Blackwhite Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 dlugo sie czeka na odpowiedz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Wymagania minimalne: • Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7 • 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor • 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7 • 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card • 1024x768 minimum display resolution • 4 GB free hard space (Beta) • Broadband connection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 http://img522.imageshack.us/i/beztytuuoh.jpg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 eee u mnie na koncie nic nie ma narazie .Pewnie ci co maja wiekszosc gier otrzymuja jako pierwsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Terz mi sie tak wydaje, aj mam niestety tylko 2 gierki takze marne szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Według Blizzarda ilość gier nie ma wpływu na wysyłanie kluczy. Wpływ ma konfiguracja kompa i szczęście. Czy ktoś z was dostał klucz? Jeśli tak to czy przyszedł mail, czy trzeba sprawdzać na koncie battle.net? Edytowane 18 Lutego 2010 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 to moze byc fajny temat: http://www.terran.pl/forum/topic/148-sc2-b...nia-zamowienia/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Pierwsza partia "kluczy" to podobno 20 tys. Podejrzewając ogólne zainteresowanie tytułem, to pewnie sobie poczekamy, jeśli będą w podobnych partiach rozsyłać dalsze klucze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 na BattleNecie rejestrowac sie z polskimi 'ogonkami'? czy bez? zeby nie bylo pozniej problemow z logowaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Rejestrujesz się kontem pocztowym, więc i tak polskich znaków nie dodasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Rejestrujesz się kontem pocztowym, więc i tak polskich znaków nie dodasz.jak to nie, zadaja podania imienia/nazwiska, dane adresowe, telefon... osobiscie nie usmiecha mi sie w kolejnym miejscu zostawiac swoje dane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 nie opowiadajcie farmazonów, żadnych kluczy nie ma, logujesz sie na konto battle net, pobierasz downloadera , 3mb, ktory pobiera nam gre 1.6GB na dysk, później instalujemy ja , odpalamy logujemy sie do gry nazwa konta battle net + haslo, żadnych kluczy nie ma, gra chodzi na max detalach, czyli wszystko ultra 1680x1050 płynnie, powiem tak , zagrałem i straciłem 6 h z życia , blizzard znowu odwalił kupę pięknej roboty, przeniósł klimat starcrafta 1 do 2ki dodał nowa grafikę i ścieżkę dźwiękowa. Magia części 1szej pozostała i wciąga jak bagno. Naprawdę gra warta tych 175zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Klucz jest potrzebny żeby dodać betę do Managed Games, dopiero gdy SC2 Beta wyląduje w Managed Games, można kliknąć na Manage Game i ściągnąć instalator. Coś kręcisz. Edytowane 18 Lutego 2010 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 A to pewne z tymi 175 zł? Modern Warfare 2 miał też kosztować nie wiadomo ile, a cena wyszła taka jak zwykle, ba w niektórych marketach w promocji na dzień dobry poniżej 100 zł. Tym bardziej, że podobno ciągle jest niewiadomą kto wyda grę w Polsce. CD Projekt rywalizuje z Lem'em i żadna z nich nic nie wie, na temat ceny wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Klucz jest potrzebny żeby dodać betę do Managed Games, dopiero gdy SC2 Beta wyląduje w Managed Games, można kliknąć na Manage Game i ściągnąć instalator. Coś kręcisz.jakoś nic nie dodawałem i moglem ściągnąć bete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Miałem okazję dziś zagrać jedną rundkę (niestety nie na prywatnym kompie) - klucz dostaje się w mailu, łącznie z instrukcjami co i gdzie z nim zrobić. Ok. 17 miałem spore problemy żeby się z kimkolwiek połączyć, odpaliłem grę z kompem tylko. O wymagania nie macie się co martwić, działa ultra płynnie na naprawdę średnim kompie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Trzeba mieć przynajmniej 1 grę na koncie, żeby móc ściągnąć betę. Edytowane 18 Lutego 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja mam przynajmniej jedną grę na koncie i jakoś nie mogę ściągnąć bety. Nie bardzo wiem jak bez klucza ściągnąć grę, no chyba, że w sekcji Managed Games, automatycznie pojawiła się SC2 Beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja pobrałem kiedyś (dawno temu chyba) tą aplikację do bety (sprawdzała kompa, zbierała info o systemie itd) i nie mam bety ;D najwyraźniej mnie nie wylosowali, z tego co moi kumple mówili to key do bety dostaje się mailem. Gra nie pokazuje się każdemu ot tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Trzeba mieć przynajmniej 1 grę na koncie, żeby móc ściągnąć betę. Wystarczy podobno trial WoW'a, więc z tym nie powinno być problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Też niegdyś bawiłem się z tym 'sprawdzaczem', kompa, wyraziłem chęć udziału w becie i obrazek mógłbym zrobić porównywalny do uzytkownika stranded(z tym ze u mnie znajdowałyby się 3gry). W meilach też tylko sam spam bu... :( Edytowane 18 Lutego 2010 przez zbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Juz da sie ogladac replaye bez klucza -> google. Edytowane 19 Lutego 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Ktoś wie czy w kliencie jest opcja skirmish? I czy da sie w nią zagrać bez klucza. Ja również mam zarejestrowane konto i dodane Diablo 2, ale kluczyka narazie nie dostałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Takich jak my z kontem na battle.net i jakąś grą jest miliony, a kluczy podobno ok 20000 (w tej turze), więc nie dziwota, że raczej małe prawdopodobieństwo dostania bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Juz da sie ogladac replaye bez klucza: http://darkblizz.org/wiki/doku.php?id=tutorials trzeba tylko klienta miec i zrobic to co w tym tutorialu. The page you tried to access does not exist on this server. This page may not exist due to the following reasons: Heh, wiedziałem żeby zapisać sobie treść strony w notatniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 zeby nie lamac regulaminu .... osoby ktore chca sobie poogladac replaye majac lewa bete moga pisac na pw odpowiem co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Macie jakieś namiary na pliki z replayami? (oprócz tych wcześniejszych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Poszukaj na netwars.pl, Raven wrzucal troche. (forum) Ogolnie gra robi pozytywne wrazenie, jest szybka, ma niskie wymagania, bedzie swietna platforma pvp, blizej sc niz wc3 imo. edit: tu sa 3 link Edytowane 19 Lutego 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Wymagania niby niskie ale na full fps potrafił spaść poniżej 45 klatek ;) Edytowane 19 Lutego 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja kcem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...