Mighn Taghor Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 :!: Potrzebuje programik o nazwie: Borland Turbo Basic Wiem że to antyk jak jasna .... ale może ktoś ma? :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 A nie mozesz wziac zwyklego basica z pakietu DOS 6.x albo cus? Jesli koniecznie musi byc basic, bo to naprawde wielkie g... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Imho jestes w bledzie i basic jest naprawde przyjemny i dobry. Mighn Taghor: na 2 antycznych dyskietach sprzed dobrych 6-8 lat znalazlem Turbo Basic'a (pewnie potrzebujesz kompilacji) niestety CRC Error przy rozpakowywaniu, popracuje jeszcze nad tym i sie odezwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Niestety tego sie chyba nie uratuje ale moze to przyda sie w zastepstwie: http://www.powerbasic.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Potrzebuje TB ponieważ musze skompilować jeden modulik który się mi wysypał - a program główny nie przyjmie odpowiednika skompilowanego czym innym :evil: take to czasy były kiedyś piękne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Mam TURBO BASIC ver. 1.1 ..... BORLAND INTER.... Jeśli Cię dalej interesuje to skontaktuj się przez GG to Ci wyślę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...