FoX 13 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Grobel, a ps3 też -20% ? ;> Mam takie pytanie. Posiadam przerobionego x360. Bardzo mało na nim gram, a że dużą frajdę czerpie z XBL'a, to postanowiłem przywrócić w niej oryginalny FW. No i teraz tak: Konsola nie ma bana, ponieważ gdy przeczytałem o fali banów po prostu odłączyłem kabelek ;) Czy jeżeli przywrócę oryginalny fw, to po podłączeniu do neta nie dostanę bana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cos mi sie zdaje, ze juz jestes w ich rejestrach i po prostu w momencie ponownego podlaczenia zobaczysz komunikat o banie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 W środę będzie promocja w tesco - konsole 20% taniej. Elitka wychodzi wtedy w okolicach 880zł, także warto się zainteresować jakby ktoś teraz był na kupnie xboxa.ooo to coś dla mnie :) a wiadomo czy będzie w zestawie jakaś gra? [; Szkoda, że konsole mają w zestawie tylko jednego pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 To jeszcze nie słyszałeś o promocji "drugi pad, headset i dysk gratis"? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Grobel, a ps3 też -20% ? ;>Wszystkie. Konsola nie ma bana, ponieważ gdy przeczytałem o fali banów po prostu odłączyłem kabelek ;) Czy jeżeli przywrócę oryginalny fw, to po podłączeniu do neta nie dostanę bana ?Jak konsola nie jest oflagowana, to wszystko będzie w porządku. Jak sprawdzić czy jest oflagowana? Zadzwonić na infolinie i zgłosić jakąś awarię - w przypadku oflagowania dostaniesz informację, że gwarancja już nie przysługuje. ooo to coś dla mnie :) a wiadomo czy będzie w zestawie jakaś gra? [; Szkoda, że konsole mają w zestawie tylko jednego pada. Lego batman i Pure. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 ooo dzięki za info :) to chyba przedzwonie i się dowiem w takim razie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 To jeszcze nie słyszałeś o promocji "drugi pad, headset i dysk gratis"? :DSzczerze mówiąc to jest tyle tych zestawów, że trochę się już pogubiłem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Szczerze mówiąc to jest tyle tych zestawów, że trochę się już pogubiłem <_<To żaden zestaw, tylko dzwonienie na infolinie i wyłudzanie "zepsutego" akcesoria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Ciekawe czy te Elity w Tesco to będą wersję Falcon czy Jasper po czym to poznać?? Bo zamierzam powrócić do Xa po przerwie. Edytowane 13 Grudnia 2009 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 po dacie produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) A czy ktos sie orientuje jak "dlugo" dzialaja te promocje w Tesco? Bo z tego co widze to sklepy sa otwarte 24h i teraz pytanie: czy promocja obowiazuje od 00:01 do 23:59 czy powiedzmy rusza o 8 rano. Teraz spojrzalem, ze we wtorek ma byc promo na nawigacje wiec polecialbym na 23:30 po nawi, poczekal 30 minut i kupil konsolke (o ile taki myk jest mozliwy). -20% kusi. edit. Dobra, na infolinii i w jednym sklepie potwierdzili, ze promo startuje o 8 rano. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobra, na infolinii i w jednym sklepie potwierdzili, ze promo startuje o 8 rano.O ile pracownicy nocnej zmiany schodzący o 6:00 nie zabiorą promocyjnych sztuk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Takie cos tez jest mozliwe, pozostaje pojechac na 5:50 i czekac przed kasa do 8:01 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Takie cos tez jest mozliwe, pozostaje pojechac na 5:50 i czekac przed kasa do 8:01 ;)Ja chyba też się skuszę i podjade przed pracą do Tesco w Silesii :) ..wish me luck [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 W Auchan - Poznań kupiłem zestaw Elite z dwoma grami za 899 - 120GB HDD, słuchawki no i Lego Batman + Pure ;) uwaga jedynie na kabelek - dają zwykły composite, poza tym alles gut - konsole mieli z końca sierpnia 2009. Jakby co tych pudełek jeszcze tam trochę mieli i nikt o nie walczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 uwaga jedynie na kabelek - dają zwykły compositea nie component? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 AFAIK nie ma w ogóle kabla tylko-kompozyt. Jest tylko komponent-kompozyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Jest kabel tylko z composite, mialem taki i sprzedalem. Zdaje sie ze byl w zestawie z dawnym Arcadem, ale glowy nie dam. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 dokładnie taki zwykły shit jak na fotce wyżej - nijak się to ma do wersji elite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 No to nieźle okroili Elite'a. Kiedyś w pudełku był taki zestaw: Jak już jesteśmy w temacie kabli, planuję zabrać klocuszka do rodziców na święta, a że nie chcę brać wszystkich zbędnych akcesoriów to muszę wybrać jaki kabel zabrać. Czym lepiej podłączyć go do telewizora Sony Bravia KDL-40W5710? Componentem czy kablem VGA BigBena? Nie mam HDMI w konsoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ale to okrojenie to nie nowość - jak kupowałem Elite'a rok temu dostałem zestaw jak powyżej czyli łącznie z całkiem niezłym kablem HDMI. Mój brat po spaleniu pół roku temu Premium'a kupił nową Elitkę i dostał już tylko zwykłego kompozyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jak już jesteśmy w temacie kabli, planuję zabrać klocuszka do rodziców na święta, a że nie chcę brać wszystkich zbędnych akcesoriów to muszę wybrać jaki kabel zabrać. Czym lepiej podłączyć go do telewizora Sony Bravia KDL-40W5710? Componentem czy kablem VGA BigBena? Nie mam HDMI w konsoli :)Jak nie masz pewności co do VGA to bierz component. Niektore TV maja jazdy z VGA i mimo fullHD nie chca puszczac nic wiecej niz np 1280x1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jak nie masz pewności co do VGA to bierz component. Niektore TV maja jazdy z VGA i mimo fullHD nie chca puszczac nic wiecej niz np 1280x1024.W instrukcji jest napisane, że 1920x1080 po VGA przyjmuje. Bardziej chodziło mi o jakość obrazu VGA vs Component :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 To drugi kabel aż tak dużo miejsca zajmie że go nie chcesz brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 To drugi kabel aż tak dużo miejsca zajmie że go nie chcesz brać?Wiesz, jeśli się pakujesz do jednej torby i jedziesz pociągiem to tak :) Dobra, nieważne. Biorę componenta, mniejsza szansa, że będą problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Tesco na Stalowej w Warszawie: jest X360 Elite z Pure i Lego Batman (1099), PS3 Slim 120GB za 1199. Oplaca sie brac ta slimke za 950 nawet z tym dyskiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 No jasne, że się opłaca za 950 zł. Na necie ceny zaczynają się od 1150 zł, a za 250GB od 1220 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Tak też zrobiłem ^_^ Czarnula elegancko zalegla obok stojacego X ;) O dziwo na sklepie byly jeszcze X-y w wersji z dyskiem 60GB w cenie...1399 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hm, mam takie pytanie, nie potrafię wycenić swojego xboxa, mógłbyś mi ktoś pomóc ? ;> wersja premium 20gb, wyjście hdmi, data produkcji grudzień 2007, przerobiona ixtreme, bez bana. No do tego mam play&charger kit oraz kabel VGA microsoftu. Wystawiłem na allegro, na próbę, na 749zł no i wyświetleń przez kilka dni było zaledwie... 40. :) po czym dziś mi aukcje usuneli (?) z uwagi na "Współpracę w ochronie praw" czyli podróbki typu adidash, najki itd ;) no i jest tam też microsoft na liście i tu naszła mnie refleksja - przez mojego ixtreme ? Na allegro jest takich dużo, sprzedają się, są też ogłoszenia przecież... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Najlepszą kwotę uzyskasz na otwartej licytacji, ew. z ceną minimalną dla bezpieczeństwa. Moim zdaniem jest warta z 650zł-700zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...