Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Kupuj bo sie nie doczekasz, nie liczył bym na wcześniej niż 2012 (a i to chyba niestety mało prawdopodobne), zwłaszcza że mówi się iż ma być jeszcze jedna rewizja w 45 nm i CPU+GPU w jednym chipie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (Polygamia) Koniec lata, czyli co z tym Livem w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (Polygamia) Koniec lata, czyli co z tym Livem w Polsce to się robi żenujące :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Podejrzewam, że w tej generacji konsol polskiego Live! nie będzie. Żenujące, szczególnie że jest polski język do ustawienia w konsoli więc zdają sobie sprawę z faktu istnienia takiego kraju jak Polska. Nasz Rząd powinien się od amerykanów domagać wiz dla polaków i polskiego Live'a! :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Dla mnie polski Live ma sens w momencie, gdzie jest możliwa migracja razem z dotychczasowym GS. Żadna inna opcja u mnie nie wchodzi w gre, zostaje na fikcyjnym koncie i moga mi skoczyc. Zreszta, ci ktorym zalezy i tak sobie poradza, bez wzgledu na to czy bedzie polski Live czy nie wiec w gruncie rzeczy co za roznica? Faktycznie, wkurza taki stan rzeczy, ale poza irytacja, roznic w stosunku do innych krajow i tak nie odczuwamy. edit. Teraz to mnie bardziej interesuje kiedy w koncu i za ile pojawia sie bundle z MW2 ;) Edytowane 22 Września 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Jest tak, jak mowisz. Nie ma znaczenia czy jest oficjalny, polski Live czy nie. Żadna róznica - radzimy sobie. Jedyny zgrzyt to blokady regionalne, gdyby je zniesli nikt by za spolszczonym lajwem nie plakal. Edytowane 22 Września 2009 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Bzdura, że nie ma różnicy - nie mamy 1vs100 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Bzdura, że nie ma różnicy - nie mamy 1vs100 :(Własnie, grał w to ktoś? Daja prawdziwe MSP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Bzdura, że nie ma różnicy - nie mamy 1vs100 :(I don't fuckin' care Wszystkie najważniejsze funkcje Live są dostępne, poboczne bzdety mam gdzieś. W ogóle doszedłem ostatnio do wniosku, że to już zaczyna być powoli przegięcie. Stwierdziłem tak po tym, jak zobaczyłem, że mogę kupić dla mojego avatara "oryginalną" bluzę Quiksilvera i "oryginalne" Adidasy. Na to już chyba jestem za stary i nie tak głupi, żeby realny hajs przeznaczać na "nierealne" ciuchy, ja wysiadam. Zostawić granie online, sciaganie dem i dodatkow, ewentualnie filmow. Zadna inna funkcjonalnosc tego serwisu mi nie jest potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) W ogóle płacenie za jakieś pseudo dodatki do gier (jak kilka map do COD4, które powinny być darmowe) to dla mnie przegięcie. Nabijanie kasy M$$. Dlatego też ograniczam się tylko do grania i ściągania demek. Jak się trafi jakiś fajny Arcade za MSP to kupuje. Nic po za tym. O Polskim Live już dawno przestałem myśleć. Do następnej generacji zostało góra 3-4 lata. Edytowane 22 Września 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 1 vs. 100 jest świetne, grałem przez tydzień w lipcu na specjalnie do tego założonym koncie, później nie mogłem wejść w ten "teleturniej", zapewne mnie zbanowali bo przeprowadzają weryfikację danych. Nawet jakby polski LIVE był to nie wiadomo kiedy by takie coś zrobili, jeśli wogóle. Migracja? Nawet jakby była mozliwa to nie skorzystam, bo rzeczy ściągane z marketplace były by po polsku, niezależnie co ustawimy w ustawieniach konsoli. Było już wielu userów którzy mieli pretensje o to. Np. widziałem post jakiegoś Włocha który mówił że miał angielskiego Fallouta, ale dodatki były po włosku, co mu się bardzo nie podobało. Jak dla mnie konto na UK to najlepszy wybór, a kto wie, może kiedyś uda się tam na stałe zamieszkać więc będzie w sam raz, bo zapewne obecna forma profili LIVE będzie trwać przez nastepne generacje konsol. Reszta funkcjonalności LIVE - wszystko jest dostępne. Marketplace, wiadomości, voice chat, multiplayer. Nie wiem co tak wszyscy płaczą skoro i tak nikt nie zrezygnuje z dotychczasowego konta, co najwyżej założy dodatkowe jeśli były by jakies polskie ficzery. Co mi się tylko nie podoba to że M$ robi takie jaja jak blokowanie polskich kart kredytowych, to już przesada, sami na tym tracą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) No coz...zrzadzenie losu sprawilo, ze dzisiaj poszla sie kochac moja 3 konsola <_< Kobieta grala w Fable, zrobila pauze i po kilku minutach, gdy odpalila znow gre to na ekranie wywalilo buraki. Sprawdzilem w innych grach i to samo jest w Gearsach (bialo-czarne kropki na calym ekranie, male, ale doskonale widoczne), w Fable to w ogole caly ekran jest czerwony, widac wszystko, ale tak jak przez zabarwione szklo. I tez wali artefaktami po calym ekranie. Zrobilem restart i wszystkie metody opisane w FAQ, ale po ponownym starcie, po chwili znowu pojawiaja sie wspomniane problemy. Na poczatku nie widac, ale po minucie jest tego pelno czyli ewidentnie cos z GPU (bo przy braku obciazenia czyli chociazby dash czy menu gier wszystko jest w normie). Dobrze, ze paragon mam z 9 grudnia 07 ;) Jutro dzwonie po serwis. Wychodzi, ze srednio 1 konsola na rok :lol: Tak sobie mysle, ze dopiero co oglosili bundle z MW2, teraz padla konsola...to znak ;) Edytowane 22 Września 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) To u mnie sporo wytrzymalszy sprzęt bo na 2,5 roku przypadły tylko 2 konsole (z czego Elite falcon cały czas dzielnie pracuje- ale stoi też przy wylocie klimatyzatora, więc warunki ma idealne ;) Eksploatowany raczej niewiele, średnio ok 10k GS/rok). Bierz elite'a, bundle z ODST już są w sprzedaży, ewentualnie ten z MW2, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;) Edytowane 22 Września 2009 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Hehe dokladnie tak, tego wysle na gwarke i potem na allegro pogonie, a poniewaz wiekszy dysk i tak mialem w planach wiec nowa konsolka bedzie jak znalazl. Ale i tak czekam na wersje z MW2, ODST w ogole mnie nie interesuje. Szkoda tylko, ze na razie cisza...chociaz mowili, ze niby do konca tamtego tygodnia mialy sie pojawic preordery :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 To u mnie sporo wytrzymalszy sprzęt bo na 2,5 roku przypadły tylko 2 konsole (z czego Elite falcon cały czas dzielnie pracuje- ale stoi też przy wylocie klimatyzatora, więc warunki ma idealne ;) Eksploatowany raczej niewiele, średnio ok 10k GS/rok).Gdzieś czytałem, że tworzenie jakichś anomalii klimatycznych w obrębie konsoli, może tylko przyspieszyć ukazanie się radosnego Hello World. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 http://www.game.co.uk/Xbox360/Hardware/Con...50GB-Hard-Drive A jednak już są, szkoda tylko, że game.co.uk nie wysyła hardwaru za granice <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 vENiZE, jakie anomalie? Zwyczajnie konsola nigdy nie pracuje w zbyt wysokiej temperaturze, nie schładzam jej do - 20C i jak widać- służy jej to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) To podobno nie ma wiekszego znaczenia - po przerobieniu chlodzenia byly te same problemy ;) tak btw to nie jestem pewny czy mi wentylatorki dzialaly w konsoli =] po ~2 latach rozebralem swoja i w srodku w ogole nie bylo kurzu. Jak nowka =] Edytowane 22 Września 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Ktoś wie co to za system update dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Nie straszcie mnie, bo mojemu Premium w październiku roczek minie, a ja już boję się odpalać konsole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Ktoś wie co to za system update dzisiaj? W sumie..w sumie nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Nie straszcie mnie, bo mojemu Premium w październiku roczek minie, a ja już boję się odpalać konsole.mój bez awarii już dwa lata (bez jednego miesiąca) i co mam powiedzieć? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 mój bez awarii już dwa lata (bez jednego miesiąca) i co mam powiedzieć? ;)Nic. Cierpliwie czekac az padnie. Zawsze padaja. BTW. Jak znajdziecie bundle z dyskiem 250GB na Allegro to wrzuccie link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Nic. Cierpliwie czekac az padnie. Zawsze padaja. BTW. Jak znajdziecie bundle z dyskiem 250GB na Allegro to wrzuccie link ;) Chyba moze byc ciezko z tym bundlem, a juz napewno cena nie bedzie atrakcyjna. Z tego co wiem sprzedaja tylko w UK w 2 sieciach i w dodatku nie ma opcji na wysylke za granice ANI na wysylke na inny adres niz ten na ktory jest wystawiona karta platnicza = generalnie kiszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Krążą plotki jakoby MS chciał przejąć EA ;] http://www.reuters.com/article/rbssTechMed...339589020090923 http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=206...id=am.s7VgNUz.A edit: Microsoft has 'no plans' to purchase EA [update] Edytowane 24 Września 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Chyba moze byc ciezko z tym bundlem, a juz napewno cena nie bedzie atrakcyjna. Z tego co wiem sprzedaja tylko w UK w 2 sieciach i w dodatku nie ma opcji na wysylke za granice ANI na wysylke na inny adres niz ten na ktory jest wystawiona karta platnicza = generalnie kiszka.Beznadzieja... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Kolega poleciał do UK, mówił, że ma jakieś dojście do hutownii z grami i konsolami (dzięki temu leży już odłożone dla mnie PSP za 60funtów). Miał dać znać czy będzie do wyrwania ten Bundle z MW2 czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Hue hue B-) 1150 zeta po dzisiejszym kursie i dodatkowo będzie w PL już około 15 listopada za zero złotych - kumpel kumpla przywiezie ze sobą. Całkiem niezły deal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Heh no to faktycznie git biznes zrobiłeś. Tak patrzę na tym game.co.uk i w cenniku jest że do państw Europejskich wysyłka to coś koło 3funtów, 2.95 bodajże. Więc to, że nie wysyłają do Polski to pewne czy takie domysły? UPDATE. Fakt już przeczytałem że powyżej 1000g nie wysyłają za UK. I jeszcze takie mocno lamerskie pytanie. Zapłata kartą czyli? Podaje się numer karty a sklep pobiera sobie z niej kase? Sorry za takie głupie pytanie, ale nigdy w życiu nie płaciłem za nic tym sposobem przez internet. Edytowane 24 Września 2009 przez krzychu26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Pewne, na poczatku chcialem zamowic z UK do PL, ale wywalilo komunikat, ze nie wysylaja nic co ma ponad 1kg czyli defacto nic procz gier nie sa w stanie wyslac. Cena dotyczy zreszta wlasnie takich malych paczek. edit. Wszystko masz przy zamowieniu, numer karty i imie+nazwisko posiadacza. Poza tym adres wysylki musi sie zgadzac z adresem na jaki masz zarejestrowana karte platnicza. Kase pobieraja chyba w momencie faktycznego kupna czyli dopiero w dniu wysylki. Tak mi sie przynajmniej wydaje. edit2. Jakby ktos byl chetny na bundle z FM3 to sa na Amazonie (bundli z MW2 brak): http://www.amazon.de/Xbox-Super-Elite-Forz...3939&sr=8-1 http://www.amazon.co.uk/Super-Elite-Consol...3996&sr=8-3 Edytowane 24 Września 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...