apo5 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Dopadna, kazdego dopadaja. Kwestia kiedy ;)Jak każdy sprzęt elektroniczny ;) wasze headsety też mają zielonkawe gąbki ? dzisiaj dostałem odebrałem swój i jakoś tandetnie wygląda. Mój jest bodajże ciemnoszary. A wąchałeś czy nie śmierdzi :blink: z serii :ciekawostkiJakoś mnie to nie dziwi. Jeżeli konsola jest tańsza, a gry lepiej wyglądają i płynniej działają niż na droższej konkurencji no to nad czym tu sie zastanawiać (pod warunkiem że ktos kupuje system stricte do GIER, a nie do instalowania linuxów, przeglądania internetu itp, ogladania filmów bluray - mysle ze Ci co wybierają xboxa po prostu do pozostałych atrakcyjnych "bonusów", które posiada ps3 - mają osobny sprzęt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Jak każdy sprzęt elektroniczny ;)no raczej nie, xbox jest tutaj liderem awaryjności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Witam, Czy ktoś mi podpowie, jaka jest najbardziej grywalna pozycja na dwóch graczy? Zwykle jak ktoś do mnie przyjdzie, to jest GTA IV, Saints Row 2, albo coś innego gdzie jeden gra, a drugi patrzy. Nie chcę również nic mocno angażującego, jak np. Army of Two, które jednak wymaga poważnego podejścia. Najlepiej coś spoza serii PES, FIFA i NBA. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Soul calibur? Doa4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Polecam Gears of War w Co-op Gierka nie jest chyba zbyt wymagająca, a zabawa we dwóch jest naprawdę przednia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 zdecydowanie moge polecić obie części GOW tak jak kolega wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 zdecydowanie moge polecić obie części GOW tak jak kolega wyżej.Obie polecasz czyli w obie grales, a w temacie o GoW2 ciach!lisz farmazony o ogladaniu gry na normalu. Swietny joke, tylko pogratulowac poczucia humoru <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 nadaje Ci imię Sherlock Holmes! Z innych gier do grania na dwa pady mogę polecić Fight night round 3, świetna zabawa na wiele godzin :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 soul calibur 4, virtua tennis 3 arcade: bomberman live (mistrzostwo, na 6 osob idealne), schizoid, metal slug 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Worth The Install? We Test The 360's New Save To Drive Feature - http://gameinformer.com/News/Story/200810/...3076.htm?Page=1 NXE Review and Video Overviews Overview: http://tinyurl.com/5l58uo Guide: http://tinyurl.com/6jaqez Marketplace: http://tinyurl.com/5pmqmp Game Install: http://tinyurl.com/6rdynn Avatars: http://tinyurl.com/5jeobk My Xbox: http://tinyurl.com/6kumlq Community Games: http://tinyurl.com/69llv5 Netflix: http://tinyurl.com/6o4f39 Parties: Good video overview from GameVideos: http://gamevideos.1up.com/video/id/22359 Ktoś się załapał na preview ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 czy to oznacza, ze grajac w gta4 z hdd uda sie wyeliminowac doczytki tekstur? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Worth The Install?Głupie pytanie - pewnie, że warto. Nie będzie napędu słychać ;) Krótsze loadingi to malutki bonusik do ciszy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Co do napędu... Niedawno kupiłem swojego klocka, nie mając jeszcze gier wrzuciłem film DVD i sobie pomyślałem co oni chcą od tego napędu, wcale taki głośny nie jest. Dziś przyszedł GoW :blink: szok, ale napi.... znaczy sie burczy głośno, tego się nie spodziewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Ja nie wytrzymałem i też kupiłem kloca :-) ale będzie u mnie dopiero w poniedziałek. Będę grał na monitorze full HD, a nie na TV. Monitor nie ma głośników, dźwięk ze słuchawek chcę (stereo) - żeby podpiąć słuchawki trzeba przejśćiówkę 2 x chinch żeńskie > jack żeński, tak? Wolał bym od początku grać z głosem, bo bez niego to zero frajdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Tylko że takiej przejściówki nie można dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Podłącz przez line-in w dźwiękówce i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 binio21, skinny500 - wrzućcie swoje gamertagi do bazy purepc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Tylko że takiej przejściówki nie można dostać. A to niby co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Głupie pytanie - pewnie, że warto. Nie będzie napędu słychać ;) Krótsze loadingi to malutki bonusik do ciszy :rolleyes:Do tego praktycznie zerowe zużycie płyty :) (napędu przy okazji też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobry czlowieku :) Ile ja się takiej przejściówki naszukałem. Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Ja tą przejściówkę już kupiłem przedwczoraj ;) tylko nie byłem pewny czy to ma być właśnie taka i wolałem zapytać żeby w razie czego kupić tą, którą trzeba zamiast męczyć się bez głosu i dopiero wtedy szukać przejściówki :) binio21, skinny500 - wrzućcie swoje gamertagi do bazy purepc Jak tylko założę konto na XBL to wrzucę :-) Konsolę kupiłem głównie dla bijatyk (ale nie tylko, będzie to moja pierwsza konsola, więc sporo fajnych gier mnie omineło). Niestety dopiero po kupnie się zorientowałem, że mój kochany Mortal Kombat nie doczekał się jeszcze wersji na X360, a pomysł połączenia MK z DC Universe niebardzo mi odpowiada ;/ no trudno, są też inne fajne gierki Podłącz przez line-in w dźwiękówce i po problemie.Ale wtedy dźwięk będzie takiej jakości jak dźwiękówka z PC? Czy dokładnie takiej jakbym podpiął się bezpośrednio pod Xboxa? Chociaż w sumie podczas grania jakość karty dźwiękowej i tak znaczenia dużego mieć nie będzie, co innego jakby słuchać muzy //widzę że ceny Xbox live Gold przy zakupie na 12 miesięcy są takie, że zakup tego będzie obowiązkowy :-) Edytowane 30 Października 2008 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Jak tylko założę konto na XBL to wrzucę :-) Konsolę kupiłem głównie dla bijatyk (ale nie tylko, będzie to moja pierwsza konsola, więc sporo fajnych gier mnie omineło). Niestety dopiero po kupnie się zorientowałem, że mój kochany Mortal Kombat nie doczekał się jeszcze wersji na X360, a pomysł połączenia MK z DC Universe niebardzo mi odpowiada ;/ no trudno, są też inne fajne gierkiMożesz odpalić mortale z pierwszego xboxa: Armageddon i Deception. Oba na X360 pójdą ;) Jest też stary Ultimate MK3 na XBLA. Poza tym z bijatyk masz w czym wybierać: - Dead or Alive 4 - Dragon Ball Z: Burst Limit - Soulcalibur IV - Tekken 6 (jeszcze nie wyszedł) - Virtua Fighter 5 - WWE SmackDown vs. Raw Na XBLA też jest tego trochę: - Soulcalibur - Street Fighter II: Hyper Fighting - Ultimate Mortal Kombat 3 //widzę że ceny Xbox live Gold przy zakupie na 12 miesięcy są takie, że zakup tego będzie obowiązkowy :-)Teraz zdrapki trochę podrożały, bo dolar w górę poszedł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 - Tekken 6 (jeszcze nie wyszedł)'jeszcze' przez co najmniej rok... :/ -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Xbox Experience (czy jak sie ten nowy dash nazywa) to kiedy wychodzi? Jakos niedlugo chyba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Miał byc 28 pazdziernika, ale narazie jeszcze nic do sciagniecia nie ma. Pewnie jakoś na dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 To na czasie jesteście panowie ;) . Wychodzi 19 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 19 listopad. W media po raz kolejny mają świetną promocję - dni bez vatu, gdzie vat odliczają od starych cen. W gazetce wygląda to tak: http://img507.imageshack.us/my.php?image=xboxlu1.jpg A w rzeczywistości premium stoi za 1029zł. Najśmieszniejsze jest to, że wg sprzedawcy, w dniu promocji tylko wersja pro będzie w oficjalnej cenie. Arcade nadal za 769zł... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Dzisiaj zakupilem swojego X-boxa -X360 VALUE PACK ELITE 120 Go ( Lego Indiana Jones/KungFu Panda) - za 1049 zeta w Saturnie własnie sie biore za instalowanie. Niestety gry konkretne dopiero na drugi tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Co tu można dużo o nowym dashu powiedzieć. Jest ładny : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Co tu można dużo o nowym dashu powiedzieć. Jest ładny : )Z tego co czytałem to nareszcie skończyły się problemy z doczytywaniem i w końcu konsola nie ryczy jak kiedyś. Ogólnie pozytywy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...