szpachla2 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Odnośnie wymagań: czy na GF8800GT da redę pograć 'jakotako' w 1920 ? Daje rade na średnich/wysokich. Jak dołożysz wszystko na MAX to może zacząć klękać, chociaż nie jestem pewien bo nie sprawdzałem (ale tak mi sie wydaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Daje rade na średnich/wysokich. Jak dołożysz wszystko na MAX to może zacząć klękać, chociaż nie jestem pewien bo nie sprawdzałem (ale tak mi sie wydaje). Kolega gra w 1680x1050 i mówi, że zwalnia jak się bardzo przybliży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Gra ktos w to cholerstwo? Bo od "newbie" dostaje, a kompa mozna ustawic tylko na very easy - szukam czegos pomiedzy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Gra ktos w to cholerstwo? Bo od "newbie" dostaje, a kompa mozna ustawic tylko na very easy - szukam czegos pomiedzy ;D moze dzis nabede keya to mozemy sie ugadac, o ile bedzie key oczywiscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Czy osoby ktore dostaly key mogly by podac swoje configi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Nie ma znaczenia, ludzie z pentium 3 podostawali nawet. Zeby dostac keya moglo pomoc wpisanie sie na liste, ktora dostal polski przedstawiciel blizzarda na netwars albo terran.pl. Z tym ze nie wiadomo jakie to mialo rzeczywiste przelozenie na ilosc kluczy, bo sporo osob z tych forow nie wpisalo sie na te listy a i tak dostali keye. Niektorzy robili tez tak ze np kupowali keye do sc1 i zakladali wiele kont, albo majac np d2 i expansion tez 2 konta itd. czego rezultatem sa ludzie posiadajacy kilka kont z aktywna beta. edit: Sporo osob tez nie dostalo keya na maila (ktory umozliwia dodanie bety na koncie bn), ale odrazu dostali "pudelko" z sc2 do sciagniecia, bez maila. Wiec warto zajrzec na swoje konto. Edytowane 8 Marca 2010 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 troszke zbocze z tematu ... aerial czyzbys byl aktywnym uzytkownikiem netwars.pl ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Na szczescie nie :) Forum nie powiem, bywa przydatne, ale poziom sporej czesci userow zabija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) Czy osoby ktore dostaly key mogly by podac swoje configi? mój cfg jak w podpisie, gram 1280x800 HIGH, coś tam ultra, ogólnie da sie gre ustawić by wyglądała ładnie i chodziła dobrze. fps 40-70, średnio 50 klatek. ustawiam 1680x1050 max mojego monitora jest 35fps. daje wszystko ultra jest 15fps. wole jak jest wiecej fps. Edytowane 10 Marca 2010 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Czy można się dziwić temu, że Blizzard aż tak szybko reaguje na testy i opinie użytkowników? Absolutnie nie. Ta gra już w tej chwili opanowała wszystkie fora internetowe poświęcone „Wc3” i „Sc1”, a te są wyjątkowo duże. Wystarczy, że wspomnę o rodzimym Netwars.pl, gdzie jest ponad 30.000 użytkowników. W Korei najlepszy zawodnik w rankingu dziwnym zbiegiem okoliczności zerwał ze swoją dziewczyną w dniu, w którym otrzymał keya do bety. Na eBayu ceny beta keyów osiągają kwoty w okolicach 300 Funtów. Pozwoliłem sobie na mały eksperyment na Allegro – wystawienie klucza zakończyło się wprawdzie anulowaniem aukcji przez serwis już po dwóch dniach z siedmiu, ale ludzie w tak krótkim czasie dobili oficjalnie do 410 złotych, a w nieoficjalnych ofertach proponowano mi nawet 500 złotych za klucz do gry, która nawet nie jest kompletna! Kwotę ponad trzykrotnie przewyższającą prawdopodobną wartość gry po jej wydaniu! Wydaliście kiedyś na grę na PC więcej niż 150-200 złotych? Aż się cisną na usta słowa perskiego posłańca z „300” – „This is madness”! :lol: :lol: :lol: Edytowane 11 Marca 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Czy można się dziwić temu, że Blizzard aż tak szybko reaguje na testy i opinie użytkowników? Absolutnie nie. Ta gra już w tej chwili opanowała wszystkie fora internetowe poświęcone „Wc3” i „Sc1”, a te są wyjątkowo duże. Wystarczy, że wspomnę o rodzimym Netwars.pl, gdzie jest ponad 30.000 użytkowników. W Korei najlepszy zawodnik w rankingu dziwnym zbiegiem okoliczności zerwał ze swoją dziewczyną w dniu, w którym otrzymał keya do bety. Na eBayu ceny beta keyów osiągają kwoty w okolicach 300 Funtów. Pozwoliłem sobie na mały eksperyment na Allegro – wystawienie klucza zakończyło się wprawdzie anulowaniem aukcji przez serwis już po dwóch dniach z siedmiu, ale ludzie w tak krótkim czasie dobili oficjalnie do 410 złotych, a w nieoficjalnych ofertach proponowano mi nawet 500 złotych za klucz do gry, która nawet nie jest kompletna! Kwotę ponad trzykrotnie przewyższającą prawdopodobną wartość gry po jej wydaniu! Wydaliście kiedyś na grę na PC więcej niż 150-200 złotych? Aż się cisną na usta słowa perskiego posłańca z „300” – „This is madness”! :lol: :lol: :lol: Madness ? This is StarCraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Nowa fala kluczy ruszyla .......... no i wkoncu ja rowniez sie zalapalem !! :) Yabadabadu !:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) heh milo z ich strony - teraz dostalem na maila zapke dla przyjaciela :rolleyes: @down: added :) Edytowane 18 Marca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 musimy sie kiedys umowic ;) jak cos mozesz mnie dodac do f l vasyndrom.nwpower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Friend invite beta started Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) Właśnie, jakby ktoś miał i nie miał komu przekazać to byłbym bardzo wdzięczny za zaproszenie :) Mail -> makak_[at]op.pl Podzieli się ktoś? Edytowane 18 Marca 2010 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zaraz tu bedzie baza emaili.. Nikt ci tego za darmo nie da, zobacz na allegro jaki wysyp jest ofert. Ten system dziala jezeli jest jakies zamkniete grono znajomych i masz gwarancje ze zaproszona osoba oddaje klucz kolejnej. Na ten moment to chyba zaproszeni wcale nie maja kluczy do rozdania, nawet ci co maja bete od dawna nie wszyscy moga zapraszac znajomych. Wiec ilosc zaproszen jest mocno ograniczona. Co innego jak zaproszona osoba natychmiast ma na koncie 2 kolejne invy, sprawa jest prosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 No nic, szkoda. Trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość i poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Nie do końca się zgadzam z aerial, dlaczego?Napisałem pm do przypadkowej osoby z innego forum (nigdy z nią nie rozmawiałem ani nic)i w odpowiedzi dostałem cd-keya, właśnie jestem w trakcie ściągania bety także trzeba wierzyć w ludzi.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 to moze ktos jeszcze ma invite'a? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Nie do końca się zgadzam z aerial, dlaczego?Napisałem pm do przypadkowej osoby z innego forum (nigdy z nią nie rozmawiałem ani nic)i w odpowiedzi dostałem cd-keya, właśnie jestem w trakcie ściągania bety także trzeba wierzyć w ludzi.:) Pojedyncze przypadki to jasne. Ja raczej mialem na mysli takie lawinowe podawanie emaili, jak to ma miejsce w grach w ktorych kazdy moze zaprosic kilka kolejnych osob. Rozwala mnie troche jak ludzie blagaja o te klucze na roznych forach, podaja wszystkie dane osobowe, wpisuja sie w 5 roznych tematach, pisza wierszyki, jakies historie swojego zycia, ze graja 12 lat w sc i dobrze sie ucza itp. Ja rozumiem ze mozna chciec byc w becie, ale bez przesady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2010 Jeżeli ktoś chciałby pograć razem to mój nick mater.losloboss -Jestem raczej początkujący mało grałem w sc1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 A propos daty premiery: nie wiem, czy bylo, ale w Empiku dzis widzialem info, ze 1. maja bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Raczej malo prawdopodobne ;) polska wersja nie ma nawet przetlumaczonych wszystkich podpisow jednostek, nie mowiac o masie tekstu w singlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 moze beda sprzedawac klucze do bety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 LOL Starcraft 2 Beta - oryginalny Klucz, nieaktywowany (978158852) - Aukcje internetowe Allegro Kogoś chyba pogięło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 To jest tanio.. :) http://allegro.pl/search.php?closed=1&search_type=1&st=gtext&string=starcraft+beta&fb=1&change_view=1&order=pd&change_view=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 LOL Starcraft 2 Beta - oryginalny Klucz, nieaktywowany (978158852) - Aukcje internetowe Allegro Kogoś chyba pogięło? nie widziales po ile chodzily klucze na ebay'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Za 139 pln to i ja bym kupil, u mnie £150 w gore - tych to dopiero pogielo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Zwariowales? Ta beta za 2-4 miesiace zostanie wylaczona ;) Niby gra w multi jest praktycznie gotowa, ale nawet przy cenach ~100 zl jest to imho pozycja obowiazkowa wylacznie dla osob zwiazanych ze scena starcrafta, ktore nie chca zostac za bardzo w tyle z taktykami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...