VICTORious Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Ledwo co klucz dostałem, a nie da się zagrać. Ciekawe jak długo to potrwa. Dziś raz próbowałem to w ogóle nie wgrywało mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 obalone ;) 4vs4 terranie na zergow i byl drop przed chwila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Jak ktos chetny to mam na zbyciu jeszcze jeden kluczyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Ja bym chciał :rolleyes: ładnie prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 I się zdenerwowałem, od czasu wydania patcha gierka albo dropi, albo wywala do pulpitu. Zostało zaledwie 6 dni grania, a taka lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 I się zdenerwowałem, od czasu wydania patcha gierka albo dropi, albo wywala do pulpitu. Zostało zaledwie 6 dni grania, a taka lipa. Tylko 6 dni grania? Moje konto ma podpisane, że koniec gry jest 24 czerwca. Ja właśnie jestem po 2 meczykach i tym razem grało się normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ta, wczoraj znowu dodali możliwość wrzucania map i poprawili serwery. Tylko raz gierka wysypała mi do pulpitu. Pierwsza faza bety ma się zakończyć 31 maja. Później beta wróci na chwilę przed premierą. Chociaż kto wie, może zdecydują się na przedłużenie czasu trwania bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Cos juz wiadomo odnosnie polskiego dystrybutora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 LEM - cena 209zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Chyba sie z ch na glowy pozamieniali ;D za jedna z 3 czesci? Ja tam najpierw pozycze gierke albo przynajmniej poczekam na opinie z czym to sie jje, bo szczerze mowiac beta do multi mnie juz znudzila ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Hehe amazon.co.uk - £34.99 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak doliczysz przesylke, to wyjdzie praktycznie tyle samo ;) No chyba, ze funt ostro w dol poleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nawet bez przesylki wychodzi praktycznie tyle samo (bez paru zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 A czlowiek sobie pomyślał że jak bedzie za 150 to może się szarpnę :lol: Za taką cenę to pozostałę 2 części powinny być w dwóch wersjach jedna full dla tych co nie mają WoL i 2 na zasadzie upgrade za mniejszą kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ciekaw jestem ile taka cena się utrzyma... 200 PLN to lekka przesada. Uważam że gra jest bardzo dobra, gdybym miał ją dzisiaj ocenić to dałbym mocne 9/10. W sumie to ktoś miał rację pisząc że to bardziej zręcznościówka niż strategia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wolę zapłacić z przesyłką z UK, niż dać się okraść tutaj :] A przy okazji weźmie się coś innego, albo namówi kogoś na wspólne zakupy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 skoro byli ludzie, ktorzy za bete dawali 400zl to niby dlaczego pelna wersje blizz ma wyceniac na 100zl ? przypuszczam, ze seria beta kluczy byla taktycznym posunieciem blizza, zeby sprawdzic, ile gracze moga zaplacic za nastepce ponadczasowej jedynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 starcraft ma spora scene i naprawde dobrzy gracze po prostu nie chcieli zostawac w tyle... biedni, nie wiedzieli, ze chwile pozniej blizzard pusci keye praktycznie masowo ;D chyba kazdy kto chcial keya, ze 2-3 tygodnie po ukazaniu sie bety juz go mial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Z tymi keyami nie było tak różowo. Dostawali Ci którym nie zależało, a jak ktoś bardzo chciał to akurat nie dostał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 ah szpachla nie przesadzaj tak, na polskiej scenie sc kluczy bylo w nadmiarze wrecz, przez moje rece przewinelo sie ich kolo 8, z czego 2 oddalem na purepc a reszte na netwars.pl, tak wiec ten kto naprawde chcial potestowac a nie mial zamiaru placic za dostep do bety, mial niejedna okazje by dostac kluczyk czy to od blizza czy tez od znajomego/nieznajomego ze sceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 LEM - cena 209zł. Arcymistrzowski sposób na walkę z piractwem. Nie ma co. A ledwo parę dni temu Blizzard krytykował Ubisoft. Sam już nie wiem co lepsze: DRM czy kosmiczne ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Arcymistrzowski sposób na walkę z piractwem. Nie ma co. A ledwo parę dni temu Blizzard krytykował Ubisoft. Sam już nie wiem co lepsze: DRM czy kosmiczne ceny. No dokładnie... Upadli na głowę z tą ceną... Ja sc2 po prostu w takiej cenie nie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Nie wyobrażam sobie S2 na konsole... 400zł :lol2: Ale trzeba mieć nadzieje, że to tylko dystrybutorzy ściemniają, bo Blizz jeszcze nie podał oficjalnej ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Obawiam się, że nie.. blizz ma monopol na turniejową grę, szkoda by było zmarnować takiego potencjału do trzepania kapusty. I tak ludzie kupią, teraz modne są dlc to blizz postanowił pójść w podobną stronę wydając grę w 3ch częściach. Mi tam lotto, ja nigdy nie byłem fanem strategii a tym bardziej sc, chociaż wiem, że to kawał porządnej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Cena jest masakryczna, ale narzekanie, że Blizz podzielił grę na 3 części mnie denerwuje. Bo: - Gra przez to nie będzie krótsza - 1 kampania ma być tak długa jak normalnie by daway 3 kampanie razem. - Ba będzie bardziej dopracowana - przykład AvP3, gdzie Marine było znośne, a reszta zrobiono byle było. - A w MP będą wszystkie 3 rasy grywalne. Wieć ja naprawdę nie widzę problemu. Tylko 200zł za grę to dla mnie o co najmniej 80zł za dużo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Blizz akurat to nie firma, która wypuszcza gry z pospiechu i przez to niedopracowane. po prostu to czysty skok na kasę, po tym co się dzieję teraz z wow (m. in. płatne za real $ epic mounty)nie mam wątpliwości, że współpraca z activision miała tylko jeden cel - wytrzepanie maksymalnie jak się tylko da kabony z ludzi, korzystając z tego, że są monopolistami na gatunki h&s, rts i mmorpg. Po prostu nie mają konkurencji i mogą dyktować warunki jakie chcą. Założę się, że te 3 części są już dawno ukończone, beta była tylko robiona pod kątem multi, balansu itp. a kampania sp już ukończona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ale która firma nie chce zarobić? Chyba tylko 3DRealms, która z miłosierdzia nie wypuściła DNF dla swoich fanów :lol2: Mi się też to nie podoba, bo kto chce płacić? i to tak dużą kasę. Nie wiem jak jest w WoW, nie wiem jak daleko już są z S2, ale przecież mogą wydać grę z błędami i potem dopiero wydawać łatki. A co do monopolu, to na rynku jest pełno firm, ale że żadna nie potrafi stworzyć dobrego klona D2, to nie wina Blizza. A co do RTS, to przecież W40k było dobre, aprzecież pierwszy W40k miał 3 dodatki. Nie bronię Blizza, bo ja napewno nie kupie ich gry za tą kasę. Wole kupić 3/4 gry niż jednego S2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pewnie przez pierwszy miesiąc gra będzie droga, później nieco stanieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 ... W sumie to ktoś miał rację pisząc że to bardziej zręcznościówka niż strategia :) Ty weź mnie nie strasz? To jest w końcu prawdziwy RTS jak w SC1 czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 No, prawdziwy RTS, czyli konkurs klikania na czas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...