sarmat Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Posiadam kartę graficzną Galaxy GeForce 7900GS 1,2ns (Zalman) i mam pewien problem. Otóż, gdy próbuję podkręcić kartę korzystając z funkcji "Find Max Core" lub "Find Max Mem" w programie ATITool, to program nie wykrywa żadnych artefaktów, mimo że sam je dostrzegam. Podobnie gdy korzystam z funkcji "Scan for artifacts". Próbowałem zainstalować inne sterowniki i niestety dalej to samo. Czy ktoś miał podobny problem? Co może być tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ewidentnie problemem jest sam Atitool :), gdyż nie potrafi wykryć błędów, która jak sam mówisz są widoczne na ekranie proponuje wgrać inną wersję Atitool'a, a jak to nie pomoże to nie pozostaje nic innego jak wpatrywanie się w monitor i wyłapywanie artefaktów samemu :) wg mnie jest to jedyna sensowna metoda na OC, a nie ufanie jakimś nędznym skanerom ten progs łapie arty jak szalony http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentine Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Hmm mam ten sam problem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...