thuGG Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja już się w swoje pudełeczko zaopatrzyłem, teraz tylko czekać do jutra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 A mozna wiedziec gdzie ? - namierzyl moze ktos pudelko w Krakowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja kupiłem w świecie gier w Warszawie (www.swiat-gier.com). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ile daliscie? Wszedzie po 160 chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja zapłaciłem 167 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 No to sobie przynajmniej menu setupa obejrzałem na razie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 no to dołączam do nieszczęśników którzy mają pudełko z zainstalować nie mogą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 patrzac po ilosci osob ktore juz kupily gre moga miec ladna ilosc sprzedanych kopii :D mam nadzieje, ze kiedy kolo srody sie przejde do sklepu to nie zabraknie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Co do kolejnych części SC2, to gdzieś czytałem, że wychodzić mają z częstotliwością 18 miesięcy. Więc jest czas aby oszczędzić na nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 a jak się dostęp do internetu odetnie i zmieni datę w systemie na 27 to instalacja też nie ruszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 a jak się dostęp do internetu odetnie i zmieni datę w systemie na 27 to instalacja też nie ruszy? Nie ruszy. Poprosi o telefon do Blizzardu i wpisanie podanego przez nich kodu, jeśli mnie pamięć nie myli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 a jak się dostęp do internetu odetnie i zmieni datę w systemie na 27 to instalacja też nie ruszy? To krzyczy, że nie ma dostępu do netu i nie może nic zrobić. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Instalka EU odblokowana :D - Installing :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 confirmed ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 no to jedziem panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 zastanawiam sie na jedna rzecza, wiekszosc z was lubi grac pvp ale czy ktos jest wkrecony w cala fabule starcrafta, ktora ktos wymyslal po LSD z domieszka THC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Mnie tylko sp interesuje, multi mnie w ogóle nie kręci w rts. Fabuła sc była jedną z ciekawszych w tego typu grach. :] Podobnie w serii warcraft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Mnie też raczej tylko sp interesuje, zresztą do pvp się nie nadaję. I właśnie dlatego za takie pieniądze tego nie kupię, nie opłaca się tylko dla singla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Jeśli nie 1v1 to może 4v4? Niezłe bitwy czasami potrafią odchodzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Przy 3v3 jest juz czasami ostro. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 (edytowane) SC to przecież jedna z najbardziej popularnych sieciówek na świecie, więc nie zdziwię się jak większy nacisk położyli właśnie na tryb MP. Sama fabuła SP średnio mnie interesuje. Liczy się gameplay. Rozbudowywanie jednostek, a potem atakowanie. Ja w przypadku RTS'ów miałem zawsze ten problem, że jestem dość mało cierpliwy i zawsze atakowałem za wcześnie. Ale przynajmniej była większa frajda jak mimo przewagi liczebnej udało mi się szybko zaatakować bazę wroga i zburzyć ze 2-3 elektrownie i coś tam jeszcze ważnego jak się da, a potem odwrót do bazy z niedobitkami i ponowna rozbudowa jednostek. Gorzej jak tamci zaatakowali ;) Ale co się dziwić. W tamtych czasach więcej wtedy grałem w FPS'y niż w RTS'y. ;) Co prawda z SC nie miałem do czynienia, ale sporo grałem w C&C , Red Alert oraz oczywiście Warcraft II no i najlepsza z tego wszystkiego Dune 2 (Polanie LOL). To IMO jedne z moich ulubionych gier RTS w jakie grałem. Myślę, że po SC II sięgnę jak będzie jakaś promocyjna cena na Steam'ie. Pewnie sobie poczekam, ale myślę, że chyba warto. Czekam na relacje z trybu SP ;) Edytowane 26 Lipca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Oj chyba nie warto czekać. Blizz zawsze miał rzeźnickie ceny. Przecież czy to Warcraft3 czy Diablo2 chodzą w platynowej kolekcji po 50zł, a ile lat mają te tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Myślę, że po SC II sięgnę jak będzie jakaś promocyjna cena na Steam'ie. Pewnie sobie poczekam, ale myślę, że chyba warto. raczej sie nie zdarzy maja swoj sklep online i maja battlenet dlaczego innych tytulow blizzarda - starych przeciez - nie ma na steamie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjfkdl Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Byłem kupić ale 400 osobowa kolejka mnie odstraszyła, poza tym już wszystko wyprzedane. Dopiero jutro mają dowieźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 po jakichś 4h gry można powiedzieć, że gra jest dobra ;) przeszedłem 3 misje i troche nudno sie robi, ale fajnie popatrzeć na jednostki medic, firebat. są też bugi, znikające textury i czasami problemyz grami ledera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 na jakim poziomie trudnosci trzeba grac zeby sprawialo troche przyjemnosci jezeli ktos pocinal w multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Super. Tylko po to czekałem na aktywację żeby sobie zassać 7GB klienta w wersji angielskiej... Do zobaczenia wieczorem... Dobrze że mam robotę na dzisiaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) na jakim poziomie trudnosci trzeba grac zeby sprawialo troche przyjemnosci jezeli ktos pocinal w multi? sądzę, że na najwyższym. ja tam spec od rtsów nie jestem a spokojnie sobie radzę w pierwszych misjach na trudnym. a też dawno w nic nie grałem oprócz Supreme Commandera 1 i przyzwyczajam się do interfejsu ;) swoją drogą jest to chyba pierwsze spolszczenie, które mi nie przeszkadza. głosy dobrane są całkiem nieźle. no ale nie sprawdzałem wersji angielskiej a wypadało by. Edytowane 27 Lipca 2010 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 na jakim poziomie trudnosci trzeba grac zeby sprawialo troche przyjemnosci jezeli ktos pocinal w multi? ja na medium gram, ale nie chodzi o to że łątwo sie gra, tylko troche nudno ale w tej grze chodzi o multi! this is STARCRAFT !!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 a dali jakies nowe mapki 3vs3 i 4vs4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...