maSTHa212 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Dokładnie mi o to chodzi. Niedługo będę chciał testować granie na Live przez LTE i na początek testowo kupiłbym właśnie taki pakiecik. W sumie i tak wydaje mi się, że całkiem opłacalne, bo przeliczając to koszt za 2 tygodnie jest taki sam jak przy zdrapce na rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 No do testów opłacalne, do normalnego użytku niezbyt, bo to daje tylko funkcjonalnosć online, nie jest to pełny Gold, więc nie ma choćby zniżek deal of the week. Ew. jak ktoś bardzo rzadko gra w jakieś multi, to też ma to sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staachi Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, warto kupić Fallout-a New Vegas na konsole ? Jak wygląda sprawa z błędami i sterowaniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Na Xboksie jest ok. Na premierze były problemy, różne bugi i memory leak, przez co po długim graniu loadingi były masakrycznie długie, i nawet konsola się potrafiła wieszać. Na początku tego roku jednak przechodziłem dwa ostatnie dodatki, i wszystko było ok, w miarę szybkie loadingi i raczej bez większych problemów. A sterowanie stworzone dla pada, interfejs przede wszystkim. Jak ktoś ma PC to jednak ta wersja dużo lepiej wypada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staachi Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Na Xboksie jest ok. Na premierze były problemy, różne bugi i memory leak, przez co po długim graniu loadingi były masakrycznie długie, i nawet konsola się potrafiła wieszać. Na początku tego roku jednak przechodziłem dwa ostatnie dodatki, i wszystko było ok, w miarę szybkie loadingi i raczej bez większych problemów. A sterowanie stworzone dla pada, interfejs przede wszystkim. Jak ktoś ma PC to jednak ta wersja dużo lepiej wypada. Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, wielkie dzięki Edytowane 23 Listopada 2012 przez staachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wie ktoś może jak w nowym sofcie instaluje się gry na dysku? Mam grubaska i napęd jest dosyć głośny, a zainstalowanie trochę pomaga. Kupiłem GOW3 ale po wejściu X w opcję gry mogę ją tylko zakupić w sklepie xbox za 169.99zł, a opcji instalacji już nie ma. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wie ktoś może jak w nowym sofcie instaluje się gry na dysku? Mam grubaska i napęd jest dosyć głośny, a zainstalowanie trochę pomaga. Kupiłem GOW3 ale po wejściu X w opcję gry mogę ją tylko zakupić w sklepie xbox za 169.99zł, a opcji instalacji już nie ma. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 http://gametipcenter.com/xbox-360-how-to-install-games-to-the-hard-drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunarii84 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szybka piłka do znawców tematu. Dostałem wraz z padem takie urządzenie Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows. Tak, więc na chwile obecną mam jednego pada i receiver, śmiga z PC. Teraz chciałbym dokupić drugiego pada - czy on będzie działać bez problemu na tym samym odbiorniku czy potrzebny osobny. Czy będą problemy z wykrywaniem w grach na pc jakieś konflikty że dwa pady czy wykrywa się jeden tylko... Czy poprostu jak kupię drugiego używanego pada od xbox360 orginalnego to komputer wykryje mi go przez receiver i będę się cieszył bezproblemowo dwoma padami np w fifie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szybka piłka do znawców tematu. Dostałem wraz z padem takie urządzenie Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows. Tak, więc na chwile obecną mam jednego pada i receiver, śmiga z PC. Teraz chciałbym dokupić drugiego pada - czy on będzie działać bez problemu na tym samym odbiorniku czy potrzebny osobny. Czy będą problemy z wykrywaniem w grach na pc jakieś konflikty że dwa pady czy wykrywa się jeden tylko... Czy poprostu jak kupię drugiego używanego pada od xbox360 orginalnego to komputer wykryje mi go przez receiver i będę się cieszył bezproblemowo dwoma padami np w fifie? Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 Z tego co wiem wyktywa do 4 padow bez problemu, podobno bnie jak na samym xboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunarii84 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 No tak ale musze miec pewnosc Wysłane z mojego LG-P760 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 The device acts in a similar manner to an Xbox 360, allowing up to 4 controllers and 4 headsets at a time to be connected to the receiver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) http://gametipcenter...-the-hard-drive No właśnie jak miałem XBL angielskie to tak mogłem, a teraz zamiast takiego ekranu: mam taki: I jak tu teraz zrobić instala? Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Janisław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 No właśnie jak miałem XBL angielskie to tak mogłem, a teraz zamiast takiego ekranu: mam taki: I jak tu teraz zrobić instala? najważniejsze pytanie - płytka w napędzie? :) Jaką ścieżką dochodzisz do tego ekranu? Strona Główna -> pierwsza kafelka po lewej u góry -> wciskasz X na padzie (Informacje o grze)? Tak to u mnie wygląda - angielski język w konsoli: a tu polski: Spróbuj ewentualnie zmienić język w konsoli na angielski, zobacz czy będziesz miał "Install". Jeśli tak to zmień znowu na polski i zobacz czy się pojawi "Zainstaluj" (Ustawienia -> System -> Ustawienia konsoli -> Język i ustawienia regionalne -> Język) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Widzę, że Gearsy 3 będą grane. Multi czy kampania? Bo jak to drugie to chętnie bym któregoś wieczora przetestował czy da się w ogóle grać przez to nieszczęsne LTE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Skoro już rozmawiamy o dashu, kto pamięta te czasy? :) Ciekawe czy ktoś ma jeszcze iksa z takim dashem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mi tam taki dash nie przeszkadzał. IMO był fajniejszy niż to co obecnie. Prosty, czytelny bez miliarda opcji z których i tak nie korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Płytka w napędzie ale nie wiem czy nie jest walnięta, bo z autostartu działa bez zarzutu, a przy próbie odpalenia z poziomu dasha co któryś raz wywala że nie może jej odczytać. Możliwe też że napęd już nie ten co kiedyś... w wolnej chwili jeszcze sprawdzę opcję z językiem. Co do gry - kampania. Ja wprawdzie gram na stałym necie od multimedii, ale ostatnio dostałem służbówkę LTE i jestem zdziwiony, że w takiej mieścinie jak Kwidzyn lata toto z prędkością 50/30Mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Prędkość to nic, chodzi o pingi. U mnie niby po wifi jest w zakresie 25-50 w zależności z kim się łącze także jest dobrze. Dzisiaj to może być ciężko, ale jutro wieczorkiem to chętnie jakbyś miał ochotę. Chyba, że najpierw kampania w pojedynkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Muszę chwilkę poćwiczyć, bo ostatnio grałem w Gearsy z półtora roku temu ;) No i Golda dokupić. Ale na weekendzie można przyciąć. Wracając do problemu - lipa, zmiana języka nie pomaga. Dodatkowo zauważyłem że teraz przy każdym uruchomieniu konsoli muszę wybierać profil na którym chcę się zalogować (mam 3 na konsoli z czego 2 live) - da się to jakoś na sztywno ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zaloguj się na profilu, który chcesz ustawić na auto -> wciśnij Guide Button -> ustawienia -> profil -> preferencje logowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Płytka w napędzie ale nie wiem czy nie jest walnięta, bo z autostartu działa bez zarzutu, a przy próbie odpalenia z poziomu dasha co któryś raz wywala że nie może jej odczytać. Możliwe też że napęd już nie ten co kiedyś... No to mamy przyczynę. Iks nie rozpoznaje płyty w napędzie, stąd brak przycisku Zainstaluj. Dodatkowo zauważyłem że teraz przy każdym uruchomieniu konsoli muszę wybierać profil na którym chcę się zalogować (mam 3 na konsoli z czego 2 live) - da się to jakoś na sztywno ustawić? zaloguj się na konto, na które ma się automatycznie logować po włączeniu konsoli i wejdź w Ustawienia -> Profil -> Preferencje logowania -> Autom. logowanie w profilu -> Włączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mi tam taki dash nie przeszkadzał. IMO był fajniejszy niż to co obecnie. Prosty, czytelny bez miliarda opcji z których i tak nie korzystam. Popieram, też wolałem starego dasha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 No dobra, krótko: jacyś chętni wieczorkiem na kampanie GOW3 w co-op? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jednak odpadam - płyta dupnięta i po niedzieli idę wymieniać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 maSTHa212 - piszę się na partyjkę w tygodniu, muszę tylko odzyskać swojego GOW'a ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jasne. Mam dwa 2-dniowe kody to będzie można pociorać o ile się w ogóle da ;) Powiedzmy od 22 w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) No to jak, gramy dzisiaj wieczorem? Edytowane 10 Stycznia 2013 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ja jestem na "tak". Jakby byli jacyś chętni to wieczorkiem będę, a przynajmniej taki mam plan jeśli Live@LTE będzie działał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 To mnie wgniotło w fotel: http://www.joemonster.org/filmy/50067/Xbox_IllumiRoom_Official_Trailer Szczerze, jak to faktycznie zadziala kupuję z miejsca next gena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Szczerze? Pupy nie urywa i przynajmniej na tym filmiku bardziej to rozprasza niż daje coś więcej niż chwilowe "wow". Jeśli coś z tego wyjdzie to pewnie nie będzie nawet w połowie wyglądać tak jak to reklamują na tym materiale, a jestem pewien, że wykluje sie z tego co najwyżej kolejny bajerek dla casualów. Już pomijam to, że jak ktoś miałby kupić projektor do tandemu z telewizorem to chyba tylko idiota grałby nadal na TV, a projektor zostawił do tego typu efektów zamiast walnąć sobie 100 czy 120" na ścianę. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...