sq8shq Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam, szykuje sie wlasnie do zakupu jakiejs rozsadnej myszki (max 130-140pln), posiadam obecnie podkladke Icemata 2nd i potrzebuje myszki ktora by z nia dobrze wspolgrala. Ogladalem calkiem sporo myszke i prawde mowiac w dolni najlepiej lezy mi mx400 oraz mx600 a pozniej lx7, bradzo widzi mi sie tez ms laser 5000 pytanie tylko czy beda dobrze wspolpracowaly z icematem? Moze ktos uzywa badz testowal powyzsze myszki na icemacie? Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez sq8shq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wszystkie te myszy maja akceleracje wsteczna (ktora mozna zauwazc bez problemu na zwyklych szmatach), to co dopiero bedzie na icemacie (ktory zawsze jest bardziej wymagajacy pod tym wzgledem). Ja bym odradzal takie polaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...