Miguel707 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No więc wygląda to tak : instalowałem stery od płyty głównej. Wszystko się poinstalowało, tylko dysk SATA nie działa. I w prawym dolnym rogu ekranu jest ikonka "bezpiecznego usuwania sprzętu", a tam jest mój dysk... Co zrobić, aby przywrócić dysk do poprawnego działania ? Dodam, że przed instalacją sterów wszystko było OK .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 a uaktywniles dysk (utworzyles partycje) w zarzadzaniu dyskami/instalatorze windy na dysku sata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Dysk już był dawno partycjonowany itp. Ale rozwiązałem już problem - przeinstalowałem windę jeszcze raz i nie instalowałem żadnego sterownika z mobo, prócz dźwięku i wszystko chodzi OK. Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Chodzi jako sata 1 cz sata 2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dysk SATA2 ograniczony zworką na SATA1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Dziwne. W druga manke jakby bylo to bym zrozumial, ale teraz. Kabel oczywiscie wymieniales.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek11 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Trzeba go sobie zaimportowac do windy. Wchodzisz w panel ster. dalej w wydajnosc i konserwa ;-) Narzedzia administracyjne, zarzadzanie komputerem. A tam masz drzewko a w nim zarzadzanie dyskami. Tam widac ten dysk sata. Klikasz go lewym i w menu jest importowanie dyskow. i to powinno zalatwic sprawe. Ps mialem to samo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...