szpachla2 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Pisze mi od wczoraj że próbuje połączyć się z battle.net ze złą wersją gry. Wyszedł jakiś patch, koniec bety? Edytowane 21 Lipca 2010 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 No beta juz nie dziala od wczoraj, co do cen to gry blizzard zawsze byly drogie ale tez zawsze byly dobre i bardzo grywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 limit na starcrafta to 200 slotow, ale jest to roznie liczone ;p np 2 zerglingi zajmuja 1 slot, a 1 battlecruiser czy carrier chyba 8 ;) To zdaje się dokładnie tak samo jak było w pierwszej części. Trochę szkoda, podoba mi sie z C&C brak limitów, tylko ładujesz ile surowców wokoło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 No ale takie to troche slabe bo juz nie liczy sie taktyka a ilosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 FZ :: Bildarkiv :: Bild 113565 kto chce jedne ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Ja kupiłem dawniej zestaw D2 + LoD, gdy LoD był jeszcze w preorderze i zapłaciłem chyba coś około 220,- :D Ale jak teraz patrze na cenę SC2 i to za jedną kampanię 180,- (w pudełku), to coś jest dla mnie nie teges... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Jesli jeszcze ktos nie widzial ;-) Edytowane 22 Lipca 2010 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy żeby zagrać trzeba czekać do 27.07 czy jest jakiś sposób na obejście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Legalnych metod nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Jesli jeszcze ktos nie widzial ;-) WOW! Chciałbym żeby kiedyś film fabularny powstał a najlepiej kilka części :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 otwieranie Edycji Kolekcjonerskiej PC game videos NOW! on NowGamer Póki co na allegro keye za 149zł, w sklepie najtaniej znalazłem za 163zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Kolekcjonerka warta swojej ceny... Ale zadowolę się zwykłą zwłaszcza, że trzeba będzie kolejne części kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Heh 3x400 to już trzeba by być napalonym :) Zamówiłem zwykłą, reszta kasy pójdzie na Mafię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Jeżeli za pseudo gry (Disciples 3, AvP3 i masa innych gier) kosztuje 100-120zł, to nie dziwie się, że Starcraft 2 i pewnie Diablo 3 kosztują prawie 200zł. Przykład AvP3, gdzie za 120zł twórcy dają nam troszkę większe demo, po kilku miesiącach kończą ze wsparcie (na konsole), zmarnowany potencjał przede wszystkim MP, ale i SP, to naprawdę lamenty nt. ceny S2 są dziwne. Choć to oczywiste, że każdy chce płacić jak najmniej, albo jeszcze lepiej mieć za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Nie potrzebnie usprawiedliwiacie sc2 ze aż tyle kosztuje.... Powinien kosztować 120 zł max 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Co do ceny to jak dla mnie nawet 200zl jest spoko ale za pelna wersje z 3 kampaniami. Mam tu na mysli akurat tylko i wylacznie przypadek sc2. Edytowane 24 Lipca 2010 przez kuebk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 No oby w praktyce okazał się wspaniały za tą kase. Może kolejne części będą tańsze? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 zagramy to ocenimy ;] btw juz sie pojawil w sklepach - 160 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Gdzie mozna juz normalnie zakupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Hmm to już mogę dac (159zł). Tylko problem jest taki ze jak każda część tyle będzie kosztować to trochę by przegięli... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Tak jakby nie patrzec troche slabe by bylo jakby wypuscili wszystkie czesci jako standalone, dlatego tez pewnie 2 pozostale kampanie beda sprzedawane w postaci tanszych dodatkow. Jednak jakby nie patrzec z drugiej strony moze wlasnie akurat beda chcieli sie nachapac jak to Activision ostatnio ma w zwyczaju i wszystkie czesci beda standalone. Pozatym te dodatki to wydaje mi sie ze powinny wychodzic stosunkowo szybko, skoro jedyne co musza zrobic to wymyslic fabule i zrobic misje/filmiki. Edytowane 24 Lipca 2010 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Gdzie mozna juz normalnie zakupic? Starcrafta 2 niby można już kupić, ale grać się nadal nie da zapewne we wszystkich duzych sklepach sie pojawi przed premiera skoro i tak pograc przed 27 nie mozna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Bardzo ciekawe porównanie kart w StarCrafcie2 StarCraft II GPU Performance Comparison nVidia wyraźnie lepiej. A ja sobie najwyraźniej nie pogram z AAx4 w max detalach <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Kotick ssie, gdzie może. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Krótkie pytanie - wersja PL z dubbingiem (porażka) - będzie możliwość pobrania wersji eng i gry z kluczem PL to potwierdzone ale nie wiecie czasem czy language pack eng bedzie zawarty w pudelkowa wersja PL? Bo jeżeli nie to pozostaje chyba zakup samego klucza... a szkoda bo bylem pewny ze wersja pudełkowa stanie przy monitorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Krótkie pytanie - wersja PL z dubbingiem (porażka) - będzie możliwość pobrania wersji eng i gry z kluczem PL to potwierdzone ale nie wiecie czasem czy language pack eng bedzie zawarty w pudelkowa wersja PL? Bo jeżeli nie to pozostaje chyba zakup samego klucza... a szkoda bo bylem pewny ze wersja pudełkowa stanie przy monitorze... Kup na allegro wersję z oryginalnym dubbingiem. Masz problem. Wyjdzie taniej, lepiej i będziesz zadowolony z zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) Krótkie pytanie - wersja PL z dubbingiem (porażka) - będzie możliwość pobrania wersji eng i gry z kluczem PL to potwierdzone ale nie wiecie czasem czy language pack eng bedzie zawarty w pudelkowa wersja PL? Bo jeżeli nie to pozostaje chyba zakup samego klucza... a szkoda bo bylem pewny ze wersja pudełkowa stanie przy monitorze... Polska wersja pudełkowa ma wyłącznie język polski. Edytowane 25 Lipca 2010 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Jak to jest z tym kupowaniem klucza na Allegro? To jest w pelni legalne, czy mozna sie spodziewac historii w stylu Steama, ze ktoregos dnia obudze sie bez gry, bo moj klucz zostal zbanowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) A po co sie bawic w takie rzeczy? Na allegro keye chodza po 159 zl najtaniej z tego co patrzylem, a wersja pudelkowa w sklepie jest za 160 zl. Keya sie przypisuje do konta blizzarda i na jedno wychodzi, ale jak cos masz pudelko i dowod zakupu... sciagnac wersje angielska i tak bedzie mozna na obu wersjach z tego co ogarniam. Jedynie z plyty sie instaluje automatycznie pl. Edytowane 25 Lipca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 keye.pl tam masz po 147zł - to chyba najtańsza opcja. ja kupiłem pudełko z odbiorem osobistym za 170zł. czekamy do wtorku 10 rano i instalujemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...