-=Qroń=- Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Mam nagrywarkę SH-S162L Samsunga (TSST corp.). Przestałą czytać płyty CD, z DVD nie ma problemu. Próbowałem nawet zmienić Firmware, ale jak podejrzewałem nic to nie dało. Czasem da radę po wielkich trudach coś odczytać. Czy to już koniec lasera?? Czyszczenie soczewki nic nie daje... Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 IMO laser pada. Jak masz gwarę, to wal i oddawaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 IMO laser pada. Jak masz gwarę, to wal i oddawaj. Ale właśnie tam są dwa lasery?? Czy idzie przez inne soczewki. Cholera nie znam się na tym ni chooj. No to mnie czeka wertowanie papierów. Cholera wie gdzie ta gwara jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...