PiPoL Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 moto gp 07 - 2/10 :-| Nie za ostro?;p Aż takie tragiczne nie jest... Ale fakt faktem, ze planowałem kupno pełnej i dzięki demu zaoszczędze kase B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 No to mam DejaVu ..znowy 3 ringi :(((( :lol2: ciekawe kiedy mój bubel technologiczny padnie :D @costi Fidel chyba nie wie, że reklamacja trwa przeważnie tydzień :] max dwa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nie za ostro?;p Aż takie tragiczne nie jest... Ale fakt faktem, ze planowałem kupno pełnej i dzięki demu zaoszczędze kase B-) a masz jakas frajde z jazdy tym czyms bo ja nie ani to nie wyglada ladnie, ani sie fajnie nie jezdzi, jak dla mnie dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) a masz jakas frajde z jazdy tym czyms bo ja nie ani to nie wyglada ladnie, ani sie fajnie nie jezdzi, jak dla mnie dno tez spodziewalem sie czegos lepszego a tu klapa;( ;/ jakos dziwnie sie jezdzi (szczegolnie w zakretach) @lukk_ masz XBLa w USA ? mnie juz wkur*** ze kilka gier ktore napewno sa fajne sa dostepne tylko dla USiA ;( Co za polityka MS ... Edytowane 26 Lipca 2007 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 No właśnie, apropo tej kwestii - nie moge ściągnąć demka Crackdowna, bo pisze, że jest "niedostępna z bieżącej lokalizacji" coś takiego, czyli pewnie konto musi być na USA ? (mam na UK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 da się zrobić wała z proxy? tzn mieć osobne konto na USA i łączyć się na nie po uprzednim ustawieniu połączenia przez proxy? czy w ogole nie trzeba sie w proxy bawic i wystarczy mieć tylko konto na USA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 tez spodziewalem sie czegos lepszego a tu klapa;( ;/ jakos dziwnie sie jezdzi (szczegolnie w zakretach) @lukk_ masz konto w USA ? mnie juz wkur*** ze kilka gier ktore napewno sa fajne sa dostepne tylko dla USiA ;( Co za polityka MS ... Konto pieniężne czy konto na live? :) Ale i tak obie odpowiedzi brzmią NIE ;) Live'a mam na UK, London 2 numery dalej od numeru domku mojej ciotki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Konto pieniężne czy konto na live? :) Ale i tak obie odpowiedzi brzmią NIE ;) Live'a mam na UK, London 2 numery dalej od numeru domku mojej ciotki :lol2:ja tez mam XBLa w UK i jakos nie widzialem Nascar08 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 XL UK, Nascar 08 jest, ściągnąłem wczoraj rano, raz zagrałem i usunąłem, nieprzekonało... moto gp 07 też jakoś niezbytnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 pytanie jak mam dwa profile na konsoli i jak na jednym sciagne patcha do jakiejs gry to jak ja odpale na drugim profilu to juz automatycznie bedzie z tym patchem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 tak taksamo dema możesz ściągnąć profilem live usa a odpalać na uk co ściągnie jeden jest dla wszystkich userów konsoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 a czemu jest tak ze jedni "widza" dema a u innych sa nie dostepne (mimo ze sa zarejestrowani w takim samym kraju np UK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) atom3k mylisz się ;) Na każdym profilu updaty będą osobno, wiem, bo wczoraj updatował mi się PES na nowym profilu a na starym nic, bo wcześniej był. Osobny profil to osobne savy i tak samo z updetami. Co innego ściągnięte dema, one są ogólnie na konsoli nie na profilach. Edytowane 26 Lipca 2007 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 o kurcze a myślałem, że update tak samo jak dema ... no nic, przepraszam za wprowadzenie w błąd :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Dalem swojej konsoli ultimatum i jak zrobi 3 ringi po raz trzeci to zmienie na PS3 (mam nadzieje ze sie przestraszy) ech................................... ta jakosc wykonania xo :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja od wczoraj bawie sie media center na ixie :) fajna sprawa polecam wszystkim !! Udalo mi sie nawet uruchomic strony www !! ale przyjemnosc z ogladania na x0 marna :( bo nie mozemy klikac na odnosniki na stronach :( MC widzi tylko strony ktore mamy dodane do ulubionych :) Kodowania divx do wmv jeszcze nie zrobilem ;/ (jakos nie bylo czasu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Dalem swojej konsoli ultimatum i jak zrobi 3 ringi po raz trzeci to zmienie na PS3 (mam nadzieje ze sie przestraszy) ech................................... ta jakosc wykonania xo :((a jak naprawiales trzy diody? reczniki, czy x-clamp mod? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 nic nie zrobił :D wymienia pł. główną z tego co wiem. ps. syrobek wiesz dobrze, że się nie przestraszy jeszcze zrobi Ci na złość ;) i padnie po kilku dniach użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 mam nadzieje ze 3 plyta glowna bedzie juz niesmiertelna (moze bede mial ta z dodatkowych chlodzeniem) a sony jak narazie nadaje tylo do singstara i god o war ale to ps2 :-) no czasem eye toy kinetic combat :) (odswierzam sobie stare hity poki niemam mojego kochanego x-a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Bez kitu... tez powaznie bym sie zastanowil nad zmiana albo przepiciem tej kasy gdyby mi x padl ktorys raz z kolei ;) Syrob a z ciekawosci zapytam... czesto na nim grales? Ja coprawda jakos specjalnie duzo nie gram, ale swojego meczylem okrutnie ;) z miesiac lezal rozebrany, bez obudowy jakis czas go nosilem w plecaku itp (jakies plastiki od dvd popekaly xD ) Edytowane 28 Lipca 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 na xo gram od kedy byla swiatowa premiera. pierwsza sztuka wytrzymala 11 miesiecy, druga 8 :-) a konsola dziala dziennie jakies (razem z lookaniem sobie HDWMV) 5 godzinek pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Dobra Panowie, a mi wyskoczyl wczoraj taki zonk. Gralem sobie w COD3, jakas godzinke moze. Potem jeszcze The Darkness Demo i panna w Hexica z godzinke. Nastepnie wychodze do dasha i na marketplace zeby jakies demka zobaczyc, przegladam liste i....konsola zgasla. Odwracam glowe zeby zobaczyc wtf a tam 3 cwiartki migaja na czerwono. No to sobie mysle, oho i poszlo w pi...du. No ale nic podchodze, sprawdzam, niby nagrzana ale raczej w normie. Chwile poczekalem i odpalam. Niby wszystko gra, bo wstaje (potem jeszcze wieczorem gralem w COD3 z godzinke-dwie), ale jest inna dziwna rzecz. Konsola nie chce sie laczyc z padem bezprzewodowym (wlaczanie konsoli z pada nic niedaje bo caly czas jest "laczenie") a poza tym nie moge sie polaczyc z Live! bo karta bezprzewodowa (mimo ze podpieta) to pokazuje czerwone swiatelko, a diagnoza w dashu mowi ze karta jest odlaczona. Na moje oko to wyglada jakby padl jakis kontroler odpowiedzialny za wszelkie polaczenia bezprzewodowe, ale kij go wie. Ktos slyszal cos na ten temat? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Moja wczoraj zaliczyła freez'a (musiałem ją wyłączyć i włączyć ponownie) podczas przeglądania listy samochodów w FM2... czytnik wirował płytką i tyle, nie dograł modelu auta. Wina napędu, płytki? Mastah- nie wygląda to ciekawie, chyba faktycznie coś Ci na mobo padło. Powodzenia w naprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Sierpniowa obniżka więcej niż pewna B-) Wal-Mart Toys R Us maSTHa212 składam kondolencje, dzwoń na partyline :lol2: Edytowane 29 Lipca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Chyba jednak alarm okazal sie falszywy. Polazlem spisac numer seryjny, bo nastawilem sie na telefon jutro rano. Ale spojrzalem do naszego FAQa (na szczescie!). Rozlaczenie kompletne wszystkich kabli, lacznie z zasilaczem i spiecie ponowne dalo efekt, pad sie laczy, wifi tez smiga. Takze po prostu jakis pojedynczy error byl, taka mam w kazdym razie nadzieje. Partyline musi poczekac ;) Edytowane 29 Lipca 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Sierpniowa obniżka więcej niż pewna B-)No zobaczymy jak te -50$ przelozy sie na nasz rynek. Powoli naplywaja mi mysli co by nie kupic x'a, ale poczekam jeszcze do jesieni i premiery nowego PES'a, bo od tego tytulu wszystko zalezy ;] Edytowane 29 Lipca 2007 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Sierpniowa obniżka więcej niż pewna B-)jak znajde xO za 1199 zł premiumke to biore :) Jednak się opłaciło wstrzymać te kilka dni :]]]]] Edytowane 29 Lipca 2007 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 no nie wiem :] czekać to można........... zważywszy na to, że konsole kupiłem w dniu premiery i zapłaciłem 1399zł+PGR3. ps. właśnie kończę 4x dead rising :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Nierealny w dniu premiery to ja zaplacilem 2000 :) tylko chyba inne premiery mamy na mysli, aczkolwiek niezaluje ceny jaka zaplacilem bo warte bylo tego...........no moze mojej zonie takie wydatki sie niepodobaja :-) ale sie juz przyzwyczaila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) niom... wtedy ta promocja w MM naprawdę się opłacała gdybym sie nudził to pewnie bym kupił i teraz, ale jesli mam w co grac na najblizsze tygodnie (jeśli nie miechy, bo rpg od square-enix troche czasu zjedzą) to naprawde te 2 tygodnie w tą czy w tą mi nie robi, zważywszy ze jest możliwosć zaoszczędzenia kasy. Pytanie tylko, czy ta obniżka przełoży się na polski rynek w około tego 8 sierpnia, czy jednak później. teraz katuje GoW2, Ace Combat: Belkan War, Ratchet 3. Jeszcze VCS i LCS musze oberać. Potem bede myslał o nastepnej generacji ;) Edytowane 29 Lipca 2007 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...