PawelDK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 haha dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) No proszę. Znalazłem naszego Drejka. ;) Edytowane 12 Lutego 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Ok, przeszedlem Drake'a. Zajęło mi to ok. 8.5 godziny, grało się całkiem przyjemnie, ale raczej bez rewelacji. Największa wada gry to oczywiscie za dużo strzelania, za mało skakania, biegania i rozwiązywania zagadek. Do tego strasznie mnie denerwowało kiedy Drake (wraz z przyjaciolmi) odkrywa jakies tajne od setek lat nieuzywane przejscie (komnate) wchodzi, a tam na niego czekają dziesiątki przeciwników, wtf? Graficznie jest to rewelacja, nie grałem w ładniejszą grę na konsole, a grałem w GoW, Bioshock, CoD4, Heavenly Sword, Mass Effect (no i widziałem Racheta, za którego niedługo się zabieram). Podsumowując - 7.5/10 Edytowane 13 Lutego 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...