=gtext hmmm ciekawe to jest. jak podłącze przez hdmi -> DVI może uda się wymusić rozdziałkę full HD? obecnie na 22" jak ustawię taką to nie mieści się na ekranie. niekiedy też jest problem ze skalowaniem obrazu (przełączam monitor między tv a Xem. po takim przełączeniu kabli po bokach jest czarny ekran, auto regulacja pomaga ale wkurza bo niekiedy długo łapie. na DVI obraz jest zawsze idealnie ustawiony, nic nie trzeba regulować. warto kupić HDMI -> DVI ? poprawi to jakoś obrazu? w zwykłych pc różnica jest. jak jest w Xie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tylko po co FullHD na monitorze, ktory ma 1680x1050? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dzięki wielkie a już się bałem. Monitor mam LG 1953TR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 w dodatku złącze DVI w monitorze musi być zgodne z HDCP (?)Jeśli chodzi o iksa to nie musi. Wystarczy zwykłe DVI. Tylko PS3 wymaga HDCP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dostałem dziś nowego pada od M$ :D.I mam problem go podłaczyć postepuje według instrukcji.naciskam tak jak tam wszystko pisze ale na padzie ciagle miga caly okrag,i niechce sie podlaczyc jako pad 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 A na konsoli wcisnales ten maly przycisk na froncie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Kilka rarytasów z odległych czasów :) tak jak mowiłem masz szczeście, ale nie wszyscy są zadowoloeni z xboxa 360. kilka razy w róznych zródłach czytałem recke nowej konsoli i cały czas sa wymieniane te same wady: zawieszanie głośna praca czytnika głośna praca wentylatora ( to już w starym xboxie było, uszy puchły po kilku godzinach :) ) brak skoku jakościowego w grafice na miare next gena długie loadingi przy zmianie pozycji rysuje płyty wygląd zasilacza :) małą pojemność nośników Hallo 3 ma byc na 5 DVD :mur: miałem xboxa i w ciagu roku ani razu mi sie nie zawiesil, gralem w 30 stopniowe upały, nie raz konsola mi spadła, nigdy nic z nią sie nie działo. nie moge sobie wyobrazić nowego GTA który się mieści na jednej płycie DVD, a na 2 płytach to już wogóle,( już stare GTA san andreas, zajmowało blisko 5 GB a grafika była kiepska:) co jak bedziemy wjeżdzać do innego miasta pojawi się napis instert CD 2 lol... ciekawa sprawa tyczy się bijatyk, już teraz panowie od DOA 4 klną na micosoft za małą pojemność nośnika. Co bedzie gdy naprawde moc konsoli zostanie wykozystana w 100% i taka bijatyka bedzie na 2 płytach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 tak nacisnąłem ten na konsolce i na padzie i dalej lipa. Słyszałem że trzeba oba naraz te sync buttony nacisnac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ze dwa dni temu robilem to samo i wystarczylo nacisnac przycisk na padzie zeby migal a potem przycisk na konsoli i po paru sekundach bylo po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 deek, a naciśnij i przytrzymaj ten przycisk środkowy przycisk z logiem (x) - tak powinno załapać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie podłączałem w sumie dwóch padow ale pada i kiere i z tego co pamiętam jedynie włączałem urządzenie(srodkowy przycisk Xbox Guide) i samo sie przypisywało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 już sobie poradziłem ale żaden z tych sposobów co mówiliście nie zadziałał. Trzeba było jednocześnie nacisnąć 2 przyciski jeden na konsoli (ten do znajdywania padów) a drugi ten malutki guziczek na padzie. oba naraz i załapało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludshot^^ Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) No nie miażdżysz gość, właśnie o tym wspominali. O lol :D No ale może cały czas próbowałeś z wielkim (X) na środku a nie z małym SYNC z tyłu ;) Grunt, że działa :) Co do tematu o nośnikach powiem: ja nie chce -.- xD Edytowane 27 Czerwca 2008 przez bludshot^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 już sobie poradziłem ale żaden z tych sposobów co mówiliście nie zadziałał. Trzeba było jednocześnie nacisnąć 2 przyciski jeden na konsoli (ten do znajdywania padów) a drugi ten malutki guziczek na padzie. oba naraz i załapało.A jak niby inaczej to chciałeś zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam! Co do mojej historii z porysowaną grą. Gierka już wróciła z regeneracji i działa jak nówka ;]. Także polecam regenerację :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jakby ktoś nie wiedział to w Ultimie jest promocja - HD DVD, pilot, Underworld : Evolution HD i Zabójczy numer HD za 119zł :rolleyes: . Chyba się na to skusze :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie za bardzo wiem, do czego mialoby to sluzyc, poza wartoscia kolekcjonerska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mozna sciagnac filmy z wyprzedazy za pare dolarow :) Wyjdzie taniej niz te same produkcje kupione na BR i sciagane z US czy UK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Kontynuacja promocji w ultimie: - HD-DVD Player + pilot - 79zł - HD-DVD Player + pilot + 3 filmy - 149zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Czy bawił się ktoś z was w tego typu przejściówkę?: Gdzieś czytałem, że ogólnie jest to badziew bo mysz i klawiatura potrafią nie źle lagować, mnie natomiast bardziej interesuję podłączenie padów od plejacza2 i granie na nich w doa4, SC i SC4. Lub też rozważę zakup arcade sticka. Edytowane 2 Lipca 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam pytanko dla speców :) czy Lepszy będzie obraz na kablu SCART(RGB) od Svideo ? duża różnica w jakości obrazu ? bo kabelek jest za 50 zl a jak inwestować to żeby coś z tego było:) obecnie mam s-video :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...