costi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Pytanko: czy to zadziala na polskiej konsoli w zrozumialym dla ludzi jezyku, czy nie zawracac sobie glowy: http://allegro.pl/item299024120_blue_drago...ka_gratis_.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Pytanko: czy to zadziala na polskiej konsoli w zrozumialym dla ludzi jezyku, czy nie zawracac sobie glowy: http://allegro.pl/item299024120_blue_drago...ka_gratis_.html ? nie będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 costi: nie wiem czy bierzesz tego dragona w ciemno, ale jesli tak to naprawde polecam wczesniej zobaczyc demko :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Filmik dobry :D Przyznać się teraz kto gra w Halo3 :Pja teraz wypruwam sobie żyły aby dostac achievement za poziom legendary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dobra, konto na Live jest (pozdrowienia dla brytyjskiego parlamentu, ktory posluzyl adresem :P ), szkoda, ze marketplace dziala, jakby chcial, a nie mogl :| No niestety źle trafiłeś na "inicjację z Livem" ;) Dziś znowu coś chyba serwery M$ nie wyrabiają :? Wywaliło mnie pare razy z Live'a, Darkness wywalał z gry online :? Filmik dobry :D Przyznać się teraz kto gra w Halo3 :P Ja właśnie wczoraj dostałem Halo 3 :P No i bedę grał :P BTW. Motyw z psem na filmiku mnie rozpier...a :lol2: :lol2: LOL Pytanko: czy to zadziala na polskiej konsoli w zrozumialym dla ludzi jezyku, czy nie zawracac sobie glowy: http://allegro.pl/item299024120_blue_drago...ka_gratis_.html ? Costi...czytaj opisy aukcji ;) 2xNIE. Pierwsze nie to, że w ogóle nie odpalisz płytki na "legalu" bo jak sam koleś pisze gra ma blokade na NTSC J (nie jest region free, no albo PAL). A po drugie jakbyś nawet jakimś cudem odpalił (teoretycznie oczywiście) to gra jest w całości po japońsku bez możliwości wyboru innego języka. Widziałem te wersje na play-asia z 4 miechy temu jak coś zamawiałem i chodziły chyba po 5$ :lol2: albo 6 ;) Nie pamiętam dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Heh, dziwna aukcja, praktycznie tylko dla piratów posiadających przerobioną konsolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Costi...czytaj opisy aukcji ;) 2xNIE. Pierwsze nie to, że w ogóle nie odpalisz płytki na "legalu" bo jak sam koleś pisze gra ma blokade na NTSC J (nie jest region free, no albo PAL). A po drugie jakbyś nawet jakimś cudem odpalił (teoretycznie oczywiście) to gra jest w całości po japońsku bez możliwości wyboru innego języka. Widziałem te wersje na play-asia z 4 miechy temu jak coś zamawiałem i chodziły chyba po 5$ :lol2: albo 6 ;) Nie pamiętam dokładnie.Pepraszam, nie znam sie, a cos mi sie kiedys obilo o oczy, ze wersje z Japonii maja tez sciezke angielska :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Heh, dziwna aukcja, praktycznie tylko dla piratów posiadających przerobioną konsolę.chcesz przez to powiedziec, ze wszyscy japonczycy sa piratami? :razz: jestem niezbyt zorientowany, ale co ma przerobienie konsoli do zmiany regionu ;) to juz raczej wyzsza szkola jazdy, o ile w ogole jest to mozliwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 chodzi chyba o to ze po przerobieniu mozesz odpalic gre z blokada na inny region :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Pepraszam, nie znam sie, a cos mi sie kiedys obilo o oczy, ze wersje z Japonii maja tez sciezke angielska :oops: Tzn nie no jest też jak mówisz. Może być wersja NTSC ale gra jest ogólnie region free i wtedy zazwyczaj masz po angielsku. Ale tu wyraźnie koleś pisze że gra ma blokadę regionalną ;) Więc głową muru.... chodzi chyba o to ze po przerobieniu mozesz odpalic gre z blokada na inny region :) Dokładnie o to chodzi Edytowane 22 Stycznia 2008 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Dokładnie o to chodzitoz to zabawa z emulowaniem linuxa i kernelami ^^ mozna zrobic co najwyzej w akcie desperacji... po sciagnieciu konsoli ze stanow np ;) normalna przerobka wiaze sie jedynie ze zmiana firmware dvd i trwa 3,5 min ;p Edytowane 22 Stycznia 2008 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 toz to zabawa z emulowaniem linuxa i kernelami ^^ mozna zrobic co najwyzej w akcie desperacji... po sciagnieciu konsoli ze stanow np ;) normalna przerobka wiaze sie jedynie ze zmiana firmware dvd i trwa 3,5 min ;p No... według moich wiadomości to po zmianie firmware konsola bez łaski łyka NTSC :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 napewno nie na iXtreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Chwilę mnie tu nie było... Można pobrać już Undertow za darmo z xbl. Właśnie ściągnąłem i zaraz zaczynam grę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jakoś nie podeszło mi to Undertow... :| A jak u Was...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jakoś nie podeszło mi to Undertow... :| A jak u Was...?Mi tez wcale, dziwnie wyglada sterowanie nurkiem, ktory jest tak daleko na ekranie. Nie podoba mi sie ta gra wcale. BTW to chyba kupie time pilota, swietnie sie gra i mam wpomnienia z salonow gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Niestety jak dla mnie to nic specjalnego to Undertow... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Takie sobie, przeszedlem jedna plansze i dalem sobie spokoj. Dobrze, ze za darmo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Może i za darmo, ale gra ogólnie kiszna :) Nie wiem może się komuś spodoba, ale mi nie podeszła w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Krotko apropos pada, jakiego dostalem z elite (lezal nieuzywany, bo juz wczesniej mialem dokupionego drugiego "czarnucha", a i tak glownie gralem w GH3 gitarka). Kilka dni temu chcialem pograc sobie z narzeczona w Wormsy i okazalo sie, ze ten dolaczony do zestawu elite pad cholernie 'sciaga' w lewo. Nie bede sie bawil w wysylanie na gwarancje sprzetu za 150PLN, tylko dokupie 3. czarnego pada, ale MS moglby troszke bardziej przykladac sie do selekcjonowania komponentow, tym bardziej tych, ktore znajduja sie w ich topowej odmianie sprzetu. @MiMa- chyba, ze tak, dzieki za info. W takim razie te 2min stracone na pogadanie z konsultantem moge wycenic na 150PLN ;) Edytowane 24 Stycznia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 @draak Jeśli się nie mylę, to nic nie odsyłasz. Zgłaszasz usterkę, a m$ przysyła Ci nowy :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Szukam dobrej ładowarki z akumulatorkami Sanyo Eneloop. Niedrogą i szybko ładującą. Która z nich Waszym zdaniem byłaby lepsza ? MW 8168 GS http://allegro.pl/item300045267_szybka_lad...yo_eneloop.html czy moze Camelion SLIM http://allegro.pl/item299457425_proces_lad...oop_nowosc.html a może polecacie coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dołączam sie do pytania: 4 paluszki + ładowarka, którą wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) @Monaro, ja mam ten model, jest krotko mowiac- znakomity. O jego zaletach mozesz poczytac w sieci, kazda znajduje pokrycie w rzeczywistosci. http://allegro.pl/item300045284_najlepsza_...loop_aa_4x.html Odnosnie akmulatorkow juz pisalem i nie bede sie powtarzac. edit- kupowalem u tego wlasnie goscia z allegro z odbiorem osobistym w Krk- zero problemow, jest platnikiem vatowskim, a nie zadnym szczeniakiem, takze z f-ra nie bylo rowniez problemu. Edytowane 24 Stycznia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Moze cos z rzeczy opisywanych tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=205671 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Ja nie widze sensu kupowania super mega fajnej ladowarki za 100zl. Ja kupilem camelion slim, jest procesorowa, moge ladowac 1,2,3,4 baterie naraz. 4 baterie 2500mh laduje w okolo 6h, ale po co komu szybsze ladowanie? ;) Co do pada: mowie, ze mam zepsutego pada i bez problemu przysylaja mi nowego? Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Huh? 100PLN to jest dużo? Nie sądzę, by był sens deliberowania nad 50PLN w tą, czy inną stronę- to w końcu 3 long drinki albo 4 piwa mniej w piątkowy wieczór. Zazwczaj jak coś kupuję, to jest to najlepsza oferta z rynku i dlatego też poleciłem w/w ładowarkę. eot @Tompior- bez problemu wysylają DHL'em z Niemiec (w czasie do 3 tyg.). W specjalnej ofercie dla właścicieli zarejestrowanych elite oraz premium (nie "albo", 2 konsole mają być zarejestrowane na jedno nazwisko) pozwolono mi wybrać kolor (czarny, biały i limitowany z Halo3 (sic!) ). Dopiero gdy po raz drugi będę reklamował pada, to trzeba wysłać wadliwego do nich. Aż dziwne, że polscy "biznesmeni" z allegro jeszcze na to nie wpadli... @mastah- może w Wawie sprzedają wam long drinki w 4 pakach w supermarketach. Na południu kraju tak "dobrze" nie mamy i trzeba ruszyć tyłek do lokalu... więc chyba oczywiste, że pisałem o klubach, a w tych % w Krk najtańsze nie są (i tak, uwielbiam desperados z limonką). Wybacz, ale nie rozumiem, jak te 50PLN może stanowić problem, w końcu nie kupujesz tego typu sprzętu codziennie? Chyba, że czepiasz się dla zasady... :/ Edytowane 24 Stycznia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Huh? 100PLN to jest dużo? Nie sądzę, by był sens deliberowania nad 50PLN w tą, czy inną stronę- to w końcu 3 long drinki albo 4 piwa mniej w piątkowy wieczór.Zazwczaj jak coś kupuję, to jest to najlepsza oferta z rynku i dlatego też poleciłem w/w ładowarkę. eotWTF?! Chyba mowa o 4, ale 4-pakach, chyba ze jestes burzujem i na imprezkach ownujesz wszystkich z Desperadosem w rece ;) Poza tym 50 w ta czy w ta, gdy rzecz kosztuje 100 to raczej nie jest tak malo. Chce przez to powiedizec, ze 100 za ladoware to sporo i tez wolalbym cos tanszego. Edytowane 24 Stycznia 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Huh? 100PLN to jest dużo? Nie sądzę, by był sens deliberowania nad 50PLN w tą, czy inną stronę- to w końcu 3 long drinki albo 4 piwa mniej w piątkowy wieczór.Wiesz... Niektórzy muszą caly dzień przepracować na te 50zł ;) I raczej nie kupują piwa po 12.50zł/sztuka ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian81xxx Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 sorki mam pytanie odnosnie przerabiania xboxa 360 czy gry czytaj czarny rynek beda mi dzialac z xboxa 1 wlasnie na 360??? czy to zalezy od jakiegos konkretnego chipa jakbym mogl prosic o odpowiedz bylbym wdzieczny pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...