Jin* Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Klon God of War, nawet xp tak samo wypada z miesa. Mi tez sie nei podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 No niestety Conan to poracha na całej linii. Ale za to PGR4 i Simpsons to faktycznie hot stuff :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Xbox 360 secrets: After Falcon comes Jasper with 65nm GPU Jasper is the code name for the next motherboard for the Xbox 360. It will becoming next August, in time for next year's holiday season. Jasper is going to have a 65-nanometer graphics chip from ATI Technologies, as well as smaller memory chips. That isn't much information, but it's enough to tell us about their cost-reduction plan. If you ask me, it's a bit of a slow pace. I don't know why it will take Microsoft essentially three years to cost reduce the size of the graphics chip through a manufacturing shrink. It doesn't seem like they're in a hurry to launch a redesigned Xbox 360 graphics chip, considering that Intel introduced its first 65-nm chips a long time ago. ATI uses TSMC to make its chips out of Taiwan, and TSMC hasn't been the fastest at moving to 65-nm manufacturing. I understand these tasks are difficult and they take a lot of engineering resources. Microsoft has had to divert a lot of engineers to debugging problems with Xbox 360 reliability. Even so, you would think that they would have moved faster, since the move to 65-nm graphics chip will likely be one of the best things they can do to improve the reliability. Here's something that Xbox 360 buyers will want to know. Both Falcon and its predecessor Zephyr (used in the Xbox 360 Elite) have different thermal solutions than the original Xbox 360. You've seen the heat sinks in the cut-out photos posted elsewhere. The Microsoft engineers believe those heat sinks will be sufficient as a solution for keeping Xbox 360s from overheating. From their point of view, you don't have to wait until Jasper to get a reliable machine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witka mam takie pytanie, jak jest z konsolami x 360 kupionymi w USA, przypuśćmy, że mam możliwość zakupu takiej konsoli, nówka w usa kosztuje w wer. elite 1200zł a premium hdmi nie cały 1000... wiec jak by nie patrzyć się opłaca kupić. Ale są 2 problemy jeden to taki ze tam jest system NTSC a drugi to zasilenie 110V ? da się to jakoś ominąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witka mam takie pytanie, jak jest z konsolami x 360 kupionymi w USA, przypuśćmy, że mam możliwość zakupu takiej konsoli, nówka w usa kosztuje w wer. elite 1200zł a premium hdmi nie cały 1000... wiec jak by nie patrzyć się opłaca kupić. Ale są 2 problemy jeden to taki ze tam jest system NTSC a drugi to zasilenie 110V ? da się to jakoś ominąć ? Jeśli chodzi o NTSC to musisz mieć gierki, które są zgodne z tym systemem lub z NTSC/PAL, Region Free. W PL o takie gierki ciężko więc będziesz musiał dobrze szukać lub sprowadzać gry z zagranicy B-) Pomocny może być również iextreme, ale to inna para kaloszy :wink: Z czego się jeszcze orientuje to musisz mieć jeszcze TV zgodny z systemem NTSC.(jak sie mylę to mnie poprawcie) Drugi problem jest mniej problematyczny, gdyż musisz nabyć przetwornice, która przetworzy napięcie do pożądanej wartości. np http://allegro.pl/item252961570__przetworn...ep_robson_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) czyli gra nie warta świeczki... no nic w takim razie na gwiazdkę sobie sprawie premiumka błyszczącego ale z pl :) Edytowane 10 Października 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 sygnal HD nie ma wersji PAL NTSC :-) wiec TV kazdy jeden (HD) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 A zasilacze robi sie obecnie uniwersalne (100-240V), wiec tez nie powinno byc problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Ja dzis kompletnie stracilem panowanie nad ty co robie. Spozniłem sie do banku. Potem pojechalem do idiotów kupic konsole z pgr4 (pomyslalem, ze moze zaplace kartą), która będzie w pormocji dopiero jutro , po czym wziałem i kupiłem doa4 - gre w którą nie zagram z powodu braku ww. sprzętu :mur: :mur:. o to co sie dzieje jak człowiek sie napali na coś, nie ogarnie wczesniej tematu i ma pecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Ja mam problem ... chciałem zagrać w BioShocka Demo i lipa bo nie mogę pobrać (konsola zarejestrowana na US) :( Przynajmniej MOH i PGR4 są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Ja mam problem ... chciałem zagrać w BioShocka Demo i lipa bo nie mogę pobrać (konsola zarejestrowana na US) :( Przynajmniej MOH i PGR4 są :)chyba trzeba zmienic jezyk w dashu na angielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) .................. jezyk to sie zmienia ale do strangehold'a i nie do zassania tylko do zagrania :) Edytowane 11 Października 2007 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Microsoft Working on a PlayStation Home-Like Service? Daniel Schiappa, general manager of strategy for Microsoft's Entertainment and Devices division, the unit responsible for Xbox and Zune, told attendees at a virtual worlds conference in Austin that "by next year, you'll probably know more about why I'm up here." Austin360.com reports that later Schiappa hinted in an interview that Microsoft is considering launching some sort of virtual world offering that would span across its gaming, PC and mobile device offerings. Schiappa said that most likely, any foray by Microsoft into the world of avatars or social networking would begin with PCs, then move across Xbox and finally into its mobile phone business. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 premium z pgr4 w media ktory jest teraz w promocji za 1399zł to tak na prawde wersja z HDMI!! :D:D wlasnie stałem sie włascicielem owego klocka z pgr4 i doa4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 no no plusk, to czekamy na pierwszy pierscien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Jakie prognozy a propos obniżenia ceny Xboxa 360?? (aktualnie jest jeszcze trochę zbyt drogo). W ostatnim czasie pojawiła sie informacja, że Microsoft wraz z m.in. Intelem pracuje nad portem UDP (Universal Display Port), który posiada identyczne możliwości, jak HDMI, lecz będzie standardem darmowym. Radbym gdyby ktoś zechaciał przybliżyć ten temat. (obecnie na nowym Xbopxie można grać spokojnie pod zwykłym telewizorem crt, czy tak?; a jak ewentualnie wyglądać będzie sprawa z tym nowym standardem?). Początkoweo zamierzałem kupić PS3, ale obecnie zastanawiam się z lekka właśnie nad Xboxem360 (min. dlatego, że nie uśmiecha się mi kupno nowego LCD, zwłaszcza w przeddzień tv3d :wink: ). Zatem ultrastereotypowe pytanie - jakie gry na nowego Xa uważacie za najlepsze (nie chodzi mi o tytuły dobre czy bardzo dobre ALE WYBITNE I GENIALNE, jak np. Gears of War :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) PGR? Bioshock? Mass Efect? (to dopiero bedzie, ale i tak jestem spokojny o ten tytul), Halo3? (co kto lubi, ale ilosc preorderow mowi za siebie), Alan Wake? troche tego jest i bedzie. edit. A poza tym to zapomnij zarowno o UDP jak i o 3dTV czy jak to sie ma tam nazywac. Zanim to bedzie do kupienia za normalne pieniadze to wyjdzie nastepca X-a albo i lepiej. OLED dopiero co raczkuje (w tych wiekszych rozmiarach, nie kilkanascie cali) a w kolejce jeszcze czeka LaserTV i inne tego typu bzdety wiec martwienie sie o to co bedzie za kilka lat CONAJMNIEJ to lekka paranoja nie sadzisz? Edytowane 12 Października 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dokladnie, w tej chwili nie ma zadnej alternatywy dla LCD/plazmy i szybko nie bedzie. A przynajmniej nie na tyle szybko (mowie tu nie o premierze technologii, ale o pojawieniu sie na polkach produktow w zasiegu portfela normalnego Kowalskiego ;) ), zeby byl sens wstrzymywac sie z zakupami i czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 obecnie na nowym Xbopxie można grać spokojnie pod zwykłym telewizorem crt, czy tak?tak, choć na HDTV lepiej będzie wyglądać jakie gry na nowego Xa uważacie za najlepsze (nie chodzi mi o tytuły dobre czy bardzo dobre ALE WYBITNE I GENIALNE, jak np. Gears of War :wink: ).- Gears of War - Halo 3 - Bioshock - Oblivion ;) - Forza 2 - PGR 4 - Skate - Dead Rising Nadchodzące: - Mass Effect - Alan Wake - GTA4 - Army of Two - Ninja Gaiden 2 - Assasin's Creed - CoD4 - VF5 - Residen Evil 5 - Soul Calibur 4 - The Chronicles of Riddick: Assault On Dark Athena - Timeshift - Too Human i pewnie jeszcze jakieś, których nie pamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 elo elo jaki jest napewd w tym bundle z pgr4? kupilbym, ale nie wiem czy dam rade hacka zrobic ;) jak ktos wie, to prosze o info bo chyba jutro/po jutrze sie wybiore. Najwyzej pgr za 150 puszcze na allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Dokładnie o to samo chciałem zapytać co kolega wyżej ;) Jutro wybieram się do Poznania i zobaczymy czy zostało coś z nowych X'ów jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Virtua Fighter 5 na marketplace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Jakie prognozy a propos obniżenia ceny Xboxa 360?? (aktualnie jest jeszcze trochę zbyt drogo). No ludzie ja nie rozumiem. 1399 z grą (nowością a nie jakims kotletem 5x odgrzanym) to wciąż drogo? No bez jaj naprawdę. Za 500 zł byscie chcieli kupić konsolę? elo elo jaki jest napewd w tym bundle z pgr4? kupilbym, ale nie wiem czy dam rade hacka zrobic ;) jak ktos wie, to prosze o info bo chyba jutro/po jutrze sie wybiore. Najwyzej pgr za 150 puszcze na allegro ;] Jakby co to jestem pierwszy do kupna za 150 zł PGR4 od Ciebie. Pamiętaj o mnie i daj znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) No ludzie ja nie rozumiem. 1399 z grą (nowością a nie jakims kotletem 5x odgrzanym) to wciąż drogo? No bez jaj naprawdę. Za 500 zł byscie chcieli kupić konsolę?oczywiście nie zapominaj, że x360 już jest 2 lata na rynku, a cena wciąż praktycznie ta sama pierwszy iks w UK kosztował £300 (jakieś 1600zł wg dzisiejszego kursu), a po 2 latach już £140 (ok. 750zł) PS2 podobnie - £300 (1600zł) na starcie, a po 2 latach już £170 (915zł) Edytowane 13 Października 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Właśnie z tymi cenami xa jest dość dziwnie. Wydaje mi sie ze sprzedaż wzrosłą by jak cena by ładnie zeszła do dołu. Ale raczej prędko to sie nie stanie patrząc na ps3 i jego cenę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Nie sadzicie ze 1300 za premium to naprawde dobra i niska cena? Macie tez wersje Arcade, ktora jest najtansza konsola na rynku. Cena jest zblizona do wii a oferuje duzo wiecej zwlaszcza w wyborze i dostepnosci gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) elo elo jaki jest napewd w tym bundle z pgr4? kupilbym, ale nie wiem czy dam rade hacka zrobic ;) jak ktos wie, to prosze o info bo chyba jutro/po jutrze sie wybiore. Najwyzej pgr za 150 puszcze na allegro ;] Dokładnie o to samo chciałem zapytać co kolega wyżej ;) Jutro wybieram się do Poznania i zobaczymy czy zostało coś z nowych X'ów jeszcze. według ponizszego obrazka, mam napęd benq. Nie sadzicie ze 1300 za premium to naprawde dobra i niska cena? Macie tez wersje Arcade, ktora jest najtansza konsola na rynku. Cena jest zblizona do wii a oferuje duzo wiecej zwlaszcza w wyborze i dostepnosci gier.Poprawie jesli pozwolisz :) za 1400zł macie premium z HDMI i pgr4!!! zobaczcie na allegro ile kosztuje sama konsola z hdmi. Sprawdzałem 2 dni temu i było to 1350zł. Dodajac 49zł za PGR4 PL. No prosze was... Edytowane 13 Października 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 oł shit ;F benq :( to musze im podziekować za tą promocje ;f chyba ze lukk ktory nie przerabia konsoli chcialby miec za 'drobna' oplata hdmi i 3 lata gwary i pgr'a xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 No i dołączyłem do grona posiadaczy xboxa B-) . Zanabyłem też GoW i po przywynkieciu do sterów giera jest miodna :wink: . Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 oł shit ;F benq :( to musze im podziekować za tą promocje ;f chyba ze lukk ktory nie przerabia konsoli chcialby miec za 'drobna' oplata hdmi i 3 lata gwary i pgr'a xD czemu? gdzie masz taniej?? czy ten napęd jest najglosniejszy, ze przez to odpada kupno konsoli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...