integralny Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 czesc,mam internet przez ICP i uzwyam wyzej wymienionego modemu. niestety plytka instalacyjna zlamala mi sie a chce robic niedlugo formata. czy ktos z Was moglby przeslac mi obraz tej plytki instalacyjnej ? bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 po 1 myslenie boli? 5 sekund w google: http://www.icp.pl/sterowniki.html po 2 podłacz neta przez karte sieciową, a nie usb i 0 sterowników i mniej problemów z netem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) 1) www.google.pl -> "Motorola Sb5100" 2) http://broadband.motorola.com/noflash/sb5100.html 3) kup kabel UTP i przestań się męczyć z USB - to jest porządny modem i żadnych sterowników tak naprawdę nie potrzebuje :P [edit] .... zadziwiająca jednomyślność :D Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez ZgredeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integralny Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 chodzi o toze mam rozdzielony net na dwa kompy. jeden ciagnie na karte sieciowa a drugi na usb. poza tym posiadam bezuzytecznie lezacy w szafie switch. czy musze gdzies podac numer karty sieciowej doICP zeby podlaczyc neta przez switch ??? zaczelo sie od tego ze zlamalamisieplytka ze sterownikami dotegomodemu. i tam byly inne sterowniki, inaczej sie instalowalo i w ogole. chce zrobic formata dysku i chce byc pewien ze pozniej poradze sobie bez niczyjej pomocy z reala z podlaczeniemnetu pod moj komp. tylkokurcze dalbym sobie gloweuciac ze te sterowniki ktore mimpodaliscie na stronkach to cos innego jak toco dostalem na plytce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...