itson Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 można połączyć 2 komputery w taki sposób aby na obu monitorach było wyświetlane to samo i obie klawiatury działały jak by to była jedna (obojętnie na którą nacisnę, efekt będzie ten sam)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 pewnie można, ale wydaje mi się że po 2 minutach pracy coś by się rozjachało i już byś nie miał tych samych operacji na 2 kompach.. bo jeden dziala wolniej, drugi szybciej... bo tu się wywali taki komunikat a tam inny... Powiedz lepiej po co Ci taki feature to może podamy bardziej trafne rozwiązanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wydaje mi się, że 1 komputer musiał by być serwerem, a drugi się do niego zalogować, ale nie wiem, bo to nie moja dziedzina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 UltraVNC uruchomione na pełnym ekranie. Na 1 serwer, an 2 klient. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...