MF Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Dwóch celników rozmyśla co kupić kumplowi na urodziny. celnik1-może kino domowe z plasmowym tv celnik2-eee nie, ma juz takie w każdym pokoju nawet w łazience celnik1- to może jakiegoś wypasionego mesia? celnik2- tez nie, jego dzieci maja juz wypasy od roku, żona tez ma ze 2 celnik1- wiem wiem , w dniu jego urodzin zostawimy go samego na cle celnik2- no teraz to stary przegiołes :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 mysle ze nietrzeba robic az nowego topicu na kawal :wink: ale wracajac do temtu kawal moze byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To barzdiej pasi do tematu o zartach ale i tal :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hehe dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hehehe w sumie to moze byc:))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Stare ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Do miejscowej podstawowki zaproszono weterana wojny ojczyznianej, Bohatera Zwiazku Radzieckiego starszyne Iwanowa, zeby opowiedzial dzieciom o swoich przezyciach wojennych. Dzieci zasluchane patrza, Iwanow opowiada: - To bylo pod Sewastopolem. Szlismy do ataku na umocnione pozycje niemieckie. Kazdy z nas mial po kilka granatow. Karabiny maszynowe strzelaja, trup sciele sie gesto. Biegniemy z kolegami ostatkiem sil do linii okopow. Koledzy padaja, ja biegne dalej. Podbiegam do okopu, patrze, siedza w nim Niemcy. No to biore <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone granaty i jebut! jeden, jebut! drugi, Niemcow na drobne kawalki rozpizdzilo! ... Nauczycielka oczywiscie przerazona takim rozwojem narracji przerywa w tym miejscu i mowi: - Alez towarzyszu, przeciez to dzieci!". A Iwanow: - "Jakie, do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nedzy, dzieci! Faszysci <span style="color:red;">[ciach!]</span>i!" - Mamo, zobacz jakie ten pan ma krzywe nogi! Mamie zrobiło się głupio, wytłumaczyła synkowi, że nie wypada tak pokazywać na kogoś i że za karę ma przeczytać sztukę Szekspira. Póki nie skończy, nigdzie z nią nie pójdzie. Minął jakiś czas, sztuka przeczytana, poszli znowu na zakupy. Synek znowu zobaczył gościa z krzywymi nogami, pociągnął mamę za rękę i pamiętając naukę mamy rzekł: "O, cóż za maniery panują w tych czasach By ludzie swe jaja nosili w nawiasach!" Na pewnej propagandowej trasie przez Amerykę, prezydent Bush odwiedził pewną szkołę w celu wyjaśnienia swojej polityki. Potem poprosił dzieci o zadanie pytań. Mały Bob zabrał głos: - Panie prezydencie, mam trzy pytania: 1. Jak się pan czuje po sfingowanych wyborach, które pan wygrał? 2. Dlaczego pragnie pan bezpodstawnie zaatakować Irak? 3. Czy nie myśli pan, że bomba w Hiroshimie była największym atakiem terrorystycznym wszechczasow? W tym momencie zadzwonił dzwonek i wszyscy wyszli z klasy. Po przyjściu z przerwy prezydentowi Bushowi dalej stawiano pytania, tym razem zabrał głos Joey: - Panie prezydencie, mam pięć pytań: 1. Jak się pan czuje po sfingowanych wyborach, które pan wygrał? 2. Dlaczego pragnie pan bezpodstawnie zaatakować Irak? 3. Czy nie myśli pan, że bomba w Hiroshimie była największym atakiem terrorystycznym wszechczasow? 4. Dlaczego dzwonek na przerwę był 20 minut wcześniej? 5. Gdzie jest Bob? Bialy kierowca przejechal czarnoskórego pieszego na przejsciu dla pieszych. Tak go uderzyl, ze murzyn wlecial przez przednia szybe do wnetrza samochodu, a przez tylna wylecial. Niestety, nie ma lekko, rozprawa sadowa i wyrok: 2 lata wiezienia dla murzyna za wlamanie i próbe ucieczki Rozmawia chomik i szczur. Szczur mówi: -Sluchaj chomik, jak to jest? Ty masz cztery lapki i ja mam cztery lapki. Ty masz wystajace dwa zabki i ja mam wystajace dwa zabki. Ty masz ognek i miekkie futerko i ja tez. Ale ciebie ludzie kochaja i chca miec a mnie nienawidza, zastawiaja pulapki, wysupuja trutki. Czemu? -Wiesz co szczurek? Ty masz po prostu <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy Public Relations. Mecz Anglia-Polska, stadion Wembley, 100 tysiecy ludzi na trybunach. Druga połowa, Polska wygrywa 1-0, kibice szaleją, wrzeszczą i ogólnie jest fajno. Wszyscy oczywiście stoją, wszyscy oprócz jednego faceta, Polaka, który zamiast patrzeć na gre ostro sie onanizuje, nie zwracając na nikogo uwagi. W pewnym momencie ktoś to zauważa i zaczyna sie przyglądać. Potem szturcha drugiego i już po chwili duża grupa ludzi patrzy na ostro walczącego z "klejnotem" Polaka. Kilka minut póżniej cały stadion patrzy już na faceta, który nadal nie wie jakie wzbudza zainteresowanie. Nawet telewizyjne kamery sie na nim skupiły. Wreszcie zawodnicy obu drużyn zauważyli brak dopingu > i też patrzą tam gdzie wszyscy. W końcu UUUUHHHH!!! Facet skonczył, czerwony z wysiłku, ale szczęśliwy schował interes, wyciagnął papierosy i zapałki. W tym momencie widzi, że cały stadion patrzy w milczeniu na niego. Gościu zamiera z fajką przy ustch i zapalona zapałką, spogląda powoli wokoło i w końcu mówi zezrezygnowaniem: - Niieee, no nie mówcie że tu nie wolno jarać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jezeli mowa o celnikach to: Glowny Urzad Celny zrobil ankiete na temat "Jak dlugo musisz zbierac lapowki zeby sobie kupic BMW" I po kolei: - celnik polsko-niemieckiej granicy odpowiedzial "no z dwa, trzy miesiace" - celnik polsko-czeskiej "tak z pol roku" -celnik polsko-rosyjskiej "ja wiem ? z dwa lata" ??? Komisja taka zdziwiona "tak dlugo ??" A on: no bez przesady panowie, BMW to w koncu duza firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Sex po śmierci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jezeli mowa o celnikach to: Glowny Urzad Celny zrobil ankiete na temat "Jak dlugo musisz zbierac lapowki zeby sobie kupic BMW" I po kolei: - celnik polsko-niemieckiej granicy odpowiedzial "no z dwa, trzy miesiace" - celnik polsko-czeskiej "tak z pol roku" -celnik polsko-rosyjskiej "ja wiem ? z dwa lata" ??? Komisja taka zdziwiona "tak dlugo ??" A on: no bez przesady panowie, BMW to w koncu duza firma. :D ten kawal mnie rozbroil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 ja tez mam kilka o bladynkach - Dlaczego blondynka poprzestala na trzecim dziecku? - Bo slyszala, ze co czwarty urodzony czlowiek to Chiñczyk. - Jak blondynka usilowala zabic ptaka? - Rzucila go w przepasc Przychodzi blondynka do lekarza: - Panie doktorze! Ja mam dwa krêgoslupy!!! - ??? - Naprawdê! - Alez prosze pani! To jest niemozliwe! - A jednak! - W takim razie proszê isc na przeswietlenie i wrócic do mnie z wynikiem. Po pewnym czasie blondynka wraca z rentgena. Lekarz bierze od niej zdjecie, patrzy i mówi: - Nastepnym razem, kiedy bêdzie pani wkladala nowy tampon to wczeœniej prosze wyjac stary!!! - Dlaczego blondynka staje w kacie, gdy jest jej zimno? - Bo w k¹cie jest 90 stopni. - Dlaczego blondynki nic nie mówi¹ podczas stosunku? 1: Bo mamy im mówily, aby nie rozmawiac z nieznajomymi... 2: Bo mamy zawsze im mówily, ze nie nalezy mówic z pelnymi ustami... - Dlaczego blondynki nie lubia oranzady w proszku? - Bo nie wiedza, jak wlac pól litra wody do tej malej torebeczki... - Co umieszcza blondynka za uszami by byc bardziej atrakcyjna? - Nogi. Blondynka zamówila pizze. Sprzedawca pyta sie czy pokroiæ na szesc czy na dwanascie kawalków. Ona odpowiada: - Szesc, bo dwunastu to ja nie zjem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Dziewczyna wypytuje chłopaka na pierwszej randce. - Józek, a masz jakieś nałogi? - Ależ skąd! - A masz jakieś hobby? - Tak, lubię roślinki. - A jakie? - Chmiel, tyton, konopie... ############ Patrol policyjny zatrzymał kierowcą, który prowadził samochód w sposób dość ekscentryczny. - Czy pan przypadkiem nie wypił paru kieliszków? - Skądże znowu! - Więc proszę przejść parę kroków po linii wyznaczającej środek jezdni. - Po lewej czy po prawej? ######A tutaj przysłowia###### Nie pożądaj żony bliźniego swego nadaremno. Kto rano wstaje, ten sam sobie szkodzi. Gdzie kucharek sześć, tam zero zero siedem zgłoś się. Tym chata bogata, co ukradnie tata. Czym chata bogata - tym goście rzygają!! Nie taka kobieta straszna jak się umaluje. Jak cię widzą - to pracuj. Kto rano wstaje, ten jest głupi. Takich trzech jak nas dwóch, to tak, jakby nikogo nie było. Mamut do mamuta i pomidory urosną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Boze ludzie jest juz dosc dlugi topic na ten temat!!! Widzac ze lenistwo ludzkie niezna granic :? Tutaj zamieszczajcie te dowcipy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jezeli mowa o celnikach to: Glowny Urzad Celny zrobil ankiete na temat "Jak dlugo musisz zbierac lapowki zeby sobie kupic BMW" I po kolei: - celnik polsko-niemieckiej granicy odpowiedzial "no z dwa, trzy miesiace" - celnik polsko-czeskiej "tak z pol roku" -celnik polsko-rosyjskiej "ja wiem ? z dwa lata" ??? Komisja taka zdziwiona "tak dlugo ??" A on: no bez przesady panowie, BMW to w koncu duza firma. ROTFL upadłem i się chyba nie podniose :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jasiu napisal na lawce na lekcji "kur.wa". Nauczycielka widzac to powiedziala Jasiowi zeby nastepnego dnia przyszedl z tata do szkoly. Tata patrzy na napis zrobiony przez Jasia dluzsza chwile i mowi... "Ja tu kur.wa zadnego bledu nie widze". -Panie doktorze, mam klopoty z pamiecia -Od kiedy? -Co od kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hehe seX po smierdzi jest cool ;) u niektorych juz w wieki 25lat tak wyglada (chodzi o predkosc :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jurand ze Spychowa wraca z niewoli u Krzyżaków. Na drodze spotykają go polscy rycerze i pytają: - człowieku, kto ci to zrobił??? Na to jurand z mozołem kreśli krzyż na piersi. Rycerze zdumieni: - Nie gadaj, PCK?! Dwa dresy wchodzą do McDonalds'a - Dwa Wieśmacki! - To widzę, ale co do jedzenia - pyta sprzedawca. Jak w prosty sposób przerobić "malucha" na wersję sportową? - Kupić sobie adidasy i wsadzić je do bagażnika. Dlaczego wypłata jest zawsze pod koniec miesiąca? Żeby starczyło do pierwszego. -Tyle złego naczytałem się o piciu akoholu, że postanowiłem z tym skończyć! - Z piciem!? - Nie, z czytaniem. cdn. :wink: Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 te kosciaki sa super - hahahaha ale sie usmialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Do żołnierzy jedzących obiad w stołówce podchodzi oficer i pyta: - Czemu macie takie skwaszone miny? - Niech pan porucznik spróbuje! - jeden z żołnierzy podsuwa swą menażkę. Porucznik próbuje zawartości menażki i stwierdza zdumiony: - przecież ta zupa jest całkiem niezła! - Właśnie! A kucharz mówi, że to kawa! W ogrodzie tulipan mówi do róży: - Różo, kochasz mnie? - Kocham cię tulipanie. - A pragniesz mnie różyczko? - Och, jak bardzo. Zapada chwila ciszy. Nagle odzywa sie tulipan: - No kiedy wreszcie przylecą te cholerne pszczoły! Jasiu puka do dzrzwi sąsiada. - Tata prosił, aby mu pan pożyczył korkociąg. - Korkociąg? Powiedz ojcu, że za chwilę sam mu go przyniosę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 nawet, nawet..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ha,ha ten sex po śmierci jes THE BEST a reszta też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 :lol: :lol: dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Niektóre bardzo dobre :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Sex po śmierci :D buahahahahaha lol :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...