kuebk Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 kuebk 731 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Czy w polskiej wersji językowej przetłumaczono nazwy jednostek? Bo zacząłem ściągać wersje EN, ale jak widzę 48h na zegarku (i tak przy pełnym przepuście mojego netu musiałbym 35h czekać), to chyba nie wytrzymam i zainstaluję PL - nie chce potem kombinować czytając jakieś zagraniczne fora czy cuś, że Zealot to w polskiej wersji Furiat czy inny grzyb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Dopiero zasysam tego triala na 7 godzin. Pytanie do tych co już mocno się wgłębili w kampanię - te 7 godzin pozwoli dużą ilość misji przejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Kwestia skilla ;) i poziomu trudności jaki sobie ustawisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Jak grasz na łatwym poziomie i na szybko bez czytania dialogów, bawienia się na stacjach to z 40% może się uda. :) Skoro masz triala to dogadaj się z kolegą, żebyś mógł grać na koncie gościa, przejdziesz sobie całą grę za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Na jakiej zasadzie działa konto gość?Ja mam tam kilka gier jeszcze oprócz SC2 np:.WoW i nie chiałbym żeby mi skasował postać:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Z tego co gdzies wyczytalem to dziala to tak ze idziesz do kolegi ktory nie ma wogole konta, klikasz play as guest, logujesz sie na siebie i podobno kolega moze juz bez zadnego problemu grac normalnie w kampanie sp bez logowania sie za kazdym razem - czy to tak dziala to nie wiem bo sam osobiscie nie sprawdzalem jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Orientuje się ktoś, gdzie można dostać angielskojęzyczną wersję do kupienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 W Polsce to pewnie jedynie na allegro, o ile wogole ktos pomyslal zeby sprowadzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Można ściągnąć ze strony blizza i wklepać kluczyk z pudełka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) O tym akurat wiem, chodziło mi raczej o samgo boxa z grą w wersji EN no ale trudno nie będę przecież zamawiał z blizzarda bo sobie policzą nie wiadomo ile... pozostaje kupić w PL i sciągnąć EN. Posiada ktoś wiedzę na temat ile może wynieść przesyłka z blizzarda? :wink: Edytowane 28 Lipca 2010 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 To zawsze możesz zamówić w jednym ze sklepów internetowych np. z UK, przesyłki mają w miarę tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Zamawiając z game.co.uk zapłacisz za przesyłkę 3 funty. Sama gra, to koszt chyba 35 funtów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 co do cukierkowatości itp. to ta gra została stworzona dla multi, dla E-sportu. najbliższy turniej ESL ma odbyć sie za pośrednictwem tv, Eurosport ma relacjonować gry główne nagrody to: Prize Pool: 1st – $5000 2nd – $2,500 3rd – $1,400 4th – $900 5th-8th – $600 dobra faza co - starcraft na Eurosport :) btw. Starcraft 2 jak każda gra w zasadzie została już złamana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 I to w mniej niż 24h. Zresztą blizz i tak ma wywalone na to i zbytnio nie skupiał się na wymyślnych zabezpieczeniach, bo raz, że dał grać za free jako guest a dwa, że tak jak pisze kolega wyżej - kwintesencją tej gry jest multi, a bez oryginału się nie pogra. Po kilku misjach już nie odpaliłem tej gry, może wrócę do niej jak będzie posucha. :] Zwyczajnie nie doświadczyłem tego uczucia, że chcę przeć do przodu i grać jeszcze jedną misję i jeszcze jedną i... A to, że zbyt dużym fanem rts'ów nie jestem to już inna kwestia. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Zamawiając z game.co.uk zapłacisz za przesyłkę 3 funty. Sama gra, to koszt chyba 35 funtów. Na thehut.com taniej przesyłka, 1 funt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 pierwszy? ;) ~12h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 dobra faza co - starcraft na Eurosport :) nie widze w tym zadnego problemu :) szachy, brydz tez nie sa jakos "fizycznie" wymagajace, a dyscyplna sportowa sa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 I moje pudełeczko dziś dotarło, cóż za radość :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Fiu Fiu ale na Ultra to ramu zżera konkretnie - 4GB okazuje się przydatne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Dokladnie, na 2gb przy ultra to nie dosc ze wczytywanie misji trwa jakies 3-4min to jeszcze dogrywa w jej trakcie. Przy 4gb wczytywanie misji trwa o wiele krocej i nie ma przyciec. Po 9 misjach w single stwierdzam ze pod wzgledem audiowizualnym (techniczne a przede wszystkim artystycznie) wsrod gier RTS nowy twor blizzarda nie ma sobie rownych. Fabularnie tez jest niczego sobie, dodanie watku ekspolracyjnego miedzy misjami to takze dobry pomysl, pozwala na lepsze wczucie sie w historie. System achievementow i odblokowywanie portretow to takze bardzo trafiona idea. Troche dziwna jednak wydaje sie mozliwosc utworzenia tylko jednego profilu na single/multi. Jak dotad nie natrafilem na zaden problem natury technicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Długo czekaliście na maila z kontem na battlenet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 ja czekałem około pół godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fl0r3k Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja dostałem odpowiedź od ręki, zaraz przetestujemy nowe dziecko Blizzrd'a B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Trzeba było założyć konto przed premierą SC2 tak jak ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Mam mam, śmiga :) pierwsza misja za mną. Próbuje na Hard żeby nudno nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 taa ja przedostatniej misji na normal nie moge przejsc :D - tam troche wyzsze wtajemniczenie w taktyke jest potrzebne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) Z pomocą przychodzi zmiana poziomu trudności przed misją :) mój nick w grze to rafa 374, czy ten nr który podajecie obok nicku to każdy ma nadany? Bo tego nie widze u siebie. Edytowane 29 Lipca 2010 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) taa ja przedostatniej misji na normal nie moge przejsc :D - tam troche wyzsze wtajemniczenie w taktyke jest potrzebne.... A jaka droge wybrales? Niszczenie lotnictwa czy kanalow? @rafa musisz najechac myszka na portret w grze (prawa gorna strona meni) bo sam nick nic nie daje ;p Edytowane 29 Lipca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...