garrett76 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Krazę po forach któryś dzień i jestem trochę przytkany potrzebuję trochę podkręcić posiadany sprzęt i wymarzyły mi się takie oto parametry 1)Przyszła pora powiedzieć papa AGP i zafundować sobie nowy procesor. Problem w tym, że jestem przywiązany do swoich 4x512 DDR400 i jakoś nie kalkuluje mi się ich sprzedaż smilies/tongue.gif. Czyli płyta winna mieć 4 gniazda na takowe pamiątki:) 2)Używane płyty- no cóż mają często SATA1 gdy tymczasem na moich "barkach" życzyłbym sobie już SATA2. ZAtem to warunek kolejny 3)PCI-E x16 smilies/smile.gif 4)gniazdo proca- no cóż pewnie 939, chociaż jesli ktoś przy w/w może polecić np. AM2 lub cokolwiek pod intelowskie c2d;) ma u mnie DUZE PIWO Póki co moje typy to: Biostar NF4-A9A Ultra-A9A rev1.2 http://znak.pl/index.php?cid=327&scid=...9BioNF4UltraA9A ale producent cokolwiek nie znany, ewentualnie trafiają się całkiem ciekawe modele MSI niestety mATX a tych się trochę obawiam, jak pracują w pełnowymiarowych obudowach obłożone sprzętem po czubek laminatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nie ten dział... Ten biostar będzie lepszy niż msi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...