MacOSek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Będzie śmigać :D ponieważ DVI może podawać sygnał analogowy i cyfrowy :-P Macoska się nie słuchaj ;) lies ~~ są 3 rodzaje: - DVI-D (digital only) - DVI-A (analog only) - DVI-I (digital & analog) monitor może przyjmować tylko cyfrowy sygnał na złączu DVI ;) AFAIK większość lcdków ma DVI-D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 lies ~~ są 3 rodzaje: - DVI-D (digital only) - DVI-A (analog only) - DVI-I (digital & analog) monitor może przyjmować tylko cyfrowy sygnał na złączu DVI ;) AFAIK większość lcdków ma DVI-D ;) i tu mnie masz :D nie sprawdziłem z jakiego standardu korzysta FujitsuSiemens P19-2, a jest to DVI-D http://facts.fujitsu-siemens.com/index.cfm...d=79&page=2 Digital_Visual_Interface więc lipa :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Wydaje mi się że wersja bez HDMI, a pisze bo wczoraj ulotkę dostałem, zrobiłbym wam skan ale musiałbym isc do kolegi, a choroba mnie złapała. Ale postaram się jakoś to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No i znów padła mi konsolka :/ Znów wysłałem do Juchego ale tym razem, nie naprawiam już jej tylko wymieniam płytę główną. Plus tego taki, że wracam na Live :) (ciekawe na jak długo;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No niestety jednak nie zeskanuje tej ulotki, poprostu została wyrzucona, ale uwierzcie mi na słowo, jaki miałbym cel żeby kłamać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No i znów padła mi konsolka :/ Znów wysłałem do Juchego ale tym razem, nie naprawiam już jej tylko wymieniam płytę główną. Plus tego taki, że wracam na Live :) (ciekawe na jak długo;) ) kondolencje, a zarazem gratki :D to może coop w halo 3 zagramy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 kondolencje, a zarazem gratki :D to może coop w halo 3 zagramy :DJak wrócę na live to bardzo chętnie zagram co-op :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Po 9 miesiącach dopadła mnie czerwona śmierć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 masakra... jest na tym forum ktoś, komu iks jeszcze nie padł? ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 ja! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 masakra... jest na tym forum ktoś, komu iks jeszcze nie padł? ~~i ja ;) ale pewnie dlatego, ze go nie mecze po 5h dziennie jak niektorzy (chociaz jak juz siadam to czasami przez 15h chodzi). Smutna prawda jest taka, ze wczesniej czy pozniej to nastapi... ale wszyscy juz sie z tym pogodzili xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Mnie tez bo nie mam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 I ja :D Ostatni weekend był męczony przeze mnie i moich kupmli po 10-14h dziennie i nic mu nadal nie jest XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 masakra... jest na tym forum ktoś, komu iks jeszcze nie padł? ~~ ja! :D :D moja też... Używana od sierpnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 moja zyje i ma sie dobrze :) od ponad roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 ufff to nie jest tak źle jak myślałem ;) ps. jeśli kupie zdrapke na 12 miesięcy Live Gold, to moge "zawiesić" usługę? np. wklepuje kod w grudniu 2007, ale od czerwca do sierpnia 2008 nie bede korzystal... moge na te 3 miesiace zawiesic swoje konto i miec aktywnego golda w styczniu, lutym, marcu 2009? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 ufff to nie jest tak źle jak myślałem ;) ps. jeśli kupie zdrapke na 12 miesięcy Live Gold, to moge "zawiesić" usługę? np. wklepuje kod w grudniu 2007, ale od czerwca do sierpnia 2008 nie bede korzystal... moge na te 3 miesiace zawiesic swoje konto i miec aktywnego golda w styczniu, lutym, marcu 2009? Jeżeli się nie mylę to tak się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 To nie GPRS gdzie placisz tlyko za przeslane dane (wy-grane godziny) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Sorry za lamerskie pytanie, ale... Czy X360 upscaluje filmy DVD do chociaż 720p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Sorry za lamerskie pytanie, ale... Czy X360 upscaluje filmy DVD do chociaż 720p? Tak upscaluje, ale tylko po kablu VGA (Upscaled to 720p, Upscaled to 1080i, Upscaled to 1080p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 YyYyy po kablu VGA?? Czy wynika to z jakiegoś ograniczenia sprzętowego Componenta, czy to takie 'widzimisie' M$? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 btw konsola już wstała. Konkurs: ile jeszcze jej zostało? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 YyYyy po kablu VGA?? Czy wynika to z jakiegoś ograniczenia sprzętowego Componenta, czy to takie 'widzimisie' M$? nie, po prostu nie została wykupiona licencja (CSS) btw konsola już wstała. Konkurs: ile jeszcze jej zostało? ;]nie daje jej tygodnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 btw konsola już wstała. Konkurs: ile jeszcze jej zostało? ;]moja padla wpierw w czerwcu, pozniej ja ocucilem kocykiem :) pochodzila 2 dni i znow padla. Wysylka do juchego do naprawy plus modyfikacje. 3 miesiace dziala bez najmniejszego problemu i znow o samo. Tym razem juz nie bede naprawial tej plyty glownej. Lepiej miec nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Na allegro można już dorwać Xbox 360 Premium HDMI za 1350zł z grą Blue Dragon. Tu. Myślicie, że to dobra oferta ? Miałem brać Elite, ale czytałem wypowiedź Juchego, że zdarzają się problemy z uruchomieniem Elite :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 I moja wciaz zywa :) Ale eksploatowana w iscie emeryckim stylu (sr 3-4h na tydzien) od maja br. czyli dalej prawie nowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Moja miłość do xbox jest tak wielka że nie pozwalam mu marznąć w te zimne jesienne wieczory ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Co to za fresk zamiast zdjęcia? :mrgreen: Edytowane 4 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Co to za fresk zamiast zdjęcia? :mrgreen: to zabytkowy aparat dziadka Poca ma takie opcje-a wlasciwie tylko taka mozliwosc robienia...zdjecia?! swoja droga to sztuka zrobic fotkie -gobelin :wink: btw-jakiego uzywasz koca ????...wiesz tak na wszelki wypadek pytam?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ale chociaz Poca bedzie sie lansic w koszulce GRAW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...