Skocz do zawartości
Gość [RONIN]

Starcraft 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania minimalne:

• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7

• 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor

• 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7

• 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card

• 1024x768 minimum display resolution

• 4 GB free hard space (Beta)

• Broadband connection

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według Blizzarda ilość gier nie ma wpływu na wysyłanie kluczy. Wpływ ma konfiguracja kompa i szczęście.

Czy ktoś z was dostał klucz? Jeśli tak to czy przyszedł mail, czy trzeba sprawdzać na koncie battle.net?

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie opowiadajcie farmazonów, żadnych kluczy nie ma, logujesz sie na konto battle net, pobierasz downloadera , 3mb, ktory pobiera nam gre 1.6GB na dysk, później instalujemy ja , odpalamy logujemy sie do gry nazwa konta battle net + haslo, żadnych kluczy nie ma, gra chodzi na max detalach, czyli wszystko ultra 1680x1050 płynnie, powiem tak , zagrałem i straciłem 6 h z życia , blizzard znowu odwalił kupę pięknej roboty, przeniósł klimat starcrafta 1 do 2ki dodał nowa grafikę i ścieżkę dźwiękowa. Magia części 1szej pozostała i wciąga jak bagno. Naprawdę gra warta tych 175zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klucz jest potrzebny żeby dodać betę do Managed Games, dopiero gdy SC2 Beta wyląduje w Managed Games, można kliknąć na Manage Game i ściągnąć instalator. Coś kręcisz.

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to pewne z tymi 175 zł? Modern Warfare 2 miał też kosztować nie wiadomo ile, a cena wyszła taka jak zwykle, ba w niektórych marketach w promocji na dzień dobry poniżej 100 zł.

Tym bardziej, że podobno ciągle jest niewiadomą kto wyda grę w Polsce. CD Projekt rywalizuje z Lem'em i żadna z nich nic nie wie, na temat ceny wydania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klucz jest potrzebny żeby dodać betę do Managed Games, dopiero gdy SC2 Beta wyląduje w Managed Games, można kliknąć na Manage Game i ściągnąć instalator. Coś kręcisz.

jakoś nic nie dodawałem i moglem ściągnąć bete

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazję dziś zagrać jedną rundkę (niestety nie na prywatnym kompie) - klucz dostaje się w mailu, łącznie z instrukcjami co i gdzie z nim zrobić. Ok. 17 miałem spore problemy żeby się z kimkolwiek połączyć, odpaliłem grę z kompem tylko. O wymagania nie macie się co martwić, działa ultra płynnie na naprawdę średnim kompie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pobrałem kiedyś (dawno temu chyba) tą aplikację do bety (sprawdzała kompa, zbierała info o systemie itd) i nie mam bety ;D najwyraźniej mnie nie wylosowali, z tego co moi kumple mówili to key do bety dostaje się mailem. Gra nie pokazuje się każdemu ot tak.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też niegdyś bawiłem się z tym 'sprawdzaczem', kompa, wyraziłem chęć udziału w becie i obrazek mógłbym zrobić porównywalny do uzytkownika stranded(z tym ze u mnie znajdowałyby się 3gry). W meilach też tylko sam spam bu... :(

Edytowane przez zbx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz da sie ogladac replaye bez klucza:

http://darkblizz.org/wiki/doku.php?id=tutorials

trzeba tylko klienta miec i zrobic to co w tym tutorialu.

The page you tried to access does not exist on this server. This page may not exist due to the following reasons:

Heh, wiedziałem żeby zapisać sobie treść strony w notatniku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj na netwars.pl, Raven wrzucal troche. (forum)

Ogolnie gra robi pozytywne wrazenie, jest szybka, ma niskie wymagania, bedzie swietna platforma pvp, blizej sc niz wc3 imo.

edit: tu sa 3 link

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi