yamaykee Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Nie po to sie kupuje konsole zeby grac na niej na myszce i klawie, no blagam. to troche tak, jakby w dziale PC ktoś napisał "nie po to kupuje PC żeby grać na nim padem" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ja na konsolach gram jakies 15 lat i dzisiaj moge powiedziec ze chcialbym miec jednak wybor :pad do np platformowek itp a do strzelanek mysz i klawe ,a co !!! :DA ja gram od 20, a na konsoli od 2-3 i juz teraz mi sie nie chce wracac do myszki i klawy i co? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Muszę się pochwalić, kupiłem za 130zł Gears of War i gra jest zajebi*** :) Dawno się tak nie bawiłem jak przy tym tytule :) Edytowane 13 Września 2007 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A ja gram od 20, a na konsoli od 2-3 i juz teraz mi sie nie chce wracac do myszki i klawy i co? ;) ja gram od 26 lat(automaty na poczatku :D ) B-) hle hle jestem lepsiejszy :lol2: -a wracajac do rzeczy ,fajnie jest miec wybor i grac na tym co ci pasuje,odnosnie strzelanek wole precyzyjne strzaly niz auto'aim BTW w Bioshock'u wylacz wspomaganie celowania -prawdziwy hardcore sie robi,ja juz koncze tak gre bo innaczej latwizna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ja też, mimo początkowych obiekcji, przyzwyczaiłem się juz do pada w fpp'ach i sprawia mi to coraz więcej frajdy. Sam już nie wiem co bardziej miodne- większa precyzja mychy, czy "kopnięcia" pada przy wystrzałach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnb111 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 teraz pytanie w jakiego x`a lepiej zainwestowac uzywke z allegro na gwarancji i miec pare stowek w kieszeni czy nowke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Każdy ma inne podejście do tematu. Albo chcesz mieć nową konsole albo tansza "nie smigana". Nie pytaj sie o cos takiego. Sam musisz zadecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Dokładnie tak jak napisał Poca. Ja nie mógł bym mieć używanej konsoli. Nie wiadomo czy ktoś nie sprzedaje z powodu jakiś wad, wiec czasem zamiast oszczędzić możemy być w plecy, tak samo nigdy nie wiadomo jak obchodzono się z tą konsolą. Jeżeli xbox 360 był już rejestrowany to przy awarii z gwarancją mogą być problemy. moim zdaniem nie warto wydawać kasy na coś czego nie jesteśmy pewni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 zalezy czy chcesz przerobic czy nie jak tak to lepiej jakas 3 miesieczna, z gwarancja potestowac jeszcze z 2 tyg i rozdziewiczyc:P, przynajmniej bedziesz pewny ze nie zbanowana, i zawsze grana na bezpiecznych kopiach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Z uwagi na "pierścieniową przebojowość" nie brałem pod uwagę zakupu "używki" Nowy produkt to spokojne dni i noce, paragon i brak obcych paluchów na mojej zabawce :) Zresztą ze mnie jest taki zbok - nie biorę nic, co ruszane ;) Edytowane 14 Września 2007 przez Namod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnb111 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 przerobka tak czy inaczej wchodzi w gre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 No i stało sie.... Mój X360 ma freezy na ekranie po 2-5 minutach gry :(.... nie ma zadnego komunikatu.... o bledzie czy 3LOD po prostu ekran staje ... bez zadnych artefaktów :(... Niestety gwary nie mam... Po google nie widze zadnej solucji konkretnej.... ale widze ze nie jestem sam z tym problemem Co moge zrobić :( ? Ktoś jest w stanie mi pomoc ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) jak nie masz gwary to ja bym rozebral, odkrecil radiatory, przesmarowal pasta, wyczyscil syf z srodka, sprawdz wentyle - moze sie przegrzewa, poskladal i sprawdzil czy zadziala metoda na cud [; jak nie to metoda na koc, a jak ta nic nie zdziala to masz serwis w PL ktory sie zajmuje roznymi przypadkami, moze oni pomoga KLIK Edytowane 14 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) No i stało sie.... Mój X360 ma freezy na ekranie po 2-5 minutach gry :(.... nie ma zadnego komunikatu.... o bledzie czy 3LOD po prostu ekran staje ... bez zadnych artefaktów :(... Niestety gwary nie mam... Po google nie widze zadnej solucji konkretnej.... ale widze ze nie jestem sam z tym problemem Co moge zrobić :( ? Ktoś jest w stanie mi pomoc ? :( jak lubisz majsterkować ;) i nie masz kasy to może poniższe FIXy pomogą: http://copronymous.com/wp-content/uploads/...r-the-3rlod.pdf http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjte...m/XClampIII.htm http://www.x-clamp-fix.com/catalog/product...ix-DIY-Kit.html http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16247 ale jeśli brak 3LOD to może pomoże propozycja kucyka Edytowane 14 Września 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Dzieki.... :) 3LOD nie mam, freezy są nadal ale... zestawiłem konsole gdzie indziej postawiłem pionowo..... i działa ! ?!!! Owszem wczesniejbyla w strasznie gorącej dziurze trzymana... w miejscu tragicznym dla konsoli ale bylo wszystko ok tyle czasu a nagle teraz sie zaczela odzywac ?! Trudno mi sobie wytlumaczyc dlaczego... Moze pasty sie zwęgliły :) Sam nie wiem co robić... moze te xboxy reagują na monotonie miejsca przechowywania :D Pzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Wczoraj tak jak wcześniej zapowiadałem kupiłem xboxa 360 elite, teraz jestemw fazie testów wieczorkiem zdam relacje :) mam ciekawy napęd benq :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 zestawiłem konsole gdzie indziej postawiłem pionowo..... i działa ! ?!!! Owszem wczesniejbyla w strasznie gorącej dziurze trzymana... w miejscu tragicznym dla konsoli ale bylo wszystko ok tyle czasu a nagle teraz sie zaczela odzywac ?! Trudno mi sobie wytlumaczyc dlaczego... Moze pasty sie zwęgliły :) jak bedziesz dalej kontynuowal w ten sposob swoje wypowiedzi to wszyscy pomysla ze masz z glowka cos nie tak-dlaczego??? masz to napisane w podkreslonym cytacie,normalnie rozwaliles mnie tym tekstem i faktem ze sie jeszcze dziwisz :lol2: ps.jak kiedys wrzucisz granat do ogniska w ktorym sobie pieczesz kielbaski to sie tez zdziwisz ze wybuch chociaz bedziesz wiedzial ze byl w najgorszym miejscu do tego przeznaczonym!! :lol2: -dobrze ze nie masz gwary i sam poniesiesz konsekwencje swojej ignorancji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 @dragonlore - moze i masz racje.... wiesz ja po prostu nie mam miejsca za bardzo.... konsola lezala na kontenerku z szafkami pod biurkiem, teraz położyłem ją miedzy nogami - tym razem jest narazona na inne niebezpieczenstwa (nogi, zwierzęta) Ale co tam sie moze stać od stałego przegrzewania ? Może co moge zrobić teraz ? Czy jest ten x-clamp sens wykonywac jak konsola działa ?! Pzdr i dzieki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 jak konsola działa to nic nie rób bo możesz jeszcze pogorszyć sprawę :D na x-clampa przyjdzie pora nie martw się o to ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 @dragonlore - moze i masz racje.... wiesz ja po prostu nie mam miejsca za bardzo.... konsola lezala na kontenerku z szafkami pod biurkiem, teraz położyłem ją miedzy nogami - tym razem jest narazona na inne niebezpieczenstwa (nogi, zwierzęta) Ale co tam sie moze stać od stałego przegrzewania ? Może co moge zrobić teraz ? Czy jest ten x-clamp sens wykonywac jak konsola działa ?! Pzdr i dzieki za rady ad. 1 A może paść lub pokazać magiczne 3LOD :-P - konsola nie może być umieszczona w zamkniętej/ klaustrofobicznej przestrzeni, musi mieć dostęp do świeżego powietrza;) ad. 2 No możesz zrobić profilaktycznie x-clamp, ale jeśli wszystko działa ok to Wyniki sprzedaży NPD Hardware Unit Sales PlayStation 2 - 202K PlayStation 3 - 130.6K PlayStation Portable - 151.2 K Xbox 360 - 276.7K Wii - 403.6 K Nintendo DS - 383.3K Games: MADDEN NFL 08 (360) - 896.6K MADDEN NFL 08 (PS2) - 643.6K BIOSHOCK (360) - 490.9K MADDEN NFL 08 (PS3) - 336.2K PLAY W/ REMOTE (WII) - 256.8K METROID PRIME 3: CORRUPTION (WII) - 218.1K MARIO STRIKERS: CHARGED (WII) 147.4K GUITAR HERO 2 W/GUITAR (PS2) - 145.4K MARIO PARTY 8 (WII) - 138.3K GUITAR HERO ENCORE: ROCKS THE 80S (PS2) - 127.1K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 BenQ.Xtreme.and.iXtreme.Samsung.FW.Spoofs 1.0 - gigabite Use these FW files if you originally had a BenQ drive (with 64930C firmware) on your Xbox 360. All you have to do is pick which firmware (Xtreme/iXtreme) you want, insert your key and flash the .BIN file to your drive. **IMPORTANT** You MUST have the BenQ drive with the firmware 64930C for these files to work!! This package allows you to use any Samsung drive with any (Xtreme/iXtreme) firmware already spoofed and tested. All you have to do is pick which firmware (Xtreme/iXtreme) you want, insert your key and flash the .BIN file to your drive. For now this is a Firmware Toolbox work around fix, hopefully support for this drive fw type is added. Hitachi package currently in BETA testing. Download Links: Mirror 1:http://rapidshare.com/files/55844096/BenQ.Xtreme.and.iXtreme.Samsung.FW.Spoofs_1.0.rar Mirror 2:http://www.sendspace.com/file/mzrp1a gigabite I stało się Benq częściowo pokonany :D, ale jak widzimy tym razem gigabite zabłysnął. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Tylko przypominam że rozmowy o piractwie w czystej postaci, są na tym forum zabronione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Entertainment>Game Videos>Gaming Community Videos>Bringing it Home Cała masa filmow z konferencji MS z targow TGS07. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 kucyk, jak tam Twoja kółko od MS się miewa? ;) (w kontekście ostatnio pojawiających się informacji, to np. http://polygamia.pl/wadliwe-kierownice-microsoftu#comments) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 no moje nie dymi, nawet wczoraj bylo grane w forza [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 w ElectronicDreams jest nowy Premium z HDMI i nowym chłodzeniem, cena 1549zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Ej nie rozumiem tego za bardzo. Na tej aukcji pisza ze data produkcji to 2 kwartal 2007, czyli maxymalnie czerwiec, a ja mam konsolke z konca sierpnia i bez HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 w ElectronicDreams jest nowy Premium z HDMI i nowym chłodzeniem, cena 1549zł A przy odrobinie "szczescia" (patrz moj post na poprzedniej stronie) dostanie sie elite za 1599PLN- wybor raczej oczywisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Heeeeeelp... Od blisko miecha ciągle mam ten sam problem:( Nie chce mnie łaczyć z LIVE, jak już połączy to nie wyskakuje mi zawartość zakładek:( Raz na tydzień mi wchodzi wszytsko ok... Mam neo, używam routera, ustawienia automatyczne. Jak kupiłem X wszystko było ok, i tak przez 5 meichów. Testu nie przechodzi, wywala błąd przd XBOX LIVE, a jak cudem go przejdzie to nie przechodzi XBOX LIVE... Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 masz z pufy router. Przekonfiguruj go. Pobaw sie firewallem itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...