rockandroll Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 na tym forum spotkałem sie także z tymi problemami, piraty kolesiowi działały, org gra nie ale najlepsze to jest to, że płyta nie ma żadnej rysy.. no nic dostane inne gry to sprawdze, a liteona wyrwałem za 50zł nowego na allegro, takze nie jesst źle pzdr i dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 a liteona wyrwałem za 50zł nowego na allegro, takze nie jesst źleNo jest źle, bo właśnie wywaliłeś 50ziko w błoto :rolleyes: Liteona nie da się wstawić do innej konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Hmm a przywrócenie oryginalnego softu do obecnego napędu ? Może to by pomogło. Coś źle musiałeś sflaszować, bo wątpię by to była wina napędu. Aha i na przyszłość lepiej się dowiedz czy takiego Liteona można wstawić do innej konsoli. Ciesz się, że to tylko 50 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 mam monitor 22" i nie mam pasów :/ rozdziałka ustawiona w Xie FULL HD i monitor wykrywa 1680 x 1050 (hdmi->dvi) przy analogu rozdziałka byłą znacznie niższa i jakość gorsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 mam monitor 22" i nie mam pasów :/ rozdziałka ustawiona w Xie FULL HD i monitor wykrywa 1680 x 1050 (hdmi->dvi) przy analogu rozdziałka byłą znacznie niższa i jakość gorsza. Ale masz NXE czy nie? Bo jeśli nie to obecność pasów zależy od monitora - niektóre potrafią wyświetlić obraz zachowując ratio i same dodają pasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 yyyyy a co to NXE ? mam jakiegoś starego 22" belinea (5ms, 2000, matowy, dvi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) To nowy dashboard (tak wyczekuje tego Xa że tematy na forach o xboksie mi sie skonczyly :/. Nienawidze czekac ;]) Edytowane 3 Listopada 2008 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 to troche [gluteus maximus] zimna, najwyżej sie go jeszcze wystawi... więc pozostaje mi czekać na inne gry, a później sie zobaczy, bo samunga nowego za 200zł nie kupie, bo to bezsens,, no nic zobaczymy, dzięki panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie wie ktoś czasem jakie są ceny xboxa 60gb w krakowskim saturnie albo mediamarkcie? Sprzedałem chlebaczek z myśla o zielonym pudełku i nie chce przepłacić w sklepie :) zadzwoń i zapytaj ale podejrzewam, coś pod 9 stówek strzelam na jakieś 870-880zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie wie ktoś czasem jakie są ceny xboxa 60gb w krakowskim saturnie albo mediamarkcie? Sprzedałem chlebaczek z myśla o zielonym pudełku i nie chce przepłacić w sklepie :)Sprawdź gazetkę, może u Ciebie w mieście też będą teraz dni bez vatu w media. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Na moim monitorze też nie ma żadnych pasków ;) Edytowane 4 Listopada 2008 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Mam pytanie jak jest z nowym dashem czy xbox jest w stanie dodawac czarne pasy na gore i dol ekranu by prawidlowo wyswietlic obraz na monitorach 1920x1200 bez obslugi pikseli 1:1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) tak, tylko musisz w dashu ustawić 1680x1050 Edytowane 4 Listopada 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 jak w dashu taką rodzielczość ustawić jak nie ma? była jakaś aktualizacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 będzie 19. listopada ;) tzw NXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Przymierzam się ostatnio do zakupu tej konsolki (obecnie posiadam tylko ps2 i warto na coś się przesiąśc). Dużo czytałem w ostatnich dniach i jestem w 100% na nią zdecydowany (były jeszcze wątpliwości czy nie lepiej ps3...). No więc przeglądając allegro natknąłem się na xboxa 360 w wersji premium 60gb [nowego] za niecałe 690zł. Czy to możliwe?! Sprzedawca ma ich 10 sztuk i dużo pozytywów więc nie chce mi się wierzyć że może być jakiś haczyk ale jednak wolę się Was poradzić co myślicie o kupieniu swojej konsoli tutaj: http://allegro.pl/item474899191_xbox360_pr...enach_hdmi.html ?? Ja niczego dziwnego się nie dopatrzyłem ale jak już pisałem będzie to dopiero moja 2 konsola i może nie widzę czegoś co Wy zobaczycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 No więc przeglądając allegro natknąłem się na xboxa 360 w wersji premium 60gb [nowego] za niecałe 690zł. Czy to możliwe?! Sprzedawca ma ich 10 sztuk i dużo pozytywów więc nie chce mi się wierzyć że może być jakiś haczyk ale jednak wolę się Was poradzić co myślicie o kupieniu swojej konsoli tutaj: http://allegro.pl/item474899191_xbox360_pr...enach_hdmi.html ??Wygląda OK. Koleś już trochę tego sprzedał: - http://allegro.pl/item468089932_468089932.html - http://allegro.pl/item465848760_465848760.html - http://allegro.pl/item459048442_459048442.html Co prawda ma trochę negatywów, ale chyba warto zaryzykować. Poczytaj jego komentarze. Ludzie głównie narzekają na długi czas realizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Z tego co widzę to wysyła kurierem UPS więc raczej nie powinno być problemów ale z drugiej strony aż tak bardzo mi się nie śpieszy - tyle czekałem więc i te trochę poczekam :) Zastanawiam się jednak czy poczekać aż Media albo Saturn zrobi jakąś promocję na święta bo zawsze to lepiej samemu przyjechać i zabrać swoje pudełko ;) Z tego co widziałem ma być coś z Kung fu panda... ale mimo wszystko wolałbym samą konsolkę po cenie bez tych dodatków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 To ten, co miesiac wysyla sprzet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Ja u niego kupowałem x360 premium 60GB po 3 tygodniach doszedł ... arcade -_- (UPS'em naturalnie) No cóż pomyłki sie zdarzają, miałem odesłać arcade'a i dostać tego premiuma co zamawiałem. Ale szkoda mi bylo czasu już ..., wiec oddal mi różnicę w cenie pomiędzy premium 60gb i arcade Jeszcze w tym samym dniu. Ogólnie jak komuś bardzo nie zależy na czasie lub ma zamiar zrobić odbiór osobisty to polecam ... Edytowane 4 Listopada 2008 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) jest taki problem - ustawiam w dashu 480p/720p/1080i to wszystko jest ok, ale jak ustawie 1080p to obraz pojawia się na chwilę (cały zielony, znika i jest cały czarny i tak na przemian. Monitor Full HD, połączony z Xem componentem standardowym który jest do konsoli. HDMI w monitorze nie mam Jakieś pomysły czemu mi 1080p nie działa? Edytowane 4 Listopada 2008 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Nie wiem co jest nie tak, ja podłączałem do swojego to było ok. Sprawdz czy monitor napewno obsługuje full hd po componencie, ew. wyłącz i ponownie uruchom monitor - u mnie czasami sygnału nie łapał bez resetu ;) Btw lepszym wyborem(jakośc obrazu) będzie kabel VGA. Edytowane 4 Listopada 2008 przez skorpio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 ten kabel nie działa w 1080p działa tylko z 1080i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 ten kabel nie działa w 1080p działa tylko z 1080iCo znaczy "kabel nie działa w 1080p"? ;) Kabel component jak najbardziej pozwala przesyłać sygnał 1080p. Problem w tym, że nie każdy odbiornik przyjmuje taki sygnał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 # Component Video (Y Pb Pr). # Dzięki obsłudze sandardów HD 480p / 720p / 1080i pozwala na pełne wykorzystywanie możliwości Twojego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) To jak u mnie ustawiłem 1080p po componencie dołączanym do konsoli ? Btw, może ten opis tyczy sie okresu kiedy X jeszcze nie obsługiwał 1920x1080p... Edytowane 4 Listopada 2008 przez skorpio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Component video is capable of carrying signals such as 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i and 1080p, although many TVs do not support 1080p through component video. edit: wujekz: mylisz się ;) Edytowane 4 Listopada 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekz Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 może się mylę ale 1080p to tylko po kabelku HDMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 w 1080p tylko: HDMI=DVI, VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 KAMILcom, dlaczego takie głupoty piszesz? ;) Zarówno PS3 jak i X360 obsługują 1080p po componencie, a do tego masa telewizorów przyjmuje taki sygnał. Kiedyś, dawno temu, maxem dla componentu było 1080i, ale czasy się zmieniły. Pierwszy lepszy wygooglany telewizor: Sygnał wideo 1080p: TAK (HDMI™ / komponentowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...