davidson88 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam. Mam dwa problemy odnośnie dysku twardego: 1) - Dysk ma pojemność 250 Gb (przy rozdzielaniu partycji podczas formatowania wykorzystałem całą mozliwa "przestrzeń" jaka była dostepna) natomiast w windowsie jest napisane iz dysk ma tylko 120Gb. Czy jest mozliwosc "odzyskania" pozostałych 130Gb bez koniecznosci formatowania? 2) - Podczas instalacji sterownikow SATA II do dysku wyskakuje komunikat iz komputer niespełnia wymagań (?) ... jeszcze pare miesiecy temu,przed formatem, wszystki sie elegancko instalowało. (i tak, mam dysk SATA II jakby co:D). Co powinienem zrobić?...jezeli to w czyms pomoze to zainstalowany jest Win Xp +Sp2 z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) 1) - Dysk ma pojemność 250 Gb (przy rozdzielaniu partycji podczas formatowania wykorzystałem całą mozliwa "przestrzeń" jaka była dostepna) natomiast w windowsie jest napisane iz dysk ma tylko 120Gb. Czy jest mozliwosc "odzyskania" pozostałych 130Gb bez koniecznosci formatowania? Sprawdź w zarządzaniu dyskami, czy nie jest dostępne jakieś wolne miejsce. Możliwe też, że jest jakaś ukryta partycja :) Pozdro Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...