TeLe Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie pamietam jak to jest dokladnie, ale chyba kazda nowa osoba ma do rozdania zaproszenia, ael to juz kto inny musi zweryfikowac.niestety :P chyba osoby zaproszone nie dostaja tego 1 invita na start, przynajmniej ja nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja również prosił bym o zaproszenie na adres: skwarek8700@wp.pl. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 tez prosze :) boruva@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja tez moge rozdac jesli jakieś mam jeszcze :P Gierka fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 to i ja poproszę zaproszonko m4r.kras0n(at)gmail.com (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 to ja poprosze 1 sztuke na wynos tomcat@mail.icpnet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 zostało mi jeszcze osiem moj nick w grze: AntoniStuleja acc: Wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 no niestety nowi nie dostaja zadnych zaproszen . zaczynam sciaganie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 to i ja poprosze :) michal999[at]gmail[dot]com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) masell[at]wp.pl dzieki juz mam :) Edytowane 13 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) A prosze bardzo. Jeszcze mi 5 zostało. Edit: 4 :P Edytowane 13 Stycznia 2008 przez DMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 A prosze bardzo. Jeszcze mi 5 zostało. Edit: 4 :P i ja bym prosił gulczas@gmail.com dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 costi@poczta.onet.pl bym poprosil. Thx from the mountain :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 skonczylo juz sie :P kto dostał niech się cieszy :P Jak wam sie gra nie spodoba to oddajcie acc komus innemu, szkoda zeby sie zmarnowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 shade.xf@gmail.com jezeli ktos jeszcze posiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaproszonko przyjmę :)) gonzoou[na]o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Także poproszę, miazga82@gmail.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 to i ja poprosze na chubbchubb(a)o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukov Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 juz pewnie nie "styknie" no ale sprobowac szczescia mozna :D yaqbek@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jeżeli się komuś nudzi w grze albo ma ochotę zrobić jakaś epic mapke zapraszam do przyjaciół;) Nick:Teleska Dodawanie przyjaciół jest pod klawiszem F. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 gra ogólnie za bardzo cukierkowa jak dla mnie, wolałbym bardziej mroczny krwawy demoniczny klimat :] ps mam jedno zaproszenie wolne, nie wiem czy ktoś z powyżsyzch osób już dostał, więc się pytam, kto by chciał, chętnie dam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 To ja bym poprosil, jesli mozna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 To ja moze napisze jeszcze raz w ten oto sposob :) jezeli ktos ma zaproszenie slac na chubbchubb@o2.pl Jezeli zaproszenie juz dostane - edytuje posta :) Z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Jeżeli ktoś chce się pozbyć zaproszenia to z chęcią przyjmę ;] dostałem zaproszenie po rejstracji na stronie... Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jeśli ktoś będzie tak miły i rzuci zaproszeniem dla starego wyjadacza Diablo to poproszę :) email: sough(at)gazeta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 No to ja też się zgłaszam z uniżoną supliką :) ulvhedin79(at)interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 adamm84@wp.pl pliiizzzzz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 drunk.zozol@op.pl - Także poproszę o zaproszonko :) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 sirgestapo@wp.pl prosił bym [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deux3 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja też poprosze jesli ktoś jeszcze ma deux3@interia.pl Z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...