motorbreath_1987 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam 6 zaproszeń do rozdania :wink: jeśli ktoś chce to na PW pisać. Pozdro Pare screenów z gry: Ja juz wykorzystałem wszystkie zaproszonka. Miłego grania ;) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez motorbreath_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kurcze, ta gra kojarzy mi się z MU (styl walki), WOW (taka grafika- ale rzut izometryczny), Diablo (skille). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Powiem tak, milo sie pyka, ale mnie takie cos juz nudzi, czulem sie, jakbym gral w sp a nie mp. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) No beta nnudzi głównie ze względu na to że prawie nie ma w niej questów, chociaż w ostatniego builda nie grałem bo teraz trwa alpha Hellgate: London :) . Jak ktoś chce zaproszenie do mythos to tutaj można było dostać, ale nie wiem czy komuś jeszcze jakieś wolne zostały. Powiem tak, milo sie pyka, ale mnie takie cos juz nudzi, czulem sie, jakbym gral w sp a nie mp. ;]Ale grasz sam czy z całym teamem? Samemu się kiepsko gra, to gra stworzona tylko do gry w teamach. W 2 osoby już całkiem inaczej się gra a co dopiero w więcej. A 2 buildy wstecz to właściwie później trzeba było mieć team bo inaczej śmierć co 3 min Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) a ja sobie poczekam cierpliwie na full'a :P na d2 +lod czekalem cierpliwie, tak tutaj poczekam :D calkiem fajnie sie to zapowiada Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jeszcze nie grałem, ale zapewne zakosztuje - byle tylko nie popelnili bledu wiekszosci tego typu gier - zaczynaja sie i koncza na zabijaniu setek potworow co predzej czy pozniej zaczyna sie robic nuuudne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Z tego co jest napisane na http://www.mythos.com/ każdy dostał jedno zaproszenie do wysłania. Może ktoś mi podesłać ? :) Mateusz.koczorowski@gmail.com Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Oglądałem trailery i urywki na jutubie i muszę powiedzieć, że dawno nie słyszałem tak świetnego udźwiękowienia w grze. Napoje, czary, przedmioty czy potworki - aż przyjemnie posłuchać. Czekam na pełną wersję, może zbierzemy się w jakiś klan PPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Wyszedł nowy build, podobno zmiany są ogromne. Ja póki co tylko trochę grałem, system skilli nieco zmieniony, zmodyfikowana mapa świata i sposób podróżowania. Zapowiada się świetnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 na kiedy jest przewidziana premiera finalnej wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Nie ma ustalonej daty. Pograłem w nowy build trochę (12lvl mam) i zdecydowanie lepiej się gra niż wcześniej, no i rozbudowano mapę, teraz jestem na nowych obszarach, których wcześniej nie było - coś jakby II Akt z Diablo 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam 4 invites, jak ktos chce to pisac tutaj @, pw nie odbieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 To zarzuc jednym - moze obadam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 yeti696@gmail.com prosze o zaproszenie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) To zarzuc jednym - moze obadam ;] Gimi mejl hir. ;] yeti696@gmail.com prosze o zaproszenie :] Poszlo. ja też proszę :) sigard@vp.pl Poszlo. 2 left Edytowane 12 Stycznia 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obsy Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) ja też proszę :) Edytowane 19 Stycznia 2009 przez obsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Gimi mejl hir. ;] sebastian.oktaba@gmail.com :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obsy Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 19 Stycznia 2009 przez obsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak mozna to poprosze zaporszonko na radzioleq@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 sebastian.oktaba@gmail.com :> jak mozna to poprosze zaporszonko na radzioleq@gmail.com Poszly na oba e-mail'e, ivnites wyprzedane. ;] Zassalem sobie z ciekawosci obecnego klienta i sporo sie zmienilo od czasow wczesnej wersji testowej, jak bede mial dluzsza chwile czasu to obczaje, ale jutro sesja i mam 'ciekawsze' rzeczy do roboty. :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak ktos ma zaproszenie to bym z checią szarpnał xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Owszem, też bym nie pogardził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 I ja rowniez chetnie obadalbym co gierka ma do zaoferowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie pamietam jak to jest dokladnie, ale chyba kazda nowa osoba ma do rozdania zaproszenia, ael to juz kto inny musi zweryfikowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jedyne co aktualnie zanotowalem to to, ze ma slaby transfer przy sciaganiu do zaoferowania =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mi klient szedl pelna predkoscia lacza z www, moze wrzuc na menadzera jakiegos i daj kilka zrodel. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obsy Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 19 Stycznia 2009 przez obsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 wie ktos jak sciagnac tą gre przez flashgeta? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A ma ktos rzucic Invite ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Uff... Gierka wydaje sie niezla. Jakby ktos mial zaproszenie (i byl chetny do podzielenia sie) to prosze o wyslanie go na: d0b0c0p.pl[malpka]gmail.com Z gory dziekuje :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...