Skocz do zawartości
Gość [RONIN]

Starcraft 2

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego nie przepadam za sc i podobnymi rts'hooterami

^^

Przecież nie musisz grac z takimi gośćmi jak ten zawodowiec. Największa frajda to kiedy kumpli młócisz albo oni Ciebie ale zabawy i tak jest masa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie starcraft to mila odmiana. Wiadomo, jak ktos bierze za target te cyborgi z korei to moze sie troche zrazic, ale po to w koncu sa drabinki zeby kazdy trafial na podobnych skilowo sobie ;) Co nie zmienia faktu, ze zlota drabinka po w miare krotkiej praktyce jest w zasiegu nawet takich nieogarow jak ja, a gra sie tam naprawde przyjemnie i na poziomie  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do konca to samo bo w usa serwery dzialaly ale nie mozna bylo polaczyc sie z graczami. U nas wszystko dzialalo normalnie oprocz tego ze nie wyswietlalo nazw map i placemnt match'e zliczalo od 2 do -2 zamaist od 5 do 1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ultrale teraz coraz częściej widoczne, ciekawsze gry są i bardzo dobrze :)

jeszcze jakiś mały element ultralom by dodali i by było spoko

wczorajszego zotaca wygrał terran - morrow, ale wyrównana gra z tossem 3-2 było

wydaje mi sie, że terran jednak najmocniejszy teraz jest - sam gram terranem od patch 8, wcześniej zergiem

co do palcement jeszcze, to w sobote grałem 2v2 - 5win i silver, 4 pary były słabsze, 1 mocniejsza

ale widać, że MMR ciągle działa.

widziałem ludzi z diamanod z 2 dywizji, to nikogo sławnego jeszcze tam nie widziałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy występuje u was problem w postaci nagłych utraty klatek animacji? beta teraz potrafi przyklatkować na dobre kilka sekund ot tak, bez powodu i potem znowu działać normalnie. Sterowniki od grafy zmieniane, problem nie zniknął. U kumpla na stacjonarce to samo, z dodatkiem tego, że u niego na ATI włącza się komunikat z vpu recovery lub brakiem pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi