vENiZE Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Jak skopiować muzykę z pendrive'a na dysk konsoli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 nie wiem jak wam działają filmy z windowsa przez sieć na Xie. mi wyszukuje jedynie zdjęcie. system: vista ultimate (oryginalny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A masz je dodane do biblioteki w WMP? Swoja droga, sprawdzilem 4. plyte LO - zajmuje 5.8GB, a nie okolice czterech, jak sadzilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A masz je dodane do biblioteki w WMP?wielkie dzięki nie wiedziałem że aż tak można Xa używać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 GRANDMASTER w czepku jesteś rodzony, czy co? no padło na ciebie choć jak czytałem twoje posty to wychodzi, że masz HDD, no ale słowo się rzekło, jak to mówią. Daj namiary na siebie. Piszę oficjalnie, żeby nie było, że to jakaś ściema z mojej strony. A odnośnie oglądania zawartości kompa na X to można bez większych kombinacji zrobić to przez Winampa, Winamp remowe czy coś takiego, bo już nie pamiętam. U mnie łączyło to się łatwo i szybko przez router z tym, że nieraz szło to z przerwami i nie pamiętam czy były wyświetlane napisy do filmów. Trzeba było wybrać folder i plik, który miał być udostępniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Trochę potestowałem i jak na razie (odpukać w niemalowane) to tylko BF: Bad Company ma momentami lekką czkawkę w filmikach na silniku gry. Nie jest to może strasznie irytujące (tym bardziej że podczas rozgrywki wszystko jest ok) ale daje się to zauważyć. Tak jak myślałem, po obniżeniu rozdziałki do 1360x768 już tego "problemu" nie ma. Piszę, bo może kogoś to interesuje ;). Pozdro. Edytowane 22 Listopada 2008 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Panowie mam pytanie czy można mieć podłączonego Xbox'a jednocześnie dwoma kablami do TV (przez HDMI i Component) ? żeby porównać obraz przełaczajac się tylko w Tv na poszczególne sygnały. Czy lepiej nie próbować bo coś się może stać? Edytowane 22 Listopada 2008 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Stac to sie nic nie stanie (najwyzej nie bedzie obrazu), ale mozliwe, ze bedziesz musial tez zmieniac wyjscia w konsoli, ew. konsola zglupieje i nic nie wypusci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 to jednak wolę nie próbować jeszcze coś pójdzie z dymem a tego bym sobie nie wybaczył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zepelin Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A wiadomo coś już o banach, które miały straszyć ludzi z przerobionymi konsolami? Podobno nowy dash miał być początkiem ostrego banowania, ale na forach cisza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 To chyba przeglądasz forum bravo, a nie fora konsolowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 znalazłem wustawieniach możliwość: POBIERANIE W TLE: pobieranie w tle włączone Ukończ aktywne pobierania po wyłączeniu konsoli Lapka zaslania będzie migać podczas pobierania świetna sprawa. wcześniej też takie coś było? zostawiam sobie na nockę i niech się ciągnie. gasi się to w ogóle po ukończeniu pobierania? czy są jakieś zwiechy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Haha no pewnie ze bylo, jak sie sciagnie konsola sie wylacza. Zassalem tego nowego dasha i normalnie az chce sie grac :wink: Odkrywam swietnosc xboxa na nowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 od czego zależy że jak odpalam grę, ściąganie się przerywa, koledze np dalej się ściąga podczas grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 od czego zależy że jak odpalam grę, ściąganie się przerywa, koledze np dalej się ściąga podczas graniaOd tego czy grasz używając łącza - podpowiedz multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) od czego zależy że jak odpalam grę, ściąganie się przerywa, koledze np dalej się ściąga podczas grania Od tego czy grasz używając łącza - podpowiedz multiJeśli ktoś będzie grał przez Live to na pewno przerywane jest ściąganie. Ja natomiast miałem kilka razy tak, że przerywało mi ściąganie nawet jak włączyłem demko, które z graniem po necie ma niewiele wspólnego. Wyjście do dasha, ponownie zaczyna ściągać, odpalam to co przed chwilą i już nie przerywa. Magia normalnie ;). EDIT: Ktoś sprawdzał może czy w przypadku takiego bezpodstawnego przerwania ściągania można je wznowić z poziomu Guide Buttona (tak żeby nie trzeba było restartować gry)? W Starym Dashu było to niemożliwe (widzieliśmy tylko listę z przerwanym elementem ale wznowienie było niewykonalne z tego punktu). Edytowane 23 Listopada 2008 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Mi też czasem przerwie ściąganie gdy nie gram na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 http://polygamia.pl/nowe-kolory-wlosow-dla-awatarow Nowe kolory włosów dla Awatarów. I to nawet za darmo! Jeden z użytkowników 360 odkrył ukryte menu w NXE, które umożliwia zmianę kolorów włosów Awatarów na dosyć niestandardowe. Wszystko obrazuje poniższy filmik, jednak na wszelki wypadek podam instrukcję, co należy zrobić, aby odblokować ww. menu: 1. Przejdź do kreatora Awatarów 2. Najedź na kwadracik reprezentujący fryzury 3. Przez 60 sekund wykonuj okrężne ruchy prawą gałką (bez przerwy!) 4. Po tym czasie pojawią się nowe kolory włosów po wyborze fryzury Jeśli ktoś to odkrył przypadkowo, to musiało mu się strasznie nudzić by przez 60 sekund kręcić analogiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 A tu nowa reklama Xbox360 (podczas PGA) ;) http://pl.youtube.com/watch?v=cBba-aelLRo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 http://polygamia.pl/nowe-kolory-wlosow-dla-awatarow Nowe kolory włosów dla Awatarów. I to nawet za darmo! Jeden z użytkowników 360 odkrył ukryte menu w NXE, które umożliwia zmianę kolorów włosów Awatarów na dosyć niestandardowe. Wszystko obrazuje poniższy filmik, jednak na wszelki wypadek podam instrukcję, co należy zrobić, aby odblokować ww. menu: 1. Przejdź do kreatora Awatarów 2. Najedź na kwadracik reprezentujący fryzury 3. Przez 60 sekund wykonuj okrężne ruchy prawą gałką (bez przerwy!) 4. Po tym czasie pojawią się nowe kolory włosów po wyborze fryzury Jeśli ktoś to odkrył przypadkowo, to musiało mu się strasznie nudzić by przez 60 sekund kręcić analogiem :D Mała poprawka ;) nie trzeba wykonywać żadnych ruchów - wystarczy najechać na ikonę od fryzur i poczekać aż się przekręci po czym wchodzimy w tą opcję i cieszymy się nowymi kolorami włosów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Pomóżcie bo nie wiem o co chodzi. Grałęm sobie w Force Unleashed, po updacie dasha zainstalowałem na dysk. Próba uruchomienia gry = zwis, czarny ekran, nie pojawia się nawet pierwszy filmik. Przed instalacją było ok. Skasowałem z dysku, uruchamiam z płyty, to samo. Jakieś pomysły? X360 premium 60GB hdmi podpięty pod LCD 32" Samsunga. Edytowane 24 Listopada 2008 przez emte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Woohoo, 28 zaczyna się 3 dniowe event . Podczas eventu będziemy mogli grać za darmo, ściągać niektóre gry arcade (np. Worms!!) i obejrzeć wywiady z Prodigy i Franz Ferdinand :) . http://www.xbox.com/en-GB/xtival08/lineup.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Woohoo, 28 zaczyna się 3 dniowe event . Podczas eventu będziemy mogli grać za darmo, ściągać niektóre gry arcade (np. Worms!!) i obejrzeć wywiady z Prodigy i Franz Ferdinand :) .http://www.xbox.com/en-GB/xtival08/lineup.htm gdzie to jest napisane? :> jest jakas pelna lista wszystkich giftow od microsoft? "line up - arcade" oznacza ze w te gry beda zorganizowane turnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 turnieje i tak sa tylko dla jankesow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 a jest gdzies napisane co bedzie mozna sciagnac z XBL ? ...chocby wspomniane Wormsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Niestety z tymi Wormsami to była plotka, szkoda bo już się trochę na nie napaliłem :( . Edytowane 24 Listopada 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 A wiadomo juz dokladnie co bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam mam pytanie, czy da sie sprawdzić ( np po numerze seryjnym), czy konsola ma bana na live (a konkretnie brak gwarancji)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Jeżeli masz S/N to zadzwoń na party line i spróbuj zarejestrować konsolę - miła pani Ci powie że np. nie możesz bo masz banana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 no niby sprawdziłem i waranty expired.... 5 dni temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...