Gość Lionheart Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Sprzedaje kompa i chce brać w końcu laptopa, mam już dość ciągłych narzekań na pobór prądu, więc odetnę niektórym dostęp do kompa, to będą inaczej piszczęli :) W każdym razie mam 1500 zł na laptopa. Szukałem po Allegro, ale ciężko na coś się zdecydować. Moje wymagania to: Sempron 64-bitowy lub P4/P Mobile RAM: może być nawet 256 MB, byle możliwość dodania Dysk: co najmniej 60 GB Grafa: chciałbym coś od ATI, byle nie R9000, widziałem nawet R9600, ale ciekaw jestem, czy X700 okazyjnie dałoby się wyrwać Swoją drogą, to czy jest możliwość w przyszłości np. dokupienia karty graficznej lub procesora i gdzie coś takiego można znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwantez Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Obawiam sie że masz nierealne oczekiwania jak za tą kase. Ta toshiba wygląda nienajgorzej http://allegro.pl/item185331496_toshiba_sa...ok_okazja_.html . Wiem że napisałeś że chcesz P4 ale ten celeronek nie będzie sie strasznie różnił wydajnością. GHZ to nie wszystko. Na x700 raczej nie masz szans i dysk 60 też będzie ciężko ale patrz może coś wypatrzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 kilka postów niżej jest IDENTYCZNY temat. W tej cenie dell d600 albo hpnc6000. Ja mam della więc go polecam, świetny laptop który działa lepiej niż niektóre nowe. Mówią że nc6000 też jest spoko, ja go nie widziałem więc nie wiem.Hp na ati 9600, dell ma ati 9000. Dalej konfiguracje podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lionheart Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tak, czytałem ten wątek, chociaż mam mieszane uczucia. Ten Dell jest bardzo ładny i cieńszy od tego HPka, ale ma R9000 zamiast R9600. Zobaczę jak będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 della polecam bo jest niezniszczalny. Dostałem go jakiś czas temu z niemiec ale nie potrafiłem odpalić bo był zablokowany hasłem, więc leżał sobie w piwnicy. Znalazłem go przypadkiem miesiąc temu i postanowiłem go odpalić (okazało się że żeby odblokować trzeba wylutować eeprom i go zresetować). Komp był cały zawilgocony, trzeba było całego rozebrać i suszyć :? No i wszystko działa w 100%. Jestem pod wrażeniem. Karta jest też całkiem ok, w nfs underground pograsz na 800x600. Ale od grania to mam pc`ta więc na tym nie gram. Z hp`kiem nie mam doświadczeń, ale mówią na forum że też jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...