Jin* Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 u mnie vpu recovery nie wyskakuje ale grafa sie restartuje ewidentnie a czasami zawiesza sie caly komputer (hd4850). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 W stare becie pare razy mialem bsoda jak i wyskoczylo do pulpitu, w obecnej narazie nie mam takich problemow ale mialem cos podobnego tzn gram, gram, gram, i nagle czarny ekran na 5 sekund potem znowu pogralem chwile moze z 30 sekund i znowu na 5 sekund czarno. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) u mnie wszystko gid (najnowsze sterowniki ati), jedynie na poczatku potrafi przyciac btw nie powinno byc problemu z zakupem polskiego starcrafta i zamiana wersji jezykowej Thank you for your email. When you buy the game and attach it to your Battle.net account you will be able to download and install the version from your game management page in your Battle.net account management section. In the new Battle.net version you should be able to choose the language version of the game you would like to install if it is available. Edytowane 14 Lipca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Wiele z wymienionych poprawek przeznaczonych było tylko do wewnętrznych testów. Zostaną teraz cofnięte. Działka uderzeniowe 250 mm nie mogą już zadawać obrażeń ukrytym celom. Czas budowy koszar został zmniejszony z 65 do 60 sekund. Czas budowy bunkra został zmniejszony z 40 do 30 sekund. Anulowanie mutacji tępiciela powoduje zwrot 75% kosztów – tak samo jak w przypadku innych jednostek zergów. Zasięg piekielnika został zmniejszony z 6 do 5. Czas szkolenia kosiarza został zmniejszony z 45 do 40 sekund. Czas przywoływania zeloty został zmniejszony z 38 do 33 sekund. Nowy Patch Notes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 StarCraft II sc2 klient do pobrania :) ale nie można jeszcze gry zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Ciekawe ile sobie policzą za tą wersję cyfrową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Tyle samo co za zwykle pudelko? Gre po kupnie rejestrujesz na swoim koncie i w kazdej chwili mozesz sciagnac klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Ale keye na allegro zawsze były taniej. Wystarczy teraz porównać ile kosztuje klucz Starcrafta 1 na aukcji a ile w sklepie blizza. Ja i tak pewnie poczekam gdzieś tak do 5 sierpnia i dopiero będe kupował klucz na allegro. Edytowane 15 Lipca 2010 przez wwf123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie tyle samo, sam klucz widziałem po 155 PLN czy coś kolo tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Na allegro są już za 149zł. Tragedii nie ma i pewnie się szarpne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 A nie bedzie z tymi keyami jaj jak z tymi z ea do battlefielda czy innymi giftami na steamie? Jest jakas gwarancja, ze nam tego nie wylacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie spotkalem sie z taka akcja od ze strony blizza aby tak po prostu wylaczyli jakies cdkeye. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Z drugiej strony, argument "ale tak nigdy nie robili" jest kiepskim argumentem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Skoro nikomu klucz na BN dotychczas nie zginął, to chyba nie ma się czym martwić. Ps. Gramy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Napisze inaczej, do D2 mam moze ze 300 kompletow classic+expansion i zadnego nie stracilem nie ze swojej winy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Blizzard ujawnia oficjalne wymagania sprzętowe Starcrafta II - gram.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 bzdura :D pogralem troche dluzej i na radku 5870 tez spadaja ostro fps'y ;p a we wczesnych fazach bety w 1920x1200 i ze wszystkim na maksa bylo kolo 80-90 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak się sciągnie instalke starcrafta to tam jest instrukcja i mozna przeczytać np. o wymaganiach. Próbowałem zmienić daty ale instalator chce sprawdzać czy gra jest autentyczna i bez podłączenia do neta nie idzie jej zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 http://j.imagehost.org/0181/retailcrkV7.jpg ostatniej nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 To było do przewidzenia. Jakiś czas temu znajomy pokazywał mi gre gdzie instalator też porównuje wersje na jakimś serwerze i automatycznie uaktualnia. Oczywiście co chwilę wychodzą cracki i można spokojnie grać. Więc pewnie i tą ge można spokojnie spiratować podmieniając jakieś pliki. Ja i tak kupie orginała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Ale co było do przewidzenia ? Blizz udostępnił oficjalnie wersję digital do ściągnięcia, także w języku polskim. Tylko bez klucza nie pograsz, teoretycznie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Wracając do framedropów o których wcześniej mówilem, to problemem był przegrzewający się sprzęt, co może być normą przy ostatnich upałach. Przesmarowanie lapka, zabawa z obniżeniem napięć dały w rozrachunku 14 stopni mniej na cpu i 5 na gpu. Od tego momentu nie było ani jednego laga z powodu hardłeru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 No i się skusiłem, pre-order zamówiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja tam jakos nie mam zaufania co do preorderow, tzn dokladnie do daty otrzymania paczki jakos sam wole isc do sklepu i kupic w dniu premiery. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 ja poczekam na pierwsze opinie, i tak pewnie na dobre przysiade dopiero we wrzesniu btw podobno to najdrozsza gra w historii =] pewnie dlatego chca zebysmy placili za nia 3x ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Ja tam jakos nie mam zaufania co do preorderow, tzn dokladnie do daty otrzymania paczki jakos sam wole isc do sklepu i kupic w dniu premiery. :P -10 funciaków jest promocyjnie więc na co miałem czekać :) Jak się kupuje w dużym pewnym miejscu to nie ma żadnych problemów z dostarczeniem. Przy okazji ile wynosi/wynosił limit jednostek w becie? Edytowane 20 Lipca 2010 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 No jakby w Polsce byla obnizka o 1/4 ceny to tez bym sie pewnie skusil, za 10zl nie chce mi sie denerwowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Przy okazji ile wynosi/wynosił limit jednostek w becie? limit na starcrafta to 200 slotow, ale jest to roznie liczone ;p np 2 zerglingi zajmuja 1 slot, a 1 battlecruiser czy carrier chyba 8 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Mowicie ze w UK starcraft za 40 funciakow czyli tyle co u nas, ale zapominacie ze tam wszystkie gry na starcie tyle kosztuja (po roku spadaja do 14-tu, a pozniej do 7-u funciakow) zas u nas 200 PLNow to za gra (a raczej za 1/3 gry) to absolutna nowosc - czyz nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie wiem po co te emocje - nikt nikogo nie zmusza do kupna tej gry - nie chcecie nie kupujcie. Dla przykładu parę ładnych lat temu kupiłem sobie Diablo II za prawie 180zeta - a parę lat temu to były większe pieniądze niż dzisiaj. Do D2 przez te wszystkie lata powracałem wielokrotnie i uważam że dobrze zainwestowałem. Blizzard zachował się uczciwie i do tej pory wspiera battlenet dla d2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...