Sadol Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 To jest sklejka i ma 15mm grubosci. U ojca w pracy z takiej dechy robi sie wykrojniki do kartonow (albo jakos tak). Ale w zwyklych sklepach tez ja mozna na pewno dostac. Czytajac wasze wypowiedzi ciagle sie zbieram do polakierowania tej dechy ale narazie jakos mi sie niechce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nieźle żeś wykombinował ale ja wole normalną budę ewentualnie troche zmodowaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shexbeer Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 BUDA NA WYPASIE!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 no calkiem calkiem tylko najlepiej machnij jakims lakierem zeby pasowalo do reszty mebla mam do ciebie jedno pytanie: gdzie stoi monitor? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Monitor stoi z boku. Zreszta masz tu zdjecie. Troche nie najlepiej skadrowane, no ale to byla impreza 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 hie hie, spok na pierwszym planie najwazniejsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 :lol: widze ze duzo "sprzetu" macie/mieliscie ;) ale pewnie pingi skakaly na leb na szyje.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Oj ostro bylo :twisted: No ale mielismy firmowy sprzet - Lodka Bols, wujek Smirnoff i trawa z losia(zobroweczka). Fajnie bylo ale to przeciez byly moje urodzinki. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...