Gość Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mi się ostatnio udało upolować starą za 200zł, ale chyba ją sprzedam zaraz po e3 za jakąś kosmiczną kwotę i kupię tą nową :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jak późno ? Najpierw na pc (jako, że pierwsza część wywodzi się właśnie z tej platformy) jako "czasowy" exclusive a później dopiero xbox. :] Ciekawe jakie będą cięcia w grafice, żeby to było grywalne na x-klocku. no pod koniec roku to późno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Czy ten wpis na twitterze nie dotyczył czasem tego - http://uk.gear.ign.com/articles/117/1172158p1.html ? Bo godzina sie zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 A propo kierownic. Orientuje się ktos czemu na Allegro w ogole nie ma Logitechów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 podobno wycofano je ze sprzedazy... teraz chodza uzywki w cenie 3x wiekszej niz kiedy kupowalismy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 To forum chyba umarło... Jak tam po konferencji? Ja tam się zawiodłem. W kółko kinect i kinect... Ale były też plusy: - Forza 4 - Gearsy 3 - remake Halo + nowa trylogia Halo 4-6 - Mass Effect 3 - Modern Warfare 3 - Tomb Raider - nowa gra od Cryteka - Ryse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak co roku, konferencja microsoftu ssała na potęgę :lol: Nie pokazali żadnych nowości, ani sprzętowych, ani nowych tytułów. Dostaliśmy tylko zapowiedzi o których wiedział chyba każdy. Czekam na dzisiejszą konferencje t10, może tam dostaniemy info o nowej kierownicy i pojaram się forzą. Bo to chyba jedyny plus tegorocznych e3 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) może tam dostaniemy info o nowej kierownicy Xbox Live's Major Nelson - Announcing the Xbox 360 Wireless Speed Wheel hahahahahahhaahhahhahahhahahha edit: :lol: :lol: :lol: Edytowane 7 Czerwca 2011 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ta "kierownica" od MS to takie samo ciach!o, jak ta z wii http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/05/wiiwheel.jpg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 I to niby sie w powietrzu trzyma? Musze przyznać że jestem wręcz poirytowany tym co robi Microsoft. Kompletny syf sie robi z tej konsoli, a jak pod koniec roku dadzą Natalowego dasha (który na prezentacji wyglądał tragicznie), to już będzie szczyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Fanatec powinien zacząć się bać :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Fanatec Elite Forza Motorsport 4 Wheel | Fanatec wheel fansite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Fanatec Elite Forza Motorsport 4 Wheel | Fanatec wheel fansite Coś czuję, że cena będzie nieciekawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wypadlem troche z obiegu, ten kontroler jest gdzies do kupienia czy to w koncu nie wyszlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Tu chyba najtaniej - Xbox 360 Wireless Controller with Play and Charge Kit (XBox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Hej, Czy punkty ms zakupione na ebay itd ze stanów działają bez problemów na kontach polskich? Wiadomo jakie u nas punkty są drogie, a kupując w dolarach można by zaoszczędzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z tego co mi wiadomo nie działają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 360 gets implementation of MLAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 udostępnili gdzieś przykładowe screeny z tym MLAA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 tak, tutaj: Tech Focus: MLAA heads for 360 and PC | Interview ale trzeba się logować :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Implementacja tego przez devów może dać dużo lepsze efekty niż na PC przez AMD/NV, będą mogli efekt odpowiednio dostosować, no i robić go przed rysowaniem HUD-u czy tekstu. Postprocessing już devom nie jest obcy, wiec lepiej jak go będą używać właśnie w takich celach, a nie żeby zmienić kolory. Frostbite 2.0 ma mieć własny algorytm MLAA, i chyba działa to nieźle, bo aliasingu na dotychczasowych gameplay-ach było malutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Więc planuję sobie kupić PS3 albo x360 pod mój monitor LG W2253TQ i nie wiem co się bardziej opłaca. Mam w monitorze DVI i nie chciał bym żadnych przejściówek. Bardziej bym skłaniał się ku xboxie, ale jeśli potrzebne by były do niego dodatkowe przejściówki to wylał bym playstation jeśli tam nie będzie ich trzeba. Więc jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Będziesz potrzebował przejściówkę dvi-hdmi, konsole nie posiadają tego wyjścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Wow, nie ma to jak decydować o wyborze konsoli pod kątem konieczności bezproblemowej przejściówki za pare złotych. Zresztą nawet nie potrzeba przejściówki, wystarczy kabel HDMI<->DVI. W zestawie i tak nie ma kabla HDMI, więc jakiś trzeba kupić. Xbox do tego ma skalowanie do rozdziałek monitorowych, a skaler w tej konsoli jest rewelacyjny. No i większość multiplatform wygląda lepiej, ale powoli robi sie odwrotny trend. Przede wszystkim trzeba popatrzeć czy interesują kogoś exclusive-y na danej platformie. PS3 ma ich multum, tylko np. mnie nie interesują praktycznie żadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Rozumiem już. A co z dźwiękiem? Podłączę componenta i jak to potem połączyć z moimi słuchawkami HD555? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 W przypadku xboxa możesz podpiąć się do pada, tylko potrzeba przejściówki micro jack->mini jack. Albo możesz wpiąć się bezpośrednio do konsoli przez component tym: + to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Jak ktoś sie chce załapać, to jeszcze pare sztuk jest - Zdrapki 4200 MS points do Xbox life (1720257751) - Aukcje internetowe Allegro Sam kupiłem, pewne źródło z Polygamii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Wow, nie ma to jak decydować o wyborze konsoli pod kątem konieczności bezproblemowej przejściówki za pare złotych. Zresztą nawet nie potrzeba przejściówki, wystarczy kabel HDMI<->DVI. W zestawie i tak nie ma kabla HDMI, więc jakiś trzeba kupić. Xbox do tego ma skalowanie do rozdziałek monitorowych, a skaler w tej konsoli jest rewelacyjny. No i większość multiplatform wygląda lepiej, ale powoli robi sie odwrotny trend. Przede wszystkim trzeba popatrzeć czy interesują kogoś exclusive-y na danej platformie. PS3 ma ich multum, tylko np. mnie nie interesują praktycznie żadne. Tak rewelacyjny, że mam pasy na swoim monitorze. A w przypadku PS3 na pełnym ekranie. A po ustawieniu 1280x720 obraz nie jest już taki ostry. Na PS3 wygląda to lepiej na moim monitorze w 720p. Tak więc sam nie wiem. Moim zdaniem jedna i druga konsola ma swoje wady i zalety. Niestety dla mnie ważniejsze są dopieszczone gry jak U2 czy GoW III i dlatego PS3 wygrywa u mnie pod tym względem, . X360 jest głównie do mutliplatformówek. Bo zarówno ex'ów jest mniej no i płatny Xbox Live, który wcale nie jest taki dużo lepszy od PSN. No i na PS3 chodzą mi filmy HD przerobione z mkv do m2ts. I dużo płynniej te same filmy przerobione do mp4. Graficznie niestety ex'y wygladają lepiej na PS3. Jedynie Forza III i IV mogą mocno konkurować. Bo ani Gears of War, ani żaden Halo 3 nie robi takiego wrażenia jak Uncharted 2. Sorry, ale mam obie konsolę i jeszcze niedawno odpalałem Gears Of War 2. Ja tam nie widzę niczego powalającego poza paroma lepszymi teksturami. Alan Wake ? Tez bez rewelacji ? GTA 4 to samo na obu konsolach zresztą. Jedynie zgodzę się z tym, że multiplatformowe gry jak dotąd lepiej wyglądały na X360. Mafia 2, RDR np. Pad od PS3 też mi lepiej leży w dłoni, ale to akurat najmniesza z zalet. Większa to napęd BD. Za to X360 pozwala legalnie instalować gry na dysku co jest dość sporą zaletą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 a czyste mkv juz ci nie chodzą? co do napedu to cena tego badziewia przy wymianie jest przesadzona. za tyle kasy taki szmelc to juz przesada. klocek jest bardziej uniwersalny, bardziej prosty. wkladasz plyte i grasz. ps3 ma problemy z obrazem po podpieciu innego tv/monitora. bez resetowania przycikiem I/O ustawien obrazu G sie odpali. pad od ps3 jest koszmarnie niewygodny i tandetny. typowo przystosowany dla malutkich japonskich dloni. zadna platforma nie jest uniwersalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Wygląda na to że Slima złamali w końcu. Jakoś długo to nie trwało, ale troche sie M$ nacieszyli. Edytowane 20 Lipca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...