kkNd! Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Mi tam zalezy jedynie na odtwarzaczu x264. X nigdy nie bedzie kompletnym urzadzeniem z prostego wzgledu - nie posiada nagrywarki dvd ;) takze dodatkowe pudlo pod tv i tak musi stac. Ale gdyby faktycznie x264 smigaly to super sprawa. Istnieje w ogole jakikolwiek sprzet, zdolny do dekodowania x264? Chyba tylko kompy media center (i to tez nie kiepskie, bo 1080p ma swoje wymagania) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Wybaczcie o/t, ale dragonlore bedzie mnie meczyc przez nastepne 3 str tematu ;) @ dragonlore- ok 40cm bedzie, dawno nie sprawdzalem, gdyz to nie wymiary sa moim celem, a dobra kondycja pod narty. Nie mam startu do Ciebie, jestes dalej najwiekszym fanem x360 na tym forum ;) Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Nie wiem jak u was ale u mnie x264 nie chce dzialac z napedu, divx a i owszem. Zastanawia mnie tez ze divix nie dziala przez media centre. X264 wogole nie dziala czy z napedu czy z media czy bezposrednio z kompa - konsola nie widzi wogole plikow mkv. A mialo byc tak pieknie - ciekaw jak z xvid HD ? zreszta bez napisow dla mojez zony to i tak do [gluteus maximus] ..... Pozostaje komp :) Za to 11 grudnia rusza marketplace w UK :lol2: jest juz lista filmow cena hd 380 punktow - nie wiem ile to na pieniadze Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Mefikon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 x264 .mkv nie działa :I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) szkoda mkv....a mp4 probowaliscie? bo to juz powinno smigac ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 szkoda mkv....a mp4 probowaliscie? bo to juz powinno smigac ;)nie jak masz zakodowane w x264. Ble, ble, ble jak mialem mante 3 lata temu to sobie lepiej radzila :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Za to 11 grudnia rusza marketplace w UK :lol2: jest juz lista filmow cena hd 380 punktow - nie wiem ile to na pieniadzekurde, tylko zeby ms nie zaczol nagle banowac konsol dlatego ze maja konto na uk a sciagaja materialy do polski, bo mogliby z tego sobie znow niezly pretekst wymyslic. gry to pol biedy jak tak sie dzieje, ale jak producenci filmow sie zaczna znow spinac, a jak wiadomo oni zawsze robia najwiekszy dym, to moze byc nieciekawie ;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 No i stalo sie. Dzisiaj zakupilem wersje premium z hdmi oraz bundle packiem fm2 i viva pinata :) See you later na xbox live :D (jak sobie gry kupie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 kurde, tylko zeby ms nie zaczol nagle banowac konsol dlatego ze maja konto na uk a sciagaja materialy do polski, bo mogliby z tego sobie znow niezly pretekst wymyslic. gry to pol biedy jak tak sie dzieje, ale jak producenci filmow sie zaczna znow spinac, a jak wiadomo oni zawsze robia najwiekszy dym, to moze byc nieciekawie ;f Akurat siedze w Uk wiec bede sciagal na legalu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Tobie nalezy sie dac bana za podpis na tym forum :lol2: A Tobie co znowu ?? Co z s0lid'a podpisem nie tak?? Update może być ;) Lepiej chodzi wszytsko to prawda. Zakładki również bardziej przemyślane. Ale gry na X'a pełne mogłyby być tańsze. 1200 MP?? Phiiii. Niech się cmokną głęboko. z 70 zeta za grę wychodzi. A to juz kradzież w biały dzień. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Z punktu widzenia regulaminu nic mu nie jest... EDIT: co do gier - chyba taniej byloby poszukac tych samych tytulow na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 W ogole wg mnie teraz wszystko chodzi znacznie szybciej, panele sie przelaczaja blyskawicznie, efekty graficzne tez jak blyskawica bez zacinek. Jesli jakikolwiek format napisow bedzie dzialal, to praktycznie X jest juz kompletnym urządzeniem jak dla mnie.też zauważyłem że zakładki dużo szybciej się przewijają, poza tym na górze w livie dali poziome menu do przełączania między kategoriami, no i wielce zamienili nazwę "Rozegrane gry" na "Gry w które grano" ... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Jeśli ktoś nie ma możliwości pobrania updata to mam na to witaminke ;) Wystarczy zassać Xplorer360 i wgrać poniższe łatki na dysk x0 (partition 3) UPDATE-2.0.6683.0-HDD Xbox360_Fall_Update_DivX_Media_Addon » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EMU-2007NOV-ISO Xbox.LIVE.December.2007.Dashboard.Update UPDATE-2.0.6683.0-ISO Installation 1) You'll need a USB Key or a CDR, DVDR 2) Copy $SystemUpdate and place on the ROOT of the device / disc 3) USB - place the usb in the front of the xbox 360 and turn the power on , the unit will come on and then ask for a update DISC - turn the system on eject the dvd rom place the cd or dvd in the dvd rom and turn off the system. power cycle the unit and once started it will ask u if you want to update. How can i get the DIVX CODEC on my xbox 360 Xbox360_Fall_Update_DivX_Media_Addon 1) You need a device to connect your xbox 360 hard drive to the computer 2) Open your xbox 360 hard drive 3) Go to Partition 3\Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 4) Place the file 69BCCCF6D6297BFB2AEE9EF626B46C8E22A4B672FF there There is no way for you to get the DIVX codec on the 360 without having some device for the xbox 360 hard drive. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ponoc po ostatnim update'cie-wlasciciele srebrnych kont beda musieli czekac tydzien na pobranie nowych dem, ma to na celu zachecenie graczy do wykupywania abonamentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 przecież takie zabiegi były stosowane już wcześniej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ponoc po ostatnim update'cie-wlasciciele srebrnych kont beda musieli czekac tydzien na pobranie nowych dem, ma to na celu zachecenie graczy do wykupywania abonamentu No to jest już chamstwo, demo ma sie przyczyniac do sprzedarzy gier, a nie kont gold. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) przecież takie zabiegi były stosowane już wcześniej :]Ale tylko przy niektórych demkach. Szczerze mówiąc wydaje się to być nieco dziwnym posunięciem. Okazuje się bowiem, że opłacający abonament swój status podnieśli dzięki temu, że firma zabrała pewne przywileje całej reszcie użytkowników. Zazwyczaj odbywa się to odwrotnie - poprzez dodanie nowych opcji subskrybentom. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 A nie wiecie jak działają te kody na 48h ? Dają one status pseudo golda na dwa dni i teraz nie wiadomo czy można ściągać dema, jak "goldowcy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dlaczego pseudo? O ile wiem, to masz na te dwa dni normalnego golda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie bardzo, bo nie mozna np rankingowych meczy w halo grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jeśli ktoś nie ma możliwości pobrania updata to mam na to witaminke ;)w nfo jest napisane: ˛ł GROUP NOTE ˛ł ˛ł Some of the people we know tested it and confirmed that DivX, XviD and H.264 are ˛ł working. All those features works only on X360 Harddrive. It wont work on Core ˛ł system and/or Memory Card Ogarnal ktos jak to w koncu jest z tym H.264?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 A nie wiecie jak działają te kody na 48h ? Dają one status pseudo golda na dwa dni i teraz nie wiadomo czy można ściągać dema, jak "goldowcy". Nie dają statusu GOLD, to tylko błędnie opisane aukcje na allegro na to wskazują. W rzeczywistości nadal masz SILVERA, lecz z odbklowaną możliwością grania przez multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 A nie wiecie jak działają te kody na 48h ? Dają one status pseudo golda na dwa dni i teraz nie wiadomo czy można ściągać dema, jak "goldowcy".przecies dema mozna ssać bez golda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ponoć nie wszystkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mam 2 pytania. 1. Jaka przejsciowke trzeba kupic, zeby podlaczyc xboxa do monitora lcd? 2. Na co sie przykleja ta naklejke fajna "Xbox 360" co byla w pudelku z konsola :D (moze jest na nia jakies specjalne miejsce :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Mam 2 pytania. 1. Jaka przejsciowke trzeba kupic, zeby podlaczyc xboxa do monitora lcd? 2. Na co sie przykleja ta naklejke fajna "Xbox 360" co byla w pudelku z konsola :D (moze jest na nia jakies specjalne miejsce :P ) odp 1. faq - 30. 2. na d... :lol2: nie mogłem sie powstrzymać ;) w nfo jest napisane: Ogarnal ktos jak to w koncu jest z tym H.264?? też mnie to zdziwiło, pewnie koleś się pomylił :? przecies dema mozna ssać bez goldamożna, ale będziesz teraz czekał 7 dni jak nie wykupisz golda B-) ps iXtreme 1.4 się zbliża :D Edytowane 5 Grudnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) 1. Nie przejściówkę, a kabel, z resztą w pierwszym poście jest to uwzględnione. 2. Jaka naklejka? :huh: UP: Ahh, uprzedziłeś mnie ;) Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) 2. na d... :lol2: nie mogłem sie powstrzymać ;) ps iXtreme 1.4 się zbliża :D Tez tak myslalem, ze w tym miejscu ;) A co do ixtreme 1.4, nie boisz sie utraty gwarancji? :P --------------------------------------------------------------- I jeszcze jedno zapytanie: czy headset dziala tylko online? (podlaczam go pod pada grajac w FM2 i nic w nim nie slysze ;P ) Szukalem w roznych ustawieniach konsoli i nie bylo nic z headsetem :< Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 I jeszcze jedno zapytanie: czy headset dziala tylko online? (podlaczam go pod pada grajac w FM2 i nic w nim nie slysze ;P ) Szukalem w roznych ustawieniach konsoli i nie bylo nic z headsetem :<O MOJ BOZE z jakiej planety pochodzisz i jak mocne ziolo tam macie? omfg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Widocznie towar bardzo dobry mają... ;) Headset służy wyłącznie do komunikacji między użytkownikami i nie ma opcji żebyś usłyszał przez niego coś innego niż głos rozmówcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...