yuucOm Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Po co zmieniac cos co jest juz dobre od 10 lat? Tym zapewne bede sie kierowac tworcy SC2. Przekombinowanie nie poplaca i lepiej aby blizzard nie musial sie o tym przekonac na slasnej skorze. Wydaje mi sie, ze stworza gre na najwyzwyszm poziomie grywalnosci i nawet jesli balans zostanie zachwiany to mysle, ze odpowiednie patche beda powstawac bardzo szybko. Z tego co czytalem to oni nawet nie zaczeli prac nad trybem single player, caly czas doskonala multiplayera i oby im sie to udalo. Zreszta gdyby gra okazala sie niewypalem pewnie milelibysmy masowe samobojstwa koreanskich fanow. Sadze, ze Blizzard ma tego pelna swiadomosc ;-) Bo może w koncu to sie znudzić ;] ? To tak na boku bo sam chce aby właściwie to był SC1 + nowa oprawa + nowe jednodtki i coś tam jeszcze. A tak na marginesie to w stopce na GS zauważyłem nieciekawą rzecz: Starcraft II Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Developer: Blizzard Entertainment Genre: Strategy Platform: PC Release: 11/07/2008 Oby to nie była prawda ;d. Edytowane 22 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgerfortz Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 CZy wie ktos co znaczy napis "GG" na koncu gameplaya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 yyy "good game" ? to taki zwrot w języku geeków na koniec gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) CZy wie ktos co znaczy napis "GG" na koncu gameplaya?Koreańczycy piszą "gege", co po naszemu znaczy mniej więcej "hehe". Prezentacja S2 odbyła się w Korei, więc to taki ukłon Blizzarda w stronę największego rynku zbytu dla ich gier. Edytowane 22 Maja 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) CZy wie ktos co znaczy napis "GG" na koncu gameplaya? Koreańczycy piszą "gege", co po naszemu znaczy mniej więcej "hehe". Prezentacja S2 odbyła się w Korei, więc to taki ukłon Blizzarda w stronę największego rynku zbytu dla ich gier.Imo to jednak gg (gie gie ;d) czyli goodgame (Best multi player FPS sie kłania aka ET ale mniejsza z tym ;]). A co do premiery to ta data: 11/07/2008 jest w prawdziwna ? :?. Widział ktoś inna date czy tylko "when it's done" ? Edytowane 22 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Imo to jednak gg (gie gie ;d) czyli goodgame (Best multi player FPS sie kłania aka ET ale mniejsza z tym ;]). A co do premiery to ta data: 11/07/2008 jest w prawdziwna ? :?. Widział ktoś inna date czy tylko "when it's done" ? ja znalazłem na oficialnej stronie coś takiego: https://us.blizzard.com/sc2... tutaj pisze ze przewidywana data dostawy wersji kolekcjonerskiej to październik 2007 roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Popiół, zdajesz sobie sprawe, ze w tym linku mowa jest o figurce marine'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Imo to jednak gg (gie gie ;d) czyli goodgameMylisz się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ooo właśnie zainstalowałem sobie SC + BW żeby se odświeżyć całą tą historię. I....... kurde ta gra z tym całym wiekiem na karku nie straciła nic ze swojej miodności :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Popiół, zdajesz sobie sprawe, ze w tym linku mowa jest o figurce marine'a? ups gafa :oops: kumpel mi zapodal linka, przejrzalem i sadzilem ze to faktycznie chodzi o sc kolekcjonerska edycja z figurką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sier9iej Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) What-ever, jaka gra bedzie sie okaze. Pozostaje cierpliwie czekać, zapewne będzie masa fake-ow jak z nowym albumem [LP] - "Minutes to midnight" :D Ale osobiście - mam więcej zaufania do Blizzard niż do EA, zje... hali kompletnie serie CnC. Jak CCG + ZH to był dobry, postęp w dziedzinie RTS, tak CnC3 jest powrotem do zgnilizny [back to rotten]. Do momentu pracy Westwood studios w EA było ok, jak sie rozpadli na dobre [i zaczęli własne studio Petroglyph] to CnC przepadło na dobre. Edytowane 22 Maja 2007 przez Sier9iej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ups gafa :oops: kumpel mi zapodal linka, przejrzalem i sadzilem ze to faktycznie chodzi o sc kolekcjonerska edycja z figurką :P ladna mi figurka ;) prawie 8kg wagi, ponad 45cm wysokosci :rolleyes: jedyne 199Euro ;) piekne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Screeny SC1 pokazywane były rok przed wydaniem samej gry. Sądze że dopracowywanie SC2 potrwa conajmniej rok. Ta gra jest bardziej skomplikowana niż 1wsza część (więcej jednostek, nowe umiejętności starych itd.). Ciekawi mnie multiplayer........ czy będzie za freeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Screeny SC1 pokazywane były rok przed wydaniem samej gry. Sądze że dopracowywanie SC2 potrwa conajmniej rok. Ta gra jest bardziej skomplikowana niż 1wsza część (więcej jednostek, nowe umiejętności starych itd.). Ciekawi mnie multiplayer........ czy będzie za freeeeeeee hehe battle.net zawsze był jest i będzie za free :D (oby.... chyba ze im kasa do głowy uderzyła po tym WoW'ie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Bedzie za free, musi być; no chyba ze panowie z Blizzarda upadliby na głowe ale w to wątpie ;). Btw co do daty premiery. Na jednych stopkach widze TBA (to be announced) a na innych znów nową date tym razem styczeń 2008 ;0 (EDiT nie styczeń tylko 1 październik 2008 ;) czyli o tydzień wcześniej niż poprzednia data): Starcraft II Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Developer: Blizzard Entertainment Genre: Strategy Platform: PC Release: 10/01/2008 Ciekaw jestem skąd oni mają takie info. Edytowane 24 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 yuucOm, jesli ta data podawana jest na amerykanskich stronach, to nietety to nie jest styczen, tylko pazdziernik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) yuucOm, jesli ta data podawana jest na amerykanskich stronach, to nietety to nie jest styczen, tylko pazdziernik.Ale jestem głupi. Ofc masz racje bo to z GS jest ;). Wcześniej tez podawałem date (10/7/2008) a teraz jest o tydznień wcześniej :lol:. Mój bład. Oby ta data była nieprawdziwa. Edytowane 24 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Battle.net będzie za free, bo w instrukcjach do gier od Blizzarda jest, że korzystanie z BN jest darmowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 BN jest darmowe dla dotychczasowych gier BLIZZARDa. Firma może pójść śladami MS (WIN LIVE) i BN będzie płatne dla SC2. Niestety to oni dyktują warunki... bądźmy dobrej myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 BN jest darmowe dla dotychczasowych gier BLIZZARDa. Firma może pójść śladami MS (WIN LIVE) i BN będzie płatne dla SC2. Niestety to oni dyktują warunki... bądźmy dobrej myśli Wiesz ja tez dyktuje. Wystarczy ze gry nie kupie a tak napewno zrobiej jakby BN nie był za free (imo na 100% bedzie ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Akurat na Starcraft ma taką rzeszę fanów, ze w dzisiejszych czasach na kolejną część rzuci się tłum, a abonament zbytnio przeszkadzac nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 You wanna piece of me boy!! :) tak mi się przypomniało hehe aż łezka się kręci ;) najlepszy tekst z całego stara hehehe (najbardziej chyba zapadał w pamięć) no ale jeszcze mase takich można wymienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Good day commander też coś mi zapadł w pamięci [;. A you wanna piece of me boy to po nocach sie śni, nigdy się tego nie zapomni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Czas zaczac cwiczyc micro Murowany hit, jak kazda gra ze stajni blizzarda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 słyszeliscie ze beda zniesione limity jedonstek :) ? "Największą zmianą wydaje się zniesienie wszelkich limitów na liczbę jednostek. Poszkolimy do woli. Czy to krok w dobrym kierunku? Na pewno niebezpieczny, bo wielu graczy, np. po zyskaniu przewagi w początkowej fazie gry, wybuduje więcej ekspansji i będzie się kisić w bazie, nie śpiesząc się z atakiem, do momentu zyskania pięciokrotnej przewagi liczebnej. Obawiam się, że to rozwiązanie może spłycić i wydłużyć rozgrywkę. " cytat skas tam ... kumpel mi wyslal :) Ładnie bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Osobiscie nie slyszalem o tej zmianie i watpie zeby zostala wprowadzona. Zreszta z np TEGO screenshota wynika ze limit zostaje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Osobiscie nie slyszalem o tej zmianie i watpie zeby zostala wprowadzona. Zreszta z np TEGO screenshota wynika ze limit zostaje :wink: nie koniecznie bo moze byc powyzej 200 (limit) :) Edytowane 26 Maja 2007 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 limit ma być zniesiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Stronę wcześniej było już o tym pisane: imo chodzi o zniesienie limitu jednostek w grupie, a nie w calej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ruszył (2 dni temu :lol:) http://www.starcraft2.net.pl/. Fajny jest ostatni news z figurką ;d. Nawet fajna ale ja bym wolał firebat'a. No a cena: 199Euro z deka z [gluteus maximus] ;0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...