sefar Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam Jakoś w styczniu zakupiłem komputer razem z kartą graficzną Readon X700 Sapphire 256MB. 2 dni temu zainstalowałem nowe sterowniki, wchodzę do ustawień, patrzę a tam Readon X550. I teraz nie wiem, co jest grane, czy kupiłem kota w worku czy jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie. Proszę o odpowiedź ;) Pozdrawiam Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez sefar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Swego czasu slyszalem o pewnym sklepie , ktory modowal biosy... Ale nie wiem czy dotyczy to tez X700... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zainstaluj sobie everesta i zobacz jaki rdzeń pokazuje, ile potoków i jakie taktowania ma karta. Może jakiś 3dmark (03) odpal i zobacz wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...