DaRoN Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam panów. Potsrzebuję komendy, które pozwolą mi z linni poleceń tudzież konsoli odpalic proces na jednym rdzenu. Znalazłem start, imagecfg - ale niestety u mnie polecenie start /affinity jest niedostępne, tak samo jak procaff / set imagecfg w ogóle nie działa... Na to musi być jakaś rada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Windows powershell ma od groma takich opcji, cos tam znajdziesz dla siebie. A po co chcesz tak zrobić? tu link Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 CS kiepowato chodził(2x sszybciej) Właściwie to rozwiązałem ten problem - najnowsza łata AMD(czyli defacto łata od MS) dała lepsze zarządzanie X2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...