draak Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Jeszcze czekam na osobe, ktora stwierdzi "PGR4" i bedzie w pelni jasna sytuacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 PGR4 :P A najlepiej wszystkie trzy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Tak na poważnie to E2 ;] A że zrobisz go w pare chwil to potem PGR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Faktycznie, zaczne od przygod Gordona ;) Pozniej podziele sie wrazeniami, bo z tego co sie orientuje to reszta braci konsolowej kupila wersje na pc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Konsola smierdzi, dlatego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 "Nowy X-Box z HD-DVD?" http://polygamia.pl/nowy-xbox-z-hd-dvd#comments Ech, niedługo będzie tak, że konsolę też trzeba będzie wymieniać raz na rok, żeby w coś sensownie pograć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Ech, niedługo będzie tak, że konsolę też trzeba będzie wymieniać raz na rok, żeby w coś sensownie pograć :)Nic tylko sie cieszyc ;) pewnie w cenie odtwarzacza hd-dvd bedzie mozna kupic niezle combo ;] Co nie zmienia faktu, ze na glupia obsluge xvid, juz nie mowiac o x264 raczej nie ma co liczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 To byłaby prawdziwa rewolucja!!. Flashowanie napędu bez otwierania konsoli.zle rozumiesz 100% software oznacza to samo co w poprzednich napedach, czyli poprostu podlaczasz, zczytujesz id napedu i flasciach!esz bo dotychczas w benq nie dało rady zczytać id napedu bez lutowania kabelków z jakimiś przełącznikami ktore obchodzily zakaz zczytania id ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Japanese Chart for Week Ending 14th October 2007 DS - 76,826 (-8%) PSP - 70,133 (-20%) Wii - 19,660 (-8%) PS2 - 11,175 (-2%) PS3 - 9,813 (-12%) X360 - 7,209 (+201%) GC - 48 (-31%) WTF? O_O prawie tyle co PS3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Eternal Sonata? Wyszło to już o skośnych? Może przez to ten wzrost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Halo 3 potroiło sprzedaż Xboxa 360 Tak jak przewidywano, gra Halo 3 znacząco zwiększyła sprzedaż konsoli Xbox 360. Najnowsze dane NPD Group, firmy monitorującej rynek amerykański pokazują, że Halo 3 potroiło sprzedaż Xboxa 360. W miesiącu wrześniu tytuł sprzedał się w ilości 3.3mln kopii, tymczasem konsolę kupiło aż 527.000 klientów. Dane są tym bardziej imponujące, że dotyczą wyłącznie rynku amerykańskiego. Dla porównania konsoli PS3 nie pomogły nawet premiery Heavenly Sword, Warhawk i Lair, bo system sprzedał się w ilości zaledwie 119.000 sztuk. A oto jak we wrześniu kształtowała się sprzedaż gier: 1. [/b]Halo 3 (Xbox 360) 3.300.000 2. Wii Play w/ Remote 282.000 3. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS) 224.000 4. Madden NFL 08 (PS2) 205.000 5. Skate (Xbox 360) 175.000 6. Madden NFL 08 (Xbox 360) 173.000 7. Metroid Prime 3: Corruption (Wii) 167.000 8. BioShock (Xbox 360) 150,000 285.100 9. Brain Age 2 (DS) 141,200 182.200 10. Heavenly Sword (PS3) 139.000 Edytowane 20 Października 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 macie prawdziwe dane podane przy tworzeniu konta xbl? tzn imie, nazwisko, telefon? potrzebne jest to do czegos? wiem wiem, mam z pufy problemy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 macie prawdziwe dane podane przy tworzeniu konta xbl? tzn imie, nazwisko, telefon? potrzebne jest to do czegos? wiem wiem, mam z pufy problemy ;p jakie telefony i adresy?? :wink: andriu kowal z trzemielewa gornego ,i zadnych wlasnych info..bo po co ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PICCOLOOK Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 @dragonlore Wielkie mi..... Halo... A prawda jest taka >> Link << Twój pierwszy komentarz musiał być dobry. No cóż, argumentów coraz mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 jakie telefony i adresy?? :wink: andriu kowal z trzemielewa gornego ,i zadnych wlasnych info..bo po co ?? :wink:no nie wiem. gdzies mi sie kiedys obilo o uszy ze maja w przyszlosci premiowac za gs'y, dawac jakies bonusy itp jak sie wpisze jako jan grzybek to moge sie potem z tym minac ;) ale z drugiej strony jak wiekszosc ma byleco, to w takim razie nie ma co ujawniac sie ;ddd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 @dragonlore Wielkie mi..... Halo... A prawda jest taka >> Link << Twój pierwszy komentarz musiał być dobry. No cóż, argumentów coraz mniej... Ronin, zluzuj, bo robisz się nudny. Można nakręć w zamian jakiś nowy show? W końcu jesteś pionierem polskiej web 2.0 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 no nieeeeeeee niech RONIN nic nowego niekreci bo zejde przed kompem :))))))))))))))) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam Zaintrygowała mnie aukcja: http://allegro.pl/item258004512__xbox_360_...sola_nowa_.html I w związku z nią mam pytania: Czy prawdą jest, że gwarancję aktywuje się telefonicznie i czy "naliczana" jest od dnia zakupu, czy telefonu? Co jest potrzebne, aby konsola działała oprócz jej samej? Tylko zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 2. Tylko zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 nie warto brak dysku, zasilacza, pada, brak również kabli do tv. szkoda gadać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 A czy w ogóle wymiana PS3 na X360 ma sens? Główne argumenty jakie mi się nasuwają to lepsza grafika, łatwość przeróbki i niższa cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Zależy jakie gry preferujesz i ile Ci dopłacą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 za ile moge pogonic kierownice do x360? pudelka nie ma, kupiona w Irlandii 5 miechow temu, na gwarancji (chyba miedzynarodowa?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 A czy w ogóle wymiana PS3 na X360 ma sens? Główne argumenty jakie mi się nasuwają to lepsza grafika, łatwość przeróbki i niższa cena. Plus naturalnie bez porownania wieksza oferta tytulow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Zależy jakie gry preferujesz i ile Ci dopłacą ;)Po prostu sprzedam ps3 i kupię x360 - podobne zestawy do mojego szły na allegro 1800-1900zł, a nowy X360 z HDMI kosztuje 1250zł, więc różnica spora. A co do gier - i tu się zaczyna zwycięstwo X360. Banalna możliwość przeróbki i choć piractwo nie weszło mi w krew, to jednak 250zł, za grę, która może mi się nie spodobać to przesada (jak choćby Resistance na PS3...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Jeśli chodzi o cene gier to faktycznie, w przypadku PS3 nie ma wielkiego manewru aby kupić taniej. Jedynie ew. Allegro, ale wtedy gry też nie są aż tak tanie. Jeśli chodzi o X360 - nie mówmy o piractwie, ale też ogólnie o tańszych grach. Zobacz sobie ile pozycji jest na wspomnianym Allegro, albo zainteresuj się sklepem www.play-asia.com - zamawiałem tam już kilka gier, nie było żadnych problemów. A ceny? Osobiście kupiłem PGR4 za 130zł z wysyłką, albo Rayman Rabbits za bagatela - 70zł (które później defacto sprzedałem z zyskiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Jaka wielka różnica w cenie gier? Jeśli mówimy o oryginałach to wszedłem teraz na ultime i ceny albo takie same albo raz ps3 droższe albo tańsze (studia sony) i kształtują się w okolicach 230zł więc co to za argument? Na allegro na PS3 też idzie wyrwać tanio gry. Za iksem przemawia biblioteka gier i kwitnące piractwo. Niestety ale ta konsola popularność zdobywa u nas głównie dzięki niemu. Taka sama sytuacja była w przypadku PS2. Ludzie kupowali konsole nawet za 3.000PLN bo po przeróbce mieli gry po 30zł. U mnie w mieście nie znam ani jednego iksa 360 bez przeróbki. :) Gdyby złamali PS3 to sprzedaż ruszyła by z kopyta. Mogę się założyć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 . . . Nie ma sensu przerabiać PS3 bo kogo stać dodatkowo na nagryware blu-ray i Płytki za 50 zł ;) Btw uwarzam że x360 jest teraz lepszym wyborem niż PS3 własnie ze względu na ilość dostepnych gier, cenę oraz wygodnego pada (jak dla mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 NFS Pro Street demo on Marketplace today!! ciekawe o której się pojawi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Czyli wiekszosc uwaza ze x360 to lepszy wybor bo mozna krasc. Genialne wrecz. Gry sa naprawde tanie, poprzegladajcie dzialy gielda na forach konsolowych, za 100 zetow mozna kupic naprawde nowa porzadne gre. Kto Wam kaze kupowac gry zaraz na premierze i to w polskich sklepach? Ja na zadna gre nie wydalem wiecej niz 140 - rekord to TDU. Mam forze2, mam gearsy, lost planet, i reszte wazniejszych tytulow, ktore widac w profilu gracza. Placilem okolo 100 lub mniej. kojak_ct u mnie w miescie przynajmniej wsrod moich znajomych nikt nie przerobil konsoli. Kupuje kazdy gry i wiadomo takie same jak ma reszta (mielismy kupowac inne i sie wymieniac) ale wiadomo ze wspolne granie na live to cos fajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...